עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בארצות הברית לשבועיים והעדפתי לא לקחת איתי את המגנזיום מהארץ... עוד יומיים יש לי אימון עם דדליפט ואני צריך להשיג מאיפשהו מגנזיום... בעדיפות לנוזלי כי אני לא יודע איך היחס של המכון פה לגבי הלכלוך שאבקה משאירה...
מישהו יודע איפה אפשר לקנות?
תזמין מאמזון
Walmart וכל pharmacy מכובדת
אם בא לך בגדלים רציניים cosco אבל צריך כרטיס מנוי אם יש לכם מישהו משם
לא יודע כמה זמן ייקח לזה להגיע ואני צריך את זה עד יום שלישי
אנמ אבדוק אם לאבא שלי יש מנוי לcosco , מאמין שכן... יש לך מושג אם מוכרים בדיקס? יש לי סניף שלהם לא רחוק מהבית
אני בארצות הברית לשבועיים והעדפתי לא לקחת איתי את המגנזיום מהארץ... עוד יומיים יש לי אימון עם דדליפט ואני צריך להשיג מאיפשהו מגנזיום... בעדיפות לנוזלי כי אני לא יודע איך היחס של המכון פה לגבי הלכלוך שאבקה משאירה...
מישהו יודע איפה אפשר לקנות?
אם יש לך רצועות אחיזה, לא יקרה כלום אם תשתמש בהן שבועיים.
מעבר לזה, אם תתאמן במכון פאוורליפטינג / משקולנים / קרוספיט, אני בטוח שיהיה להם מגנזיום לשימוש.
כאן (אוסטרליה) זה נהוג שהמכון מספק מגנזיום, כמובן לא מכונים מיינסטרים.
הציוד המיינסטרים או ליפטינג?
בארץ לדעתי המכונות וכו׳ לא רעות בכלל אבל כמובן שאין מודעות לציוד ליפטינג.
איפה שליפטינג פופולרי - יש ציוד. אני מכיר הרבה מכונים מסחריים עם ציוד ליפטינג ברמה כלשהי. לכל הפחות פאוורבאר (מוט יותר קשיח עם חספוס גב).
באמפרים זה טוב לווייטליפטינג, לא לפאוורליפטינג. אבל ברמות נמוכות יחסית זה לא משנה.אכן הכוונה לציוד ליפטינג... כלובים איכותיים, מוטות ברמה גבוהה... ספה רחבה של rogue שפשוט תענוג להשתמש בה לבנץ!
בנוסף באיזור של הבמה לדדליפט במיוחד יש פלטות באמפר (שהעובדה שהמכון השקיע כסף בלקנות פלטות במיוחד לדדליפט זה כבר אקסטרה)
יש גם כל מיני דברים נחמדים כמו saftey squat bar שאני לא משתמש בהם אבל מגניב שהם קיימים שם...
הציוד המיינסטרים או ליפטינג?
בארץ לדעתי המכונות וכו׳ לא רעות בכלל אבל כמובן שאין מודעות לציוד ליפטינג.
איפה שליפטינג פופולרי - יש ציוד. אני מכיר הרבה מכונים מסחריים עם ציוד ליפטינג ברמה כלשהי. לכל הפחות פאוורבאר (מוט יותר קשיח עם חספוס גב).
באמפרים זה טוב לווייטליפטינג, לא לפאוורליפטינג. אבל ברמות נמוכות יחסית זה לא משנה.
סייפטי באר זה כלי מעולה. מומלץ בחום בשימוש מושכל.
למה לא טוב לפאוורליפטינג?
אני יודע שיש לך המון ידע בתחום הציוד. תוכל להסביר לי על ההבדלים בינהם.מוט פאוורליפטינג (דדליפט וסקוואט ספציפית) מאוד שונה ממוט ווייטליפטינג.