עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תבקש בדיקה למפוי קיבה (קצב התרוקנות קיבה) כנראה שבגלל החיידק נגרם פגיעה בעצב הוגוס ואתה לא מרגיש רעב...לא רוצה את זה לסייקל ראשון מעוניין רק בגלל התאבון שזה גורם כי אצלי הוא בתחתית בגלל דלקת שהייתה מאליקובקטר של פעם..
העניין עם הבדיקות זה שבאמת אני יקנה חומר שזה אכן זה , שלא יהיה מטיל טסט או איזה דיאנבול.. כי תחושה של חומרים אין לי שמת איך זה אמור בכלל להרגיש עכשו תחברה הזאת שמעתי ממפתחי גוף ישראלים השאלה אם זה חברה ידוע והאם באמת שווה לקנות תחברה הזאת
אני אבדוק על זה לא שמעתי על משהו כזה בכלל.תבקש בדיקה למפוי קיבה (קצב התרוקנות קיבה) כנראה שבגלל החיידק נגרם פגיעה בעצב הוגוס ואתה לא מרגיש רעב...
הליבקטור/ גסטריסס אלה דלקות שמשאירות אחריהם צלקת בקיבה.. לי היה גסטריס וכתוצאה מכך זה פגע לי בקיבה ואין לי כמעט תאבון גם זמן התאוששות וההתרוקנות קיבנ איטים. אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע ואני גדל כאילו הלכתי 6 פעמים.אני אבדוק על זה לא שמעתי על משהו כזה בכלל.
מחקרים הראו ששתיית אלכוהול בזמן לקיחת mk677 פוגעת בכבד, אבל בגלל שלחומר הזה יש זמן מחצית חיים של 5 שעות, אתה יכול באותו יום שאתה יודע שאתה הולך לשתות בערב אלכוהול לא לקחת את הכדור ואז לשתות בערב ללא חשש ויום למחרת להמשיך לקחת..התחלתי לקחת רק היום את החומר - כדור ראשון נלקח היום בערב אקח עוד אחד ואני אקח איזה כמה ימים ויעדכן איך מרגיש 😃
שאלה חשובה האם ניתן לשתות אלכוהול ביחד עם הכדור הזה???
והאם כדור אומפרדקס יכול להוות בעיה עם לקיחה עם הכדור הזה או לא?
(כדור שמעכב הפרשת חומצה במערכת עיכול)
מומלץ לא לשתות אלכוהול בזמן השימוש בגלל שזה מעלה את הקצב של האינזימים בכבד מה שאומר שזה עלול לפגוע בכבד עקב רעילותהתחלתי לקחת רק היום את החומר - כדור ראשון נלקח היום בערב אקח עוד אחד ואני אקח איזה כמה ימים ויעדכן איך מרגיש 😃
שאלה חשובה האם ניתן לשתות אלכוהול ביחד עם הכדור הזה???
והאם כדור אומפרדקס יכול להוות בעיה עם לקיחה עם הכדור הזה או לא?
(כדור שמעכב הפרשת חומצה במערכת עיכול)
מזאת אומרת אתה יכול להתאמן פעמיים בשבוע וזה יהיה כמו 6 ? מזאת המחלה הזאת ומאיפה אני משיג אותה ?הליבקטור/ גסטריסס אלה דלקות שמשאירות אחריהם צלקת בקיבה.. לי היה גסטריס וכתוצאה מכך זה פגע לי בקיבה ואין לי כמעט תאבון גם זמן התאוששות וההתרוקנות קיבנ איטים. אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע ואני גדל כאילו הלכתי 6 פעמים.
השאלה מה אצלך.. אתה רעב יש תחושת רעב ? או שאתה פשוט אוכל ארוחת קטנות ואין תיאבון ? תפרט יותר לעומק
היה לי הליקובקטר וכתוצאה מזה היה לי דלקת חזקה , אחרי מלא כדורים וטיפולים הדלקת והחיידק עברו אבל נשאר לי תסמינים של ריפלוקס לאחר כל ארוחה כמעט וחוסר תאבון זאת אומרת שאני מרגיש רעב לא כמו פעם לפני שכל זה התחיל הייתי גם 12 קילו יותר.. הייתי אוכל איזה 8 ארוחות ביום.הליבקטור/ גסטריסס אלה דלקות שמשאירות אחריהם צלקת בקיבה.. לי היה גסטריס וכתוצאה מכך זה פגע לי בקיבה ואין לי כמעט תאבון גם זמן התאוששות וההתרוקנות קיבנ איטים. אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע ואני גדל כאילו הלכתי 6 פעמים.
השאלה מה אצלך.. אתה רעב יש תחושת רעב ? או שאתה פשוט אוכל ארוחת קטנות ואין תיאבון ? תפרט יותר לעומק
יותר לכיוון 24 שעות.אבל בגלל שלחומר הזה יש זמן מחצית חיים של 5 שעות,
לא מכיר דבר כזה,מחקרים הראו ששתיית אלכוהול בזמן לקיחת mk677 פוגעת בכבד,
אני לא זוכר איפה ראיתי את המחקר, לגבי הזמן מחצית חיים יש כאלה שאומרים 4-6 שעות ויש כאלה 24 שעותיותר לכיוון 24 שעות.
לא מכיר דבר כזה,
מוזמן לשתף את המחקר.
נ.ב
שתיית אלכוהול בזמן כל דבר,פוגעת בכבד
החומר עצמו נשאר בדם עד 6 שעות לערך,אך ההשפעה שלו על הרצפטורים והפרשות igf1, עד 24 שעות.לגבי הזמן מחצית חיים יש כאלה שאומרים 4-6 שעות ויש כאלה 24 שעות
תאמין לי שחיפשתי ולא ראיתי שום דבר כזה.אני לא זוכר איפה ראיתי את המחקר
אתה ידידי,לא מדבר על מחקר. אתה מדבר על כסת"ח שרשמו באתר שמוכר סארמס,פפטידים וmk677מחקרים הראו ששתיית אלכוהול בזמן לקיחת mk677 פוגעת בכבד,
גם אתה. תשלח לי את המחקר בבקשה.מומלץ לא לשתות אלכוהול בזמן השימוש בגלל שזה מעלה את הקצב של האינזימים בכבד מה שאומר שזה עלול לפגוע בכבד עקב רעילות
צודק.החומר עצמו נשאר בדם עד 6 שעות לערך,אך ההשפעה שלו על הרצפטורים והפרשות igf1, עד 24 שעות.
אז זה כבר תלוי אם אתה מסתכל על
"כמה זמן זה משפיע" , שזה ל24 שעות ויספיק לקחת מנה אחת ליום ללא פיצולים
או לכמה זמן איבוטמורן נשאר בגוף,שזה עד 6 שעות אבל זה לא מעניין שום דבר כי הוא משפיע למשך יממה שלמה.
תאמין לי שחיפשתי ולא ראיתי שום דבר כזה.
חוץ מזה,זה תרופה שלוקחים גם לתקופות של חצי שנה-שנה ואפילו יותר.
אין בזה שום דבר יותר רעיל ממולטי ויטמין או אומגה 3.
Nsaids למיניהם(נוגדי דלקות לא סטרואידים) ואקמול כבר ייגמרו לך את הכבד הרבה הרבה לפני איבוטמורן
אתה ידידי,לא מדבר על מחקר. אתה מדבר על כסת"ח שרשמו באתר שמוכר סארמס,פפטידים וmk677
והם מציינים בתחתית כל מוצר את זה
It is advised to not consume alcohol with the administration of MK-677 due to a possible increase in liver enzymes.
המשפט הזה
possible increase in liver enzymes.
תופס לכל דבר שאתה מכניס לפה ושותה איתו אלכוהול
גם אתה. תשלח לי את המחקר בבקשה.
אל תסתמכו על חוויות ובדיקות דם של איזה מישהו מפורום אמריקאי.
חסר לכם כלכך הרבה נתונים בשביל לדעת אם זה אמיתי.
1.אתם לא יודעים אם מה שהוא צרך זה באמת mk677,כי עברתי על בדיקות דם ברדדיט,ולאנשים היו תסמינים של סטרואידים. כולל כולסטרול גבוה וטסט נמוך.
2.אתם לא יודעים איזה מינונים הם צרכו,כמה אלכוהול הם שותים,אולי גם למישהו יש דלקת והוא לקח איבופן וכו'
תחלק מה שבא לך,אין טעם פשוט. מנה חד יומית תספיק.יהיה מסוכן מדי ומיותר?
רשום בכל מקום לקחת בין אחד לשתיים וקראתי באיזה מקום מישהו שממליץ לעשות במקום בבוקרמה יהיה מסוכן?
כבר סיבה לא לקחת כדוריםאבל אין לי מושג
סבבה תודה 😃.מה יהיה מסוכן?
תחלק מה שבא לך,אין טעם פשוט. מנה חד יומית תספיק.
לא אמור להיות הבדל בין 20-30 מג ליום,אז חבל על הכדור הנוסף
אם אני נותן לך כרטיס אשראי טעון במליון דולר מתנה שמחזיק ל24 שעות,משנה לך אם אני נותן לך אותו כל בוקר או מחליף לך 3 פעמים ביום את הכרטיס?לחלק ל3 פעמים ביום ככה
חח צודק.אם אני נותן לך כרטיס אשראי טעון במליון דולר מתנה שמחזיק ל24 שעות,משנה לך אם אני נותן לך אותו כל בוקר או מחליף לך 3 פעמים ביום את הכרטיס?
זה יוצא בערך 500 מ"גמינון של יותר מ25ml