הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בת זוג בתקיעה במשקל בגרעון

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
Rmr שלה -1900, הורדנו ממנו 700 - אחרי תקיעה ב-500
הכמות קלוריות שהיא הייתה אוכלת עמדה על 1200.
הייתה ירידה של חצי קילו אחרי שבוע,
במהלך המחזור הייתה עליה במשקל, של קילו.. עם אותם כמות קלוריות
ושבוע אחרי סיום המחזור אנחנו שוב באותו המצב של ירידה בחצי קילו מתחילת החיטוב. כלומר תקיעה(לדעתי הייתה צריכה להיות ירידה קטנה מעבר לירידה בנוזלים במהלך המחזור)

הבת זוג שלי סופרת קלוריות. ואני יודע שהיא יחסית מדויקת בספירה..
בגרעון היא בטוח כן.
זה לא ניראה לי מצב של האטה בחילוף החומרים כי הגרעון הוא לא מוגזם מידי.. בגג מידי פעם היא מגיעה למצב שבו היא אוכלת 1000 קלוריות ליום כלומר שהגרעון יורד ל900 אבל זה לא לעיתים קרובות.

מצטער שהפוסט ללא פרטים שלה היא לא רצתה לתת לי משקל וגובה כי היא מתביישת 😅

אין דבר כזה, אז היא לא בגרעון
יכול להיות שיש דברים קטנים שהיא לא לקוחת בחשבון
יכול להיות שבכל זאת היא לא מדייקת בספירה
ויכול להיות מאוד שאף על פי הנוסחה זה לא באמת הנייטרלי שלה

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה, אז היא לא בגרעון
יכול להיות שיש דברים קטנים שהיא לא לקוחת בחשבון
יכול להיות שבכל זאת היא לא מדייקת בספירה
ויכול להיות מאוד שאף על פי הנוסחה זה לא באמת הנייטרלי שלה

אני גם בטוח שזו הסיבה כי תמיד רק זה.
אבל אני רוצה לדעת אם יכול להיות גורמים כמו קורטיזול וקצב חילוף חומרים שאולי משנים פה את המצב כי היא באמת מודדת הכל.
קשה לי להאמין שזה הנטריילי שלה היא הכמות קלוריות ממש ממש קטנה.

אני גם בטוח שזו הסיבה כי תמיד רק זה.
אבל אני רוצה לדעת אם יכול להיות גורמים כמו קורטיזול וקצב חילוף חומרים שאולי משנים פה את המצב כי היא באמת מודדת הכל.
קשה לי להאמין שזה הנטריילי שלה היא הכמות קלוריות ממש ממש קטנה.
אין בעיה לעשות בדיקות דם לקורטיזול, בלוטת התריס ועל הדרך הורמונים כללים. אבל אם יש לה מחזור סדיר, סביר להניח שהכל שם בסדר.

וזה מעביר אותי למושג שקלוריות זה מדע לא מדויק או אמין.
מייק כתב על זה תזונה ותוספים - האם קלוריה שווה לקלוריה?
בצריכה קלורית כל כך נמוכה, זה מאוד חשוב להיות מדויק בכמות הקלוריות, אבל אי אפשר, כי אין חישוב אמין לקלוריות, כי הכל בערך קלוריה – ויקיפדיה.
לדעתי, יש לעבור למזון עם רמת דחיסות קלורית נמוכה מאוד, כמו ירקות, וחזה עוף ודגים על פני ביצים ובשר. כדי להיות יותר מדויק.
וכמובן להכניס פעילות גופנית.
תזונה ותוספים - מהי דחיסות קלורית?.
עוד דבר, האם היא אוכלת לאחרונה יותר סיבים תזונתיים ומלחים? אולי יש לה פשוט מעיים מנופחות במים, או נוזלים בגוף לאחרונה. האם יש עצירות? יכול להצטבר משקל רב בעצירות.
במבט מלמעלה ובלי להכיר אותה או פרטים, אלה דברים הגיוניים שעלולים להיות הבעיה.

אם היא במשך שבועיים לא ירדה במשקל ועוד היה לה מחזור בינהם זאת לא תקיעה. צריך לתת עוד כמה שבועות ולראות אם יש ירידה.

מה הפעילות גופנית שהיא מבצעת? יש מצב שזה אולי שהיא שותה שתייה מתוקה ולא לוקחת זאת בחשבון בסך הקלורי היומי שלה?

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לעשות בדיקות דם לקורטיזול, בלוטת התריס ועל הדרך הורמונים כללים. אבל אם יש לה מחזור סדיר, סביר להניח שהכל שם בסדר.

וזה מעביר אותי למושג שקלוריות זה מדע לא מדויק או אמין.
מייק כתב על זה תזונה ותוספים - האם קלוריה שווה לקלוריה?
בצריכה קלורית כל כך נמוכה, זה מאוד חשוב להיות מדויק בכמות הקלוריות, אבל אי אפשר, כי אין חישוב אמין לקלוריות, כי הכל בערך קלוריה – ויקיפדיה.
לדעתי, יש לעבור למזון עם רמת דחיסות קלורית נמוכה מאוד, כמו ירקות, וחזה עוף ודגים על פני ביצים ובשר. כדי להיות יותר מדויק.
וכמובן להכניס פעילות גופנית.
תזונה ותוספים - מהי דחיסות קלורית?.
עוד דבר, האם היא אוכלת לאחרונה יותר סיבים תזונתיים ומלחים? אולי יש לה פשוט מעיים מנופחות במים, או נוזלים בגוף לאחרונה. האם יש עצירות? יכול להצטבר משקל רב בעצירות.
במבט מלמעלה ובלי להכיר אותה או פרטים, אלה דברים הגיוניים שעלולים להיות הבעיה.

חשבתי גם כן על המלחים האמת.. אבל לא ידעתי עם הספיחה של הנוזלים תיהיה עד לרמה שבאמת משנה את המשקל.
אנחנו התחלנו האמת לפני יומיים את מה שכתבת על ללכת על אוכל עם דחיסות קלורית יותר נמוכה ונראה איך ילך.
תודה
מחזק.
היא עושה ממוצע שבועי?

כן
אם היא במשך שבועיים לא ירדה במשקל ועוד היה לה מחזור בינהם זאת לא תקיעה. צריך לתת עוד כמה שבועות ולראות אם יש ירידה.

גם אני האמנתי שזה הגיוני שתיהיה תקיעה בגלל ההצטרבות של הנוזלים בזמן המחזור אבל אנחנו כבר מעל שבוע( כמעט כבר שבועיים )מאז שהוא נגמר לה לגמרי ועדיין יש תקיעה ככה שלא חושב שזו כבר הסיבה
אחרת קשה לי להבין איך בחורה יורדת במשקל עם כל חודש התהליך משבש לה את הירידה במשך 3 שבועות
מה הפעילות גופנית שהיא מבצעת? יש מצב שזה אולי שהיא שותה שתייה מתוקה ולא לוקחת זאת בחשבון בסך הקלורי היומי שלה?

לא שותה שתיה מתוקה וכל מה שהיא מכניסה היא שוקלת..
עושה ריצות של 1-3 פעם/פעמיים בשבוע וקצת fbw פעם עד פעמיים בשבוע בלי עליה בנפחים האמת..
אבל זה פחות קריטי

חשבתי גם כן על המלחים האמת.. אבל לא ידעתי עם הספיחה של הנוזלים תיהיה עד לרמה שבאמת משנה את המשקל.
אנחנו התחלנו האמת לפני יומיים את מה שכתבת על ללכת על אוכל עם דחיסות קלורית יותר נמוכה ונראה איך ילך.
תודה
רק תן לזה שבועים, בהתחלה הסיבים התזונתיים והמלחים שבמזון בעל דחיסות קלורית נמוכה, סוחפים נוזלים.
יש מצב שרק אחרי שבועיים תראו תוצאות, למרות שהיא בעצם התחילה להרזות מיד.
בהצלחה

כמה זמן היא בחיטוב?
קצב ירידה של חצי קילו בשבוע זה לא קצב רע... זה תלוי גם במשקל ההתחלתי שלה (כל עוד היא שוקלת אפילו 70 ק"ג זה קצב ירידה בסדר).
כמה היא פעילה במהלך היום? זה גם משפיע...
ודבר אחרון- אני רואה שרק גברים הגיבו פה אבל זה שהיא הייתה במחזור מעלה את המשקל בגלל עלייה בנוזלים, כנראה שהיא תראה את הירידה רק בשבוע אחרי, זה תקין לחלוטין.
עם 1,200 קלוריות סביר שהיא בגירעון. זה תהליך שדורש סבלנות מכיוון שכמו שכתבתי מקודם, כנראה שביחס למשקל ההתחלתי, גם ירידה של חצי קילו בשבוע היא ירידה יחסית מהירה.

בתור אישה...(בפעם האחרונה שבדקתי)
מחזור לגמרי משבש את המשקל.
בשבוע שאני מקבלת מחזור אני עולה מינימום 2 קילו למרות שאני ממשיכה בתפריט כרגיל ולא מבצעת שינויים..
בחיי ששבוע שעבר שקלתי 50.7 ועכשיו אני 46.3:stop-26:

בתור אישה...(בפעם האחרונה שבדקתי)
מחזור לגמרי משבש את המשקל.
בשבוע שאני מקבלת מחזור אני עולה מינימום 2 קילו למרות שאני ממשיכה בתפריט כרגיל ולא מבצעת שינויים..
בחיי ששבוע שעבר שקלתי 50.7 ועכשיו אני 46.3:stop-26:

וואו חתיכת הבדל דרסטי!
אני זזה מקסימום חצי קילו-קילו לפה או לשם...

וואו חתיכת הבדל דרסטי!
אני זזה מקסימום חצי קילו-קילו לפה או לשם...

את לא מבינה באיזו רמה אפילו.
אני כיאילו מצלמת את המשקל ביום הראשון ואז ככל שהימים עוברים אני יורדת בהתאם. מצד שני זה פתר לי את הבעיה של הפחד לראות עליה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית