עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משהו שעניין אותי - הרי זה מרים את ה GH בדיי הרבה אחוזים לאחר שימוש ממושך עכשו האם אחרי שמפסיקים מרגישים בהבדלזה יוצא בערך 500 מ"ג
איזה נתונים אתה צריך?חסר המון נתונים וביקורות בשביל לתת לך תשובה.
תעדכן אותנו שנה הבאה ונדע:37mv:
יש סיכוי גדול שזה לא החומר האמיתי חוץ מזה שזה אינדיבידואליעדכון - כמעט שבוע של שימוש - אין עלייה משמעותית במשקל - קילו בערך (עם שמירה על ערכים והכל)
כן הייתי אוכל לפני 2 ארוחות ביום ועכשו 4 זאת אומרת שעם הכדור זה הכפיל את עצמו.
התאבון הוא ממש לא משוגע או חשק מטורף לאוכל - זה רעב שניתן לשליטה ממש קלה ואפשרי גם לא לאכול..
זאת אומרת שהשיגעון של כל מי שלקח שהיה לו תאבון מטורף ובלתי נשלט ועלייה של 6-7 קילו ונוזלים וכל זה אצלי
זה לא קרה אז חרטא.
חוץ מקצת יותר תאבון ופאמפ נחמד לא יותר מדי.. לא מרגיש כלום מזה (גם לא ציפיתי!) אבל כן ציפיתי לתגובות והפודקאסט כמו שהיה כאן
לתאבון לא נורמלי או לא שגרתי.
סיכום של 5 ימים נראה מה קורה בהמשך 😃.
ביומים הראשונים נלקח רק כדור אחד ביום להתרגלות החל מהיום השלישי 2 כדורים ביום על הבוקר.
מאמין שזה כן החומר האמיתי כי חוץ מתאבון ופאמפ אין יותר מדי כנראה שחומר מאוד מדולל.יש סיכוי גדול שזה לא החומר האמיתי חוץ מזה שזה אינדיבידואלי
כמה ml כל כדור?מאמין שזה כן החומר האמיתי כי חוץ מתאבון ופאמפ אין יותר מדי כנראה שחומר מאוד מדולל.
10 ml כל כדור.כמה ml כל כדור?
ושמע החומר האמיתי אמור לתת לך תאבון ממש גדול ולא כמו שאתה מתאר את זה
בדרך כלל חברה שמכבדת את עצמה עושה כל כדור 12.5 ml כי זה אמור להגיע בסך הכל ל25 ml אז יש סיכוי שזה לא חברה "ווא" אבל לא יודע אולי אני טועה הכל יכול להיות10 ml כל כדור.
MG תיקון 😃מיליליטר זה נוזל,סתם שתדעו
חח נשבע לך נראה לי מרגיש רק רבע מהחומר.אז קנית חברה שהגזימה עם הדילול .. אתה מרגיש כמו חלקי 4 ממה שצריך , לפחות שמו קצת 😉
איזה חברה שלך?אולי זה רק אצלי בראש אבל היום התחלתי לקחת mk ועשרים דקות אחרי נטילת הכדור הראשון נהייתי ממש רעב הרגשתי ריק לגמרי, אמשיך את השימוש ואעדכן איך זה מתקדם