עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Mk677 צריך מספר רב של חודשים בשביל לתת את הבונוסים שלו
לא ייעזור לך "כמה כדורים" בשביל לראות שינוי כלשהי אפילו בבדיקות דם עד כמה שידוע לי.
לא הייתי ממליץ לך בכלל לנסות את זה כסייקל ראשוני,הרוב לא מדווחים על תוצאות מרשימות מדי,ויותר מדווחים על בזבוז כסף
חח מעדיף פחות להתעסק עם חומרים כאלה ועוד לייבא מחולאני דווקא כן ממליץ לך על MK אם זה בשביל רעב ואם תשיג MK יותר רציני וטהור אז אתה תרגיש את הרעב כבר ביום הראשון .
עזוב אותך מיוני האנה וכל החבורה שלו.
תזמין MK מחו"ל .
בעיה שאני לא מכיר אתרים להזמנה של דברים כאלה מחול או התעסקתי בזה יותר מדי..אין בעיה בקנייה מחול כל עוד זה כמות לשימוש עצמי
מתרגל מתרגל ,תתרגל לאכול יותר, או תעבור לגיינר.
לא לוקחים הורמונים בשביל לאכול יותר,זה בזוי מהיסוד.
אהי שוקל הרבה מתחת לגובהה שלי , אני בטוח שרק עם תזונה נכונה ואימונים יש לי להגיע עוד המון בנתיים אני חושב שאסתפק ב mk אני רק חושש לקנות אותו בגלל הנוזלים ושהפנים לא יתמלאו... זה בכלל ניתן לשליטה אם אעשה תפריט מתאים או שעם mk לא ניתן לשליטה?אני דווקא חושב שסייקל ראשון למאסה טסט ו MK יהיה מצויין.
אהי שוקל הרבה מתחת לגובהה שלי , אני בטוח שרק עם תזונה נכונה ואימונים יש לי להגיע עוד המון בנתיים אני חושב שאסתפק ב mk אני רק חושש לקנות אותו בגלל הנוזלים ושהפנים לא יתמלאו... זה בכלל ניתן לשליטה אם אעשה תפריט מתאים או שעם mk לא ניתן לשליטה?
רוכש תhardcore labs היום מקווה שזה לא איזה דיאנבול או משהו כזה:Confused:לא ניתן לשליטה, ולא בהכרח ש"תתמלא בפנים"
זה מאוד אינדיוודואלי, ובכל מקרה כמה ימים לאחר תום השימוש הנוזלים ירדו במידה ותעלה בנוזלים.
🤣 זה לא דיאנבול .. על החבר'ה האלה אני מאמין או שזה כלום .. או ממש מדולל .רוכש תhardcore labs היום מקווה שזה לא איזה דיאנבול או משהו כזה:Confused: