הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה אפשר לקנות מגנזיום בארצות הברית?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
אני בארצות הברית לשבועיים והעדפתי לא לקחת איתי את המגנזיום מהארץ... עוד יומיים יש לי אימון עם דדליפט ואני צריך להשיג מאיפשהו מגנזיום... בעדיפות לנוזלי כי אני לא יודע איך היחס של המכון פה לגבי הלכלוך שאבקה משאירה...

מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• פותח/ת השרשור
המוט שנחשב הכי טוב לפאוורליפטינג (פאוורבאר כללי) זה אליקו. יש בוולקן בפ״ת ולא זוכר איפה עוד.

המוט שנחשב הכי טוב לדדליפט ספציפית זה טקסס דדליפט באר, גם זה יש בוולקן ובעוד כמה מקומות שאני לא זוכר בדיוק. אולי בפיטנס לנד גם.

מוט סקוואט אני לא בטוח אם יש בארץ.

לגבי קניה, הכי משתלם לדעתי להזמין מוט אוהיו פאוורבאר מרוג, לא סגור על המחיר אבל לא מכיר אופציה יותר טובה בארץ. אליקו מאוד יקר.

מוט סקוואט שוקל יותר ממוט סטנדרטי? שמעתי שהוא שוקל 50 או 55lbs (לא זוכר את המספר המדויק ששמעתי) לעומת מוט סטנדרטי ששוקל 45lbs

יש אחד כזה בחדכ פה... מה הופך אותו לכל כך טוב לסקוואט? חוץ מהעובדה שכולו מחוספס?
איזה חדר כושר אתה?

המוט הרבה פחות גמיש, ככה שאתה עושה סקוואט המוט לא רוקד לך על הגב ופוגע בשיווי משקל. בדר״כ מרגישים את זה במשקלים גבוהים, לפחות 200 וצפונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית