הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה ב-darknet

• פותח/ת השרשור IcePoop
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

IcePoop

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
מישהו פה התנסה פעם בהזמנת חומרים ב-darknet?
אני מול אתר עם חומרים פצצה רמה באמת של חו"ל, שמתי עין בעיקר על הורמון גדילה, והכל במחירים שפויים.
הם טוענים שהם שולחים לישראל וכבר הזמינו מהם בארץ, התשלום בביטקוין דרך שירות תיווך שנקרא bullex שזהאומר בעצם שהם לא מקבלים את התשלום מהשירות תיווך עד שאני מאשר שהחבילה הגיעה אליי.
הם טוענים שהם שולחים לשותף שלהם בארץ שישאיר את החבילה איפה שאני אחליט.

עכשיו... אני מאוד סקפטי מטבעי, אם לא הייתי סקפטי לא הייתי משתמש ב-TOR וגולש בדארקנט, אבל לראשונה נתקלתי באתר כזה שבאמת נראה לי אמין (בייחוד בגלל הקטע עם bullex)
למישהו יצא להתנסות בקניות כאלה?

שמעתי שיותר פשוט להזמין מהטלגרם אבל לא יודע לא ניסיתי לדעתי בהכל יש סיכון שאתה מקבל חרא (ולכן זה לא שווה את זה כל עוד אין לך מעבדה לבדוק את זה)

נ.ב
נראה לי אסור לדבר פה על הזמנות אז תנסה במקום אחר (אולי ברדיט או משהו)

• פותח/ת השרשור
שמעתי שיותר פשוט להזמין מהטלגרם אבל לא יודע לא ניסיתי לדעתי בהכל יש סיכון שאתה מקבל חרא (ולכן זה לא שווה את זה כל עוד אין לך מעבדה לבדוק את זה)

נ.ב
נראה לי אסור לדבר פה על הזמנות אז תנסה במקום אחר (אולי ברדיט או משהו)
זה שאפשר להזמין בטלגרם זה לא העניין, אני מכיר את החומרים בארץ, זה שאני אזמין בטלגרם לא ישנה כלום
אם אסור באמת לפרסם כאן, אז שמנהל יסגור את האשכול (ואם הוא אח ישלח לי תשובה בפרטי 😉)

זה שאפשר להזמין בטלגרם זה לא העניין, אני מכיר את החומרים בארץ, זה שאני אזמין בטלגרם לא ישנה כלום
אם אסור באמת לפרסם כאן, אז שמנהל יסגור את האשכול (ואם הוא אח ישלח לי תשובה בפרטי 😉)
מה ההבדל אם כתוב לך באתר רנדומלי בטור שהחומר רפואי לבין בטלגרם?

אני יודע שבחלק יש סריאלים שתוכל לבדוק שזה לא מזוייף אבל זה תלוי בחברות

אין לדבר פה בסחר על חומרים הכיוון היחידי שתקבל זה באן

אסור לדבר על כיווני קניה ומכירה.
מה שאתם מדברים כרגע הוא תחום די אפור, אבל נראה שזה הולך לכיוונים ספציפיים, אז אני נועל כבר עכשיו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית