עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא ממש נפוץ ללחוץ קצת קדימה, לא יודע אם יותר מבמשקל קל אבל גם בכבד זה קורהלהרים משקל מספיק משמעותי שלא יאפשר לך ללחוץ את המוט בצורה אחרת
דווקא ממש נפוץ ללחוץ קצת קדימה, לא יודע אם יותר מבמשקל קל אבל גם בכבד זה קורה
כשכתבתי ללחוץ קדימה התכוונתי לא למושג מסויים אלא פשוט ללחיצה שיוצאת מהקו של אמצע כף הרגל. ולא נופלים קדימה, מה שקורה בדרך כלל זה שאתה פשוט לא מצליח להשלים את החזרה ונכשל באמצע.ללחוץ קדימה לא אומר בהכרח שהמוט נע בצורה לא אנכית, אם זה היה המקרה הייתה נופל קדימה.
ללחוץ קדימה בא לידי ביטוי בכך שהראש נע לאחור, והחזה תורם כך משמעותית יותר
זה בעצם כמו לעשות בסמית' משין לא?זה נראה תרגיל נהדר.. בטוח שבאף חדר כושר לא יסכימו לזה..
לא נראה לי..זה בעצם כמו לעשות בסמית' משין לא?
זה בעצם כמו לעשות בסמית' משין לא?
לאן אתה מסתכל? לפני שמכניס את הראש מן הסתם למעלה, אבל כשאתה מכניס את הראש לאן אתה מתמקד?ומנסה להימנע ממראות
נקודה מקדימה לא לגמרי ישר קצת באמצע בין הגובה שלי לרצפה, האמת שלא חשבתי על זה יותר מידי פשוט מראות בכללי מציקות לילאן אתה מסתכל? לפני שמכניס את הראש מן הסתם למעלה, אבל כשאתה מכניס את הראש לאן אתה מתמקד?
הבעיה שלי שאני מגזים, אז מי שיקרא היום בערב את הלוג שלי שלא יתפלא שנשבר לי האף.ונסה לשבור לעצמך את האף עם המוט
כשכתבתי ללחוץ קדימה התכוונתי לא למושג מסויים אלא פשוט ללחיצה שיוצאת מהקו של אמצע כף הרגל. ולא נופלים קדימה, מה שקורה בדרך כלל זה שאתה פשוט לא מצליח להשלים את החזרה ונכשל באמצע.
ועוד משהו קצת קשור, מה ההגדרות שלך לנקודת ההתחלה של התרגיל? פעם הייתי מחשיב את ההתחלה כנגיעה של המוט בחזה עליון (בעצם שמעל השריר), מאז שהתחלתי עם ההיפ דרייב זה לא אפשרי להתחיל ממוט צמוד.
הבנתי שפעם היה פרס באולימפיאדה, מה היה החוק אז?
תגיד הקטע של "לתת אגרוף אחורה", זה גם רלוונטי לבנץ?מרפקים מכוונים קדימה ונסה לשבור לעצמך את האף עם המוט. מבט מעט מעל גובה עיניים.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=334275008286469&id=100863458294293
תגיד הקטע של "לתת אגרוף אחורה", זה גם רלוונטי לבנץ?