הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה אפשר לקנות מגנזיום בארצות הברית?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
אני בארצות הברית לשבועיים והעדפתי לא לקחת איתי את המגנזיום מהארץ... עוד יומיים יש לי אימון עם דדליפט ואני צריך להשיג מאיפשהו מגנזיום... בעדיפות לנוזלי כי אני לא יודע איך היחס של המכון פה לגבי הלכלוך שאבקה משאירה...

מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

אני בארצות הברית לשבועיים והעדפתי לא לקחת איתי את המגנזיום מהארץ... עוד יומיים יש לי אימון עם דדליפט ואני צריך להשיג מאיפשהו מגנזיום... בעדיפות לנוזלי כי אני לא יודע איך היחס של המכון פה לגבי הלכלוך שאבקה משאירה...

Walmart וכל pharmacy מכובדת
אם בא לך בגדלים רציניים cosco אבל צריך כרטיס מנוי אם יש לכם מישהו משם

• פותח/ת השרשור
תזמין מאמזון

לא יודע כמה זמן ייקח לזה להגיע ואני צריך את זה עד יום שלישי

Walmart וכל pharmacy מכובדת
אם בא לך בגדלים רציניים cosco אבל צריך כרטיס מנוי אם יש לכם מישהו משם

אנמ אבדוק אם לאבא שלי יש מנוי לcosco , מאמין שכן... יש לך מושג אם מוכרים בדיקס? יש לי סניף שלהם לא רחוק מהבית

לא יודע כמה זמן ייקח לזה להגיע ואני צריך את זה עד יום שלישי

אנמ אבדוק אם לאבא שלי יש מנוי לcosco , מאמין שכן... יש לך מושג אם מוכרים בדיקס? יש לי סניף שלהם לא רחוק מהבית

דיקס אני מאמין שאולי יהיה לך, המבחר בטוח לא יהיה גדול וגם המחירים יהיו גבוהים יותר

מעבר לזה, אם תתאמן במכון פאוורליפטינג / משקולנים / קרוספיט, אני בטוח שיהיה להם מגנזיום לשימוש.

כאן (אוסטרליה) זה נהוג שהמכון מספק מגנזיום, כמובן לא מכונים מיינסטרים.

קראתי ברפרוף רציני. חשבתי מגנזיום תבליות
מחילה!

תקנה רק באמזון זה כל כך זול שם ומגוון והמשלוח מהיר.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך רצועות אחיזה, לא יקרה כלום אם תשתמש בהן שבועיים.

מעדיף לא להשתמש ברצועות (למרות שיש לי) כי מרגיש שזה פוגע לי בטכניקה משום מה... בגלל שהידיים שלי קשורות מגביל אותי קצת בסט אפ (הייתה לי תקופה ארוכה שהשתמשתי בהן וכש"נגמלתי" מזה הבנתי שה הביא רק נזק)

מעבר לזה, אם תתאמן במכון פאוורליפטינג / משקולנים / קרוספיט, אני בטוח שיהיה להם מגנזיום לשימוש.

כאן (אוסטרליה) זה נהוג שהמכון מספק מגנזיום, כמובן לא מכונים מיינסטרים.

אני מנוי כאן למכון שהוא יחסית מסחרי (למרות שהאיזור משקולות שלהם מעולה... יש מוט וספה של rogue, הדהים אותי הרמת איכות שלהם ביחס לציוד בארץ!!)

הציוד המיינסטרים או ליפטינג?
בארץ לדעתי המכונות וכו׳ לא רעות בכלל אבל כמובן שאין מודעות לציוד ליפטינג.

איפה שליפטינג פופולרי - יש ציוד. אני מכיר הרבה מכונים מסחריים עם ציוד ליפטינג ברמה כלשהי. לכל הפחות פאוורבאר (מוט יותר קשיח עם חספוס גב).

• פותח/ת השרשור

איפה שליפטינג פופולרי - יש ציוד. אני מכיר הרבה מכונים מסחריים עם ציוד ליפטינג ברמה כלשהי. לכל הפחות פאוורבאר (מוט יותר קשיח עם חספוס גב).

אכן הכוונה לציוד ליפטינג... כלובים איכותיים, מוטות ברמה גבוהה... ספה רחבה של rogue שפשוט תענוג להשתמש בה לבנץ!
בנוסף באיזור של הבמה לדדליפט במיוחד יש פלטות באמפר (שהעובדה שהמכון השקיע כסף בלקנות פלטות במיוחד לדדליפט זה כבר אקסטרה)

יש גם כל מיני דברים נחמדים כמו saftey squat bar שאני לא משתמש בהם אבל מגניב שהם קיימים שם...

אכן הכוונה לציוד ליפטינג... כלובים איכותיים, מוטות ברמה גבוהה... ספה רחבה של rogue שפשוט תענוג להשתמש בה לבנץ!
בנוסף באיזור של הבמה לדדליפט במיוחד יש פלטות באמפר (שהעובדה שהמכון השקיע כסף בלקנות פלטות במיוחד לדדליפט זה כבר אקסטרה)

יש גם כל מיני דברים נחמדים כמו saftey squat bar שאני לא משתמש בהם אבל מגניב שהם קיימים שם...
באמפרים זה טוב לווייטליפטינג, לא לפאוורליפטינג. אבל ברמות נמוכות יחסית זה לא משנה.

סייפטי באר זה כלי מעולה. מומלץ בחום בשימוש מושכל.

• פותח/ת השרשור

באמפרים זה טוב לווייטליפטינג, לא לפאוורליפטינג. אבל ברמות נמוכות יחסית זה לא משנה.

סייפטי באר זה כלי מעולה. מומלץ בחום בשימוש מושכל.

למה לא טוב לפאוורליפטינג?

למה לא טוב לפאוורליפטינג?

ככל שהפלטה יותר עבה, ככה המוט יותר ספגטי. בסקוואט ספציפית זה מאוד מגביל במשקלים גבוהים.

מעבר לזה, החל ממשקל מסויים, אי אפשר להעמיס באמפרים על המוט כי אין מקום.

יש סיבה שפלטות פאוורליפטינג הן מאוד דקות (פלטה של 25 קילו תהיה 2 ס״מ ~ עובי).

אולי אין לי הרבה מושגים.
אבל במכון כושר שאני מתאמן, אני מתאמן עם מוט ופלטות של אליקו, זה תענוג.
מתפיסה שלי לפחות, זה רמה מטורפת.

מותג זה לא הכל. צריך להיות מותאם לסוג אימונים באופן יחסי.
מוט פאוורליפטינג (דדליפט וסקוואט ספציפית) מאוד שונה ממוט ווייטליפטינג.

מוט פאוורליפטינג (דדליפט וסקוואט ספציפית) מאוד שונה ממוט ווייטליפטינג.
אני יודע שיש לך המון ידע בתחום הציוד. תוכל להסביר לי על ההבדלים בינהם.
ואולי גם איפה אני יכול למצוא מוטותו בארץ שיכולים להיות טובים לפאוורליפטינג.

מוט ווייטליפטינג: קוטר 28ממ, יחסית גמיש, חספוס עדין והשרוולים מסתובבים בקלות

מוט פאוורליפטינג כללי (פאוורבאר):קוטר 28.5ממ, יחסית קשיח, חספוס אגרסיבי והשרוולים כמעט ולא מסתובבים

מוט דדליפט ייעודי: קוטר 27ממ, ארוך יותר ממוט רגיל, מאוד גמיש, חספוס אגרסיבי, אין חספוס אמצעי

מוט סקוואט ייעודי: קוטר 32-35ממ, מאוד קשיח, חספוס אגרסיבי, חספוס אמצעי גדול יותר (שטח) או לכל האורך

המוט שנחשב הכי טוב לפאוורליפטינג (פאוורבאר כללי) זה אליקו. יש בוולקן בפ״ת ולא זוכר איפה עוד.

המוט שנחשב הכי טוב לדדליפט ספציפית זה טקסס דדליפט באר, גם זה יש בוולקן ובעוד כמה מקומות שאני לא זוכר בדיוק. אולי בפיטנס לנד גם.

מוט סקוואט אני לא בטוח אם יש בארץ.

לגבי קניה, הכי משתלם לדעתי להזמין מוט אוהיו פאוורבאר מרוג, לא סגור על המחיר אבל לא מכיר אופציה יותר טובה בארץ. אליקו מאוד יקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית