הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לחזור מחופשה מוגזמת לחיטוב/ניטרלי

Eli1729

משתמש מתחיל
132
14
נק' מוניטין:
16
132
14
אני בחיטוב כבר חודשיים, הגעתי ל8 אחוז
בערך(קליפר) תכננתי לצאת לחופשה ואחריה להיות ניטרלי תקופה ואחרי כמה חודשים של הנאה מהתוצאה להתחיל מאסה נקייה

רצה הגורל והגזמתי בסופש ממש( כנראה כי לא עשיתי ציט של מעבר לפרכית חודשיים, לא אלכוהול חצי שנה ולא מתוק חצי שנה) ואכלתי יומיים בהגזמה(כל יום מגש פיצה שלם/המבורגר גלידות,בורקסים,מגשי כנאפה, פיצוחים,פחמימה,בקבוק טקילה)-אציין שדחפתי את מכסת החלבון כל יום.
עכשיו אני לא יודע איך להתקדם, להפסיק פחממה כמה ימים כדי להתאזן? להתחיל ישר מאסה,לחפש את הניטרלי? מה ממצליצים?
התמונה מרביעי, לפני האסונות
Up

קבצים מצורפים

• CAAF1D00-612A-4B63-BA3F-450ECA60E80E.jpeg
    CAAF1D00-612A-4B63-BA3F-450ECA60E80E.jpeg
    KB 95.3 · צפיות: 174
  • B997724A-5400-43DD-BF10-8FA2000798AD.jpeg
    B997724A-5400-43DD-BF10-8FA2000798AD.jpeg
    KB 84.5 · צפיות: 147
אני בחיטוב כבר חודשיים, הגעתי ל8 אחוז
בערך(קליפר) תכננתי לצאת לחופשה ואחריה להיות ניטרלי תקופה ואחרי כמה חודשים של הנאה מהתוצאה להתחיל מאסה נקייה

רצה הגורל והגזמתי בסופש ממש( כנראה כי לא עשיתי ציט של מעבר לפרכית חודשיים, לא אלכוהול חצי שנה ולא מתוק חצי שנה) ואכלתי יומיים בהגזמה(כל יום מגש פיצה שלם/המבורגר גלידות,בורקסים,מגשי כנאפה, פיצוחים,פחמימה,בקבוק טקילה)-אציין שדחפתי את מכסת החלבון כל יום.
עכשיו אני לא יודע איך להתקדם, להפסיק פחממה כמה ימים כדי להתאזן? להתחיל ישר מאסה,לחפש את הניטרלי? מה ממצליצים?
התמונה מרביעי, לפני האסונות
Up
א.קודם כל הכל בסדר. מיומיים לא יקרה לך כלום. המקסימום שיכול להיות זה שתעלה בנוזלים.
ב. מה המטרה שלך? חיטוב? מסה? לשמר משקל?
ג. ירידה/עליה/שמירה על המשקל לא קשורה לסוג המזון שאתה אוכל או הפחמימה אלא לכמות הקלוריות שתיהיה בה.

• פותח/ת השרשור
אם תחזיר אותי שלושה ימים אחורה אז לשמור על הקיים אבל צריך לראות איך הגוף יגיב לזה(אני מניח שאכלתי לפחות פי 3-4 מהקולריות היומיות שלי אז יהיה שינוי )
בקשר לגימל דיברתי על סוג המזון כי יש הבדל משמעותי בין אם תעמיס פחמימה חלבון או שומן

אם תחזיר אותי שלושה ימים אחורה אז לשמור על הקיים אבל צריך לראות איך הגוף יגיב לזה(אני מניח שאכלתי לפחות פי 3-4 מהקולריות היומיות שלי אז יהיה שינוי )
בקשר לגימל דיברתי על סוג המזון כי יש הבדל משמעותי בין אם תעמיס פחמימה חלבון או שומן
הבדל במה?

תחזור לתזונה מסודרת שיש בה קצת יותר קלוריות ממה שאכלת בחיטוב (חסרים קצת נתונים כמו לכמה קלוריות הגעת). ייקח לך עד שבוע להתאזן מבחינת ירידה של הנוזלים שהעלית, אפשר להוסיף אירובי כדי לזרז את זה.
המטרה שלך גם ככה היא להתייצב מבחינת המשקל,אחרי שתראה שהמשקל יציב (זה יכול לקחת גם שבועיים - שלושה) תתחיל לעלות בהדרגה בכמות הקלוריות אם המטרה היא להמשיך לעלייה במסת שריר. אתה אמור לעלות במשקל בקצב איטי של כ - 1% מהמשקל שלך בחודש.

• פותח/ת השרשור
איך אדע אם הירידה היא מהנוזלים או שאני צריך להוסיף עוד קלוריות..?
הייתי על 1600 פלוס מינוס, 260 גר פחמימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית