הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירים תחברה mk

לא רוצה את זה לסייקל ראשון מעוניין רק בגלל התאבון שזה גורם כי אצלי הוא בתחתית בגלל דלקת שהייתה מאליקובקטר של פעם..

העניין עם הבדיקות זה שבאמת אני יקנה חומר שזה אכן זה , שלא יהיה מטיל טסט או איזה דיאנבול.. כי תחושה של חומרים אין לי שמת איך זה אמור בכלל להרגיש עכשו תחברה הזאת שמעתי ממפתחי גוף ישראלים השאלה אם זה חברה ידוע והאם באמת שווה לקנות תחברה הזאת
תבקש בדיקה למפוי קיבה (קצב התרוקנות קיבה) כנראה שבגלל החיידק נגרם פגיעה בעצב הוגוס ואתה לא מרגיש רעב...

אני אבדוק על זה לא שמעתי על משהו כזה בכלל.
הליבקטור/ גסטריסס אלה דלקות שמשאירות אחריהם צלקת בקיבה.. לי היה גסטריס וכתוצאה מכך זה פגע לי בקיבה ואין לי כמעט תאבון גם זמן התאוששות וההתרוקנות קיבנ איטים. אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע ואני גדל כאילו הלכתי 6 פעמים.

השאלה מה אצלך.. אתה רעב יש תחושת רעב ? או שאתה פשוט אוכל ארוחת קטנות ואין תיאבון ? תפרט יותר לעומק

התחלתי לקחת רק היום את החומר - כדור ראשון נלקח היום בערב אקח עוד אחד ואני אקח איזה כמה ימים ויעדכן איך מרגיש 😃

שאלה חשובה האם ניתן לשתות אלכוהול ביחד עם הכדור הזה???

והאם כדור אומפרדקס יכול להוות בעיה עם לקיחה עם הכדור הזה או לא?
(כדור שמעכב הפרשת חומצה במערכת עיכול)
מחקרים הראו ששתיית אלכוהול בזמן לקיחת mk677 פוגעת בכבד, אבל בגלל שלחומר הזה יש זמן מחצית חיים של 5 שעות, אתה יכול באותו יום שאתה יודע שאתה הולך לשתות בערב אלכוהול לא לקחת את הכדור ואז לשתות בערב ללא חשש ויום למחרת להמשיך לקחת..

התחלתי לקחת רק היום את החומר - כדור ראשון נלקח היום בערב אקח עוד אחד ואני אקח איזה כמה ימים ויעדכן איך מרגיש 😃

שאלה חשובה האם ניתן לשתות אלכוהול ביחד עם הכדור הזה???

והאם כדור אומפרדקס יכול להוות בעיה עם לקיחה עם הכדור הזה או לא?
(כדור שמעכב הפרשת חומצה במערכת עיכול)
מומלץ לא לשתות אלכוהול בזמן השימוש בגלל שזה מעלה את הקצב של האינזימים בכבד מה שאומר שזה עלול לפגוע בכבד עקב רעילות

הליבקטור/ גסטריסס אלה דלקות שמשאירות אחריהם צלקת בקיבה.. לי היה גסטריס וכתוצאה מכך זה פגע לי בקיבה ואין לי כמעט תאבון גם זמן התאוששות וההתרוקנות קיבנ איטים. אני יכול להתאמן פעמיים בשבוע ואני גדל כאילו הלכתי 6 פעמים.

השאלה מה אצלך.. אתה רעב יש תחושת רעב ? או שאתה פשוט אוכל ארוחת קטנות ואין תיאבון ? תפרט יותר לעומק
מזאת אומרת אתה יכול להתאמן פעמיים בשבוע וזה יהיה כמו 6 ? מזאת המחלה הזאת ומאיפה אני משיג אותה ?

• פותח/ת השרשור

היה לי הליקובקטר וכתוצאה מזה היה לי דלקת חזקה , אחרי מלא כדורים וטיפולים הדלקת והחיידק עברו אבל נשאר לי תסמינים של ריפלוקס לאחר כל ארוחה כמעט וחוסר תאבון זאת אומרת שאני מרגיש רעב לא כמו פעם לפני שכל זה התחיל הייתי גם 12 קילו יותר.. הייתי אוכל איזה 8 ארוחות ביום.
לאחר שזה התחיל וגם כשנגמר אני יכול לאכול פעם ב 6 שעות.

יותר לכיוון 24 שעות.

לא מכיר דבר כזה,
מוזמן לשתף את המחקר.

נ.ב
שתיית אלכוהול בזמן כל דבר,פוגעת בכבד
אני לא זוכר איפה ראיתי את המחקר, לגבי הזמן מחצית חיים יש כאלה שאומרים 4-6 שעות ויש כאלה 24 שעות

לגבי הזמן מחצית חיים יש כאלה שאומרים 4-6 שעות ויש כאלה 24 שעות
החומר עצמו נשאר בדם עד 6 שעות לערך,אך ההשפעה שלו על הרצפטורים והפרשות igf1, עד 24 שעות.
אז זה כבר תלוי אם אתה מסתכל על
"כמה זמן זה משפיע" , שזה ל24 שעות ויספיק לקחת מנה אחת ליום ללא פיצולים
או לכמה זמן איבוטמורן נשאר בגוף,שזה עד 6 שעות אבל זה לא מעניין שום דבר כי הוא משפיע למשך יממה שלמה.

אני לא זוכר איפה ראיתי את המחקר
תאמין לי שחיפשתי ולא ראיתי שום דבר כזה.
חוץ מזה,זה תרופה שלוקחים גם לתקופות של חצי שנה-שנה ואפילו יותר.
אין בזה שום דבר יותר רעיל ממולטי ויטמין או אומגה 3.

Nsaids למיניהם(נוגדי דלקות לא סטרואידים) ואקמול כבר ייגמרו לך את הכבד הרבה הרבה לפני איבוטמורן
מחקרים הראו ששתיית אלכוהול בזמן לקיחת mk677 פוגעת בכבד,
אתה ידידי,לא מדבר על מחקר. אתה מדבר על כסת"ח שרשמו באתר שמוכר סארמס,פפטידים וmk677
והם מציינים בתחתית כל מוצר את זה

It is advised to not consume alcohol with the administration of MK-677 due to a possible increase in liver enzymes.

המשפט הזה
possible increase in liver enzymes.
תופס לכל דבר שאתה מכניס לפה ושותה איתו אלכוהול
מומלץ לא לשתות אלכוהול בזמן השימוש בגלל שזה מעלה את הקצב של האינזימים בכבד מה שאומר שזה עלול לפגוע בכבד עקב רעילות
גם אתה. תשלח לי את המחקר בבקשה.

אל תסתמכו על חוויות ובדיקות דם של איזה מישהו מפורום אמריקאי.
חסר לכם כלכך הרבה נתונים בשביל לדעת אם זה אמיתי.
1.אתם לא יודעים אם מה שהוא צרך זה באמת mk677,כי עברתי על בדיקות דם ברדדיט,ולאנשים היו תסמינים של סטרואידים. כולל כולסטרול גבוה וטסט נמוך.

2.אתם לא יודעים איזה מינונים הם צרכו,כמה אלכוהול הם שותים,אולי גם למישהו יש דלקת והוא לקח איבופן וכו'

נערך לאחרונה:
החומר עצמו נשאר בדם עד 6 שעות לערך,אך ההשפעה שלו על הרצפטורים והפרשות igf1, עד 24 שעות.
אז זה כבר תלוי אם אתה מסתכל על
"כמה זמן זה משפיע" , שזה ל24 שעות ויספיק לקחת מנה אחת ליום ללא פיצולים
או לכמה זמן איבוטמורן נשאר בגוף,שזה עד 6 שעות אבל זה לא מעניין שום דבר כי הוא משפיע למשך יממה שלמה.

תאמין לי שחיפשתי ולא ראיתי שום דבר כזה.
חוץ מזה,זה תרופה שלוקחים גם לתקופות של חצי שנה-שנה ואפילו יותר.
אין בזה שום דבר יותר רעיל ממולטי ויטמין או אומגה 3.

Nsaids למיניהם(נוגדי דלקות לא סטרואידים) ואקמול כבר ייגמרו לך את הכבד הרבה הרבה לפני איבוטמורן

אתה ידידי,לא מדבר על מחקר. אתה מדבר על כסת"ח שרשמו באתר שמוכר סארמס,פפטידים וmk677
והם מציינים בתחתית כל מוצר את זה

It is advised to not consume alcohol with the administration of MK-677 due to a possible increase in liver enzymes.

המשפט הזה
possible increase in liver enzymes.
תופס לכל דבר שאתה מכניס לפה ושותה איתו אלכוהול

גם אתה. תשלח לי את המחקר בבקשה.

אל תסתמכו על חוויות ובדיקות דם של איזה מישהו מפורום אמריקאי.
חסר לכם כלכך הרבה נתונים בשביל לדעת אם זה אמיתי.
1.אתם לא יודעים אם מה שהוא צרך זה באמת mk677,כי עברתי על בדיקות דם ברדדיט,ולאנשים היו תסמינים של סטרואידים. כולל כולסטרול גבוה וטסט נמוך.

2.אתם לא יודעים איזה מינונים הם צרכו,כמה אלכוהול הם שותים,אולי גם למישהו יש דלקת והוא לקח איבופן וכו'
צודק.

• פותח/ת השרשור
2 כדורים על הבוקר זה מקסימום או שאפשר לחלק אולי לשלב כזה
כל כדור 10 מ''ג
1 בבוקר
1 לפני אימון
1 לפני שינה

יהיה מסוכן מדי ומיותר?
או פשוט לקחת רק 2 בבוקר וזהו?

ברגע שיעבור שבוע לאחר שימוש אפרט בדיוק הכל איך התחיל ומה מורגש.

• פותח/ת השרשור
מה יהיה מסוכן?
רשום בכל מקום לקחת בין אחד לשתיים וקראתי באיזה מקום מישהו שממליץ לעשות במקום בבוקר
לחלק ל3 פעמים ביום ככה "למקסם" תוצאות אבל אין לי מושג אם זה לא יהווה עלייה או משהו מוגזם יותר בגוף (מבחינת מרכיב)

שמדובר בmk אין טעם לקחת יותר משתי כדורים ביום כי זה לא באמת יעשה משהו, עשו מחקרים על החומר וראו שברגע שלוקחים מינון של יותר מ25ml ביום הגוף פשוט עושה פעולה הפוכה (נקרא לזה ככה) והכדור הנוסף פשוט לא משפיע על כלום ככה שפשוט חבל על הכדור, קח שתיים ביום, אחד בבוקר ואחד בערב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית