הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קיו לפרס

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
יש למישהו קיו לתת לי בשביל לשמור על מסלול אנכי של המוט? אני עושה את ההיפ דרייב של הפרס אם זה משנה.
תודה.

דווקא ממש נפוץ ללחוץ קצת קדימה, לא יודע אם יותר מבמשקל קל אבל גם בכבד זה קורה

ללחוץ קדימה לא אומר בהכרח שהמוט נע בצורה לא אנכית, אם זה היה המקרה הייתה נופל קדימה.

ללחוץ קדימה בא לידי ביטוי בכך שהראש נע לאחור, והחזה תורם כך משמעותית יותר.

לדחוף ראש קדימה שומר על פעולה יותר על דגש הכתף ולא לחיצת חזה בעמידה

• פותח/ת השרשור
ללחוץ קדימה לא אומר בהכרח שהמוט נע בצורה לא אנכית, אם זה היה המקרה הייתה נופל קדימה.

ללחוץ קדימה בא לידי ביטוי בכך שהראש נע לאחור, והחזה תורם כך משמעותית יותר
כשכתבתי ללחוץ קדימה התכוונתי לא למושג מסויים אלא פשוט ללחיצה שיוצאת מהקו של אמצע כף הרגל. ולא נופלים קדימה, מה שקורה בדרך כלל זה שאתה פשוט לא מצליח להשלים את החזרה ונכשל באמצע.
ועוד משהו קצת קשור, מה ההגדרות שלך לנקודת ההתחלה של התרגיל? פעם הייתי מחשיב את ההתחלה כנגיעה של המוט בחזה עליון (בעצם שמעל השריר), מאז שהתחלתי עם ההיפ דרייב זה לא אפשרי להתחיל ממוט צמוד.
הבנתי שפעם היה פרס באולימפיאדה, מה היה החוק אז?

זה נראה תרגיל נהדר.. בטוח שבאף חדר כושר לא יסכימו לזה..

קבצים מצורפים

• B6DEA6DE-BC11-4EF7-8BCF-2B820F9ADED0.jpeg
    B6DEA6DE-BC11-4EF7-8BCF-2B820F9ADED0.jpeg
    KB 47.4 · צפיות: 66
אני תמיד מנסה לגעת בזקן (יש לי קצר יחסית אז זה בדיוק), להכניס את הראש כבר שהמוט בגובה המצח, מנסה לחשוב כל הזמן על מרכז מסה במרכז כף רגל ומנסה להימנע ממראות

כבר מההתחלה חשוב שתהיה במיקום טוב, bracing טוב וכיווץ של הglutes וquads.
מרפקים קדימה ותחשוב על לשים אותם על הlats. זה אמור לשים אותך במיקום טוב.
לאחר מכן תחשוב על להתחיל להכניס את הראש ישר איך שהמוט עובר את האף.

לאן אתה מסתכל? לפני שמכניס את הראש מן הסתם למעלה, אבל כשאתה מכניס את הראש לאן אתה מתמקד?
נקודה מקדימה לא לגמרי ישר קצת באמצע בין הגובה שלי לרצפה, האמת שלא חשבתי על זה יותר מידי פשוט מראות בכללי מציקות לי

• פותח/ת השרשור
ונסה לשבור לעצמך את האף עם המוט
הבעיה שלי שאני מגזים, אז מי שיקרא היום בערב את הלוג שלי שלא יתפלא שנשבר לי האף.
תודה גבר! רואים שאתה משקיע רצח בכל הפוסטים האלה שלך.

כשכתבתי ללחוץ קדימה התכוונתי לא למושג מסויים אלא פשוט ללחיצה שיוצאת מהקו של אמצע כף הרגל. ולא נופלים קדימה, מה שקורה בדרך כלל זה שאתה פשוט לא מצליח להשלים את החזרה ונכשל באמצע.
ועוד משהו קצת קשור, מה ההגדרות שלך לנקודת ההתחלה של התרגיל? פעם הייתי מחשיב את ההתחלה כנגיעה של המוט בחזה עליון (בעצם שמעל השריר), מאז שהתחלתי עם ההיפ דרייב זה לא אפשרי להתחיל ממוט צמוד.
הבנתי שפעם היה פרס באולימפיאדה, מה היה החוק אז?

אם הבעיה היא שאתה מרגיש שהמשקל חוצה את אמצע כף הרגל, פשוט תקפיד על לשמור על חלוקת המשקל שלך בכף הרגל יותר אחורנית, כלומר לשמור על המשקל יותר לכיוון העקב.

אם אתה לא מצליח לנעול חזרה שני דברים

או שאתה לא לוקח את הראש קדימה, ובכך מגדיל את המרחק של הדלתא הקדמית מהמוט ובכך את העומס עליה, או שאתה פשוט חלש מדי למשקל הזה.

לחיצת כתף זה דבר כל כך שרירותי מבחינת הגדרה של מתי להתחיל ומתי לעצור. תעשה את מה שמרגיש לך טוב ושמור על טווח תנועה עקבי

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית