עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, כי אצליהם יש בעיה של רגישות לאינסולין, לאדם בריא אין בעיה כזאתאם זה עובד על הרגישות לאינסולין של חולי סכרת כנראה שבאמת אין לזה השפעה על אנשים שלא חולים בסכרת?
הם מראים ירידה בסוכר בדם ובתגובה האינסולינית מיד אחרי ארוחה, אבל זה לא אומר כלום על רגישות לאינסולין שזה מנגנון נפרד. וההשלכות הקליניות לאנשים בריאים לא קיימותVinegar supplementation lowers glucose and insulin responses and increases satiety after a bread meal in healthy subjects. - PubMed - NCBI
Vinegar consumption can attenuate postprandial glucose and insulin responses; a systematic review and meta-analysis of clinical trials. - PubMed - NCBI
Non-traditional therapies for diabetes: fact or fiction - יש לך כאן גם אנשים שלא חולי סכרת.
כמו שכתבתי.. את כל המחקרים בעולם...
בשביל מה אתה שואל?
אין דרכים טבעיות לשנות שום דבר בגוף באופן דרסטי.
בשביל שינוי משמעותי לוקחים הורמונים חיצוניים
סתם בלבול שכל.לפי מה שהבנתי רגישות גבוהה לאינסולין מאפשרת לאוכל שאנחנו אוכלים להתפרק לשריר או משהו כזה במקום לשומן. ככה שאם יש דרכים טבעיות להגביר רגישות לאינסולין אז מעניין לנסות
או שזה סתם בלבול שכל?
סתם בלבול שכל.
רגישות טובה לאינסולין היא חשובה לבניית שריר ללא ספק, אבל אתה יכול להסתפק ברגישות בריאה.
אתה יכול לבדוק את זה ע"י בדיקת דם פשוטה. אם הסוכר שלך בדם בצום נמצא מתחת ל-100 אז אתה בריא, אבל כמובן תכוון לערכים נמוכים יותר, כי 90-100 זה אומר שאתה מתקרב למצב לא אידאלי. 100-120 נחשב פרה-סכרתי, כלומר אין סכרת, אבל כבר הרגישות לאינסולין יכולה להיפגע, אבל זה מצב הפיך, וירידה במשקל ואחוז השומן לרוב תפטור את זה
סתם בלבול שכל.
רגישות טובה לאינסולין היא חשובה לבניית שריר ללא ספק, אבל אתה יכול להסתפק ברגישות בריאה.
אתה יכול לבדוק את זה ע"י בדיקת דם פשוטה. אם הסוכר שלך בדם בצום נמצא מתחת ל-100 אז אתה בריא, אבל כמובן תכוון לערכים נמוכים יותר, כי 90-100 זה אומר שאתה מתקרב למצב לא אידאלי. 100-120 נחשב פרה-סכרתי, כלומר אין סכרת, אבל כבר הרגישות לאינסולין יכולה להיפגע, אבל זה מצב הפיך, וירידה במשקל ואחוז השומן לרוב תפטור את זה.
שימו לב אבל שפעילות גופנית ותזונה נכונה תועיל רק לסכרת סוג 2, לסכרת סוג 1 לא יעזור כלום חוץ מהשלמה חיצונית של אינסולין.
מאיפה הבאת את זה?
70 עד 100 זה תקין
לא אמרתי שפחות מ-100 זה לא תקין, אבל זה לא אידאלי במידה ועלית לשםמאיפה הבאת את זה?
70 עד 100 זה תקין
כל עוד הן תקינות והסוכר בדם תקין אין מה להתייחס, אבל במידה וזה לא תקין צריך לבדוקמה לגבי הבדיקה שבודקת את רמת הסוכר ב3 חודשים האחרונים? (A1C) כי הבדיקות סוכר האלו די משתנות, הבדיקה האחרונה שלי יצאה 83 אבל אני רואה שכמה חודשים לפני כן היה לי קצת יותר גבוה, אם כי אני לא יודע בכולם אם צמתי או כמה זמן צמתי והם סתם בדקו בכלליות....
לא אמרתי שפחות מ-100 זה לא תקין, אבל זה לא אידאלי במידה ועלית לשם
כל עוד הן תקינות והסוכר בדם תקין אין מה להתייחס, אבל במידה וזה לא תקין צריך לבדוק
של גלוקוז בדם? יותר כמו מתחת ל-100 זה תקין וכנראה אין שום בעיהמתחת ל90 אתה אומר אין טעם להתייחס לבדיקה הזו