הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Larry Wheels איך זה שאתה ככה חזק?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
גוף של בודי בילדר, אחוז שומן נמוך מאוד, מבנה גוף לא גדול במיוחד, לא גבוה במיוחד. (מימדים של בן אדם רגיל/קצת מעל הממוצע אם לא מחשיבים את כל השרירים) וגם אז הוא שוקל 110-115. זה לא משהו יוצא דופן. שאתה מסתכל על אנשים כמו בריאן שו, תור וכו' אפשר להבין מאיפה זה בא אבל פה אני פשוט לא מבין מאיפה כל הכוח שלו בא

הבנאדם עושה 300+ קילו בנץ'
100 ומשהו ביד אחת

כנ"ל סקוואט דדליפט וכו' משקלים מטורפים

נערך לאחרונה:
המימדים של לארי ממש לא רגילים. הוא שוקל 125 קילו ומאוד חטוב. זה מאוד מאוד מאוד נדיר.

לגבי חומרים, כמו שנאמר. קל להגיד ״הוא על מלא חומרים״ , שוב זו תשובה תבוסתנית שחושבת שמי שלוקח מלא חומרים אז הוא ״לוזר״ וזו הסיבה היחידה שהוא חזק. אני מכיר הרבה מאוד חבר׳ה חזקים (כן, גם ברמה של לארי ווילס) שלא לוקחים המון חומרים, כאלה שכן לוקחים המון חומרים, וכאלה שהרבה פחות חזקים ולוקחים המון חומרים ללא תועלת.

הוא עשה תחרות בודיבילדינג לפני כמה חודשים ואת האמת הוא לא הצטיין שם בכלל לדעתי. הוא עשה תחרות סטרונגמן חובבנים ולקח מקום שני אם אני לא טועה. בשביל להיות סטרונגמן מצליח הוא צריך לעלות איזה 40 קילו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית