הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Larry Wheels איך זה שאתה ככה חזק?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
גוף של בודי בילדר, אחוז שומן נמוך מאוד, מבנה גוף לא גדול במיוחד, לא גבוה במיוחד. (מימדים של בן אדם רגיל/קצת מעל הממוצע אם לא מחשיבים את כל השרירים) וגם אז הוא שוקל 110-115. זה לא משהו יוצא דופן. שאתה מסתכל על אנשים כמו בריאן שו, תור וכו' אפשר להבין מאיפה זה בא אבל פה אני פשוט לא מבין מאיפה כל הכוח שלו בא

הבנאדם עושה 300+ קילו בנץ'
100 ומשהו ביד אחת

כנ"ל סקוואט דדליפט וכו' משקלים מטורפים

נערך לאחרונה:
גוף של בודי בילדר, מבנה גוף לא גדול במיוחד, לא גבוה במיוחד. (מימדים של בן אדם רגיל/קצת מעל הממוצע אם לא מחשיבים את כל השרירים) וגם אז הוא שוקל 110-115. זה לא משהו יוצא דופן. שאתה מסתכל על אנשים כמו בריאן שו, תור וכו' אפשר להבין מאיפה זה בא אבל פה אני פשוט לא מבין מאיפה כל הכוח שלו בא

הבנאדם עושה 300+ קילו בנץ'
100 ומשהו ביד אחת

כנ"ל סקוואט דדליפט וכו' משקלים מטורפים

הוא אכן בחור גדול,אבל הייתי מצפה מבחור שמרים משקלים בסדר גודל כזה להראות גדול יותר.

אני משער שהוא נעזר בממריצים כאלה או אחרים

אתה משער? הוא שותה בקבוקים של טרן כאילו זה סודה
באיזה עולם זה נראה לך טבעי להיות 115 קילו ומתחת ל10% שומן ועל כל זה לתת כמעט פי 3 בנץ פרס ממשקל גוף

אתה משער? הוא שותה בקבוקים של טרן כאילו זה סודה
באיזה עולם זה נראה לך טבעי להיות 115 קילו ומתחת ל10% שומן ועל כל זה לתת כמעט פי 3 בנץ פרס ממשקל גוף

הדבר אכן נשמע הזוי,במחשבה שניה,אין ספק שהוא נעזר בחומרים

סטרואידים, יש איזה סרטון שלו מדבר על סטרואידים
הדבר אכן נשמע הזוי,במחשבה שניה,אין ספק שהוא נעזר בחומרים

זה מצחיק להגיד סטרואידים כאילו ברגע שאתה משתמש בסטרואידים אתה אוטומטית לוחץ פי 3 משקל גוף ומדדלפט פי 4..
הבנאדם פריק גנטי... על אחוז שומן חד ספרתי וכוח מטורף, אין ספק יחיד במינו.

כן אחי צודק זה בהחלט לא הסיבה היחידה
אבל הוא מתאמן מגיל צעיר על בסיס קבוע כל יום במשך שנים ובנוסף כמובן הוא כאילו נולד לזה

• פותח/ת השרשור
הוא אכן בחור גדול,אבל הייתי מצפה מבחור שמרים משקלים בסדר גודל כזה להראות גדול יותר.

אני משער שהוא נעזר בממריצים כאלה או אחרים
סטרואידים, יש איזה סרטון שלו מדבר על סטרואידים
חבר'ה זה די ברור לכולם שהגוף שלו מעבדת חומרים, כולם ברמה הגבוהה מזריקים בכמויות

אבל זה עדיין לא נותן לי מענה לתופעה הזאת

קחו בחשבון שעל כל לארי ווילס אחד,יש עשרת אלפים שמזריקים את אותם כמויות ולא מגיעים לחצי מזה.
שאף אחד לא יעיז לקחת לו את העבודה הקשה,ההתמדה והגנטיקה ויפיל הכל על טסטוסטרון

איך בלקין עשה 1045 טוטאל על 110 מ.ג? איך קיילר וולם עשה 431 דדליפט על 100 מ.ג?
יש בעולם עוד אנשים חזקים חוץ מלארי ווילס, למה הם חזקים? גנטיקה, מבנה גוף, חומרים ובעיקר התמדה.
לאיזו תשובה בדיוק ציפית?

אני הבנתי שהאופן בו הוא משתמש בחומרים הוא חולני, ובגלל שכל הפירסום שלו הגיע מהעבודה שהוא נותן PRים כל שבוע בערך על אחוז שומן אפסי, הוא לא יורד מסייקלים ומשתמש בצורה מסוכנת להחריד בחומרים.
לא תלוש להגיד שאני לא רואה אותו חיי עוד 5-6 שנים.
הPRים והגוף שלו זה כל מה שהוא כל מי שהוא, הוא לא יכול לרדת מסייקל ולהראות פחות טוב ולרדת בכח, זה פשוט ישבור את מהות הקיום שלו, אז הוא מוכן להתאבד בשביל זה, וזה בידיוק מה שהוא עושה.

הוא דיבר על זה פתוח.
הוא הגיע גם ל2000-3000 מג חומר לשבוע.
לא רחוק מרוני קולמן ופיל היט

הוא דיבר על זה פתוח.
הוא הגיע גם ל2000-3000 מג חומר לשבוע.
לא רחוק מרוני קולמן ופיל היט

קראתי באיזה פורום אמריקאי, אנשים שמעו מה הוא לוקח באמת והזדעזעו, העובדה גם שהוא לא יורד אף פעם מסייקל לא עוזרת

שיעשה מה שבא לו ומה שמתאים למטרות שלו.
הבן אדם בן 24 ואם ימשיך ככה יהיה כוכב במר אולימפיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית