הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליף לפרס בטקסס

בנג'מין ניתאי

משתמש מתחיל
182
28
נק' מוניטין:
28
182
28
אהלן
אני מתאמן בצבא לאחרונה בתבנית של טקסס ללחיצות וביום פרס אני כל פעם צריך להקפיץ מהספה את המוט כי אין ראק. נמאס לי מזה כי זה לא נוח ולא מאפשר להיכנס לפוזיציה טובה לפני התרגיל במיוחד במשקלי מקסימום.
השאלה שלי זה האם אפשר לעשות קלוז גריפ בנץ באותו יום במקום הפרס ולעשות בנוסף פרס בדאמבלים בטווח חזרות של 8-10. זה לא יפגע בהתאוששות לבנץ?

• פותח/ת השרשור
חושב אולי לעשות קלוז גריפ בנץ במשקל לא קרוב לכשל באימון האמצעי כעזר לבנץ הרגיל ואז באימון עצימות אחרי הבנץ לעשות פרס בדאמבלים בעמידה/ישיבה מה שעדיף

האמת שאני נמצא באותה סיטואציה. השאלה אם זו באמת סיבה לוותר על הפרס... אתה די מתרגל להנפה הזו וזה לא כזה נורא.
תקן אותי אם אני טועה אבל דאמבלים יש לך עד 25 קילו ככה שאתה הולך להתקע די מהר מבחינת יכולת לעלות משקל גם ב8-10
כמה הפרס שלך?

אהלן
אני מתאמן בצבא לאחרונה בתבנית של טקסס ללחיצות וביום פרס אני כל פעם צריך להקפיץ מהספה את המוט כי אין ראק. נמאס לי מזה כי זה לא נוח ולא מאפשר להיכנס לפוזיציה טובה לפני התרגיל במיוחד במשקלי מקסימום.
השאלה שלי זה האם אפשר לעשות קלוז גריפ בנץ באותו יום במקום הפרס ולעשות בנוסף פרס בדאמבלים בטווח חזרות של 8-10. זה לא יפגע בהתאוששות לבנץ?
יכול להיות מעניין להחליף את הפרס במקבילים עם משקל. אבל תוסיף בכול מקרה גם עבודה מעל הראש(דאמבלים,מוט קל..)
אינקליין בנץ גם יכול להיות תחליף טוב.

• פותח/ת השרשור
האמת שאני נמצא באותה סיטואציה. השאלה אם זו באמת סיבה לוותר על הפרס... אתה די מתרגל להנפה הזו וזה לא כזה נורא.
תקן אותי אם אני טועה אבל דאמבלים יש לך עד 25 קילו ככה שאתה הולך להתקע די מהר מבחינת יכולת לעלות משקל גם ב8-10
כמה הפרס שלך?

57 לשלוש שלישיות
חושב לעשות פרס דאמבלים בעמידה אחרי הבנץ עצימות לחזרות גבוהות יחסית ככה שלעשות 25 לא יהיה כזה קל.
בבסיס הנוכחי שלי גם להקפיץ ואז להניף למעל הראש זה גם לא הכי נוח מהסיבה שהתקרה מאוד נמוכה והרבה פעמים הפלטות נתקעות בתקרה שאני עושה פרס.

57 לשלוש שלישיות
חושב לעשות פרס דאמבלים בעמידה אחרי הבנץ עצימות לחזרות גבוהות יחסית ככה שלעשות 25 לא יהיה כזה קל.
בבסיס הנוכחי שלי גם להקפיץ ואז להניף למעל הראש זה גם לא הכי נוח מהסיבה שהתקרה מאוד נמוכה והרבה פעמים הפלטות נתקעות בתקרה שאני עושה פרס.
מה לגבי מקבילים עם משקל במקום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית