הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבון בחיטוב

• פותח/ת השרשור may1805
  • פורסם בתאריך

may1805

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
1
38
1
גובה 1.50
משקל 49

היי חברים, לאחר שירדתי במשקל בצורה לא מבוקרת מבחינת אבות המוזן הייתי רוצה להתחיל חיטוב ולעצב את הגוף..
תוכנית אימונים יש לי בעזרת מאמן אישי
לגביי התפריט, לפי החישוב שעשיתי הbmr שלי הוא 1100-1300 ויש ימים שלא אוכל להתאמן (סטודנטית), אז אני צריכה לאכול 800 קלוריות בערך? כי הבנתי שההמלצה היא לא לרדת מ1200 קלוריות..
עד עכשיו ירדתי 20 קג בעזרת תפריטים שלא שמים דגש על חלבון..ככה הצלחתי להיות בגרעון קלורי מספק.. אז כמה זה חשוב?
תודה רבה

לדעתי סתם להתחיל חיטוב כי נשים שנראות טוב מחוטבות הוא לא רעיון טוב.
חיטוב לדעתי מומלץ כשיש מסת שריר שמתחת מסת שומן, אז נכנסים לגרעון קלורי כדי להוריד את השומן כדי להבליט את השריר הקיים.
אני לא מכיר את המקרה והגוף הספציפי שלך, אבל אני מהמר בגלל מה שסיפרת, שלא השקעת תקופה לבניית מסת שריר מתחת לשומן.
לכן אני הייתי ממליץ להיות בנייטרלי בהתחלה, להיכנס לפלוס קלורי עדין, ולבנות מסת שריר נשית לפני חיטוב.

אבל תכלס תשאלי את המאמן.

אני גם חושב שכדאי לאכול את אותה כמות קלוריות גם ביום בלי אימון, כי השרירים שלך אוכלים גם יום או יומיים אחרי אימון. את לא יכולה להרעיב אותם, זה טעות לחשוב שרק ביום אימון צריך לאכול.

את חייבת לפחות 90 גרם חלבון כל יום כדי לשמור על השרירים שאת שורפת באימונים. הציפורניים, שיער, עור עשויים מחלבון, היופי שלהם תלוי בכמות מספקת של חלבון.

עכשיו שאת מתאמנת, הגוף דורש יותר חלבון. כדי לשמור על הגוף, את צריכה יותר חלבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית