עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא גם רכיב כמעט אחרון, כך שבטח אין הרבה.הייתי נמנע משמן צמחים אבל בכמויות כאלה בטח לא מזיק
אין לי מושג האמת. זה סמבוקול, הייתי קונה פה בארץ פתאום שמתי לב שיש גם בiherb ובחצי מחיר. יש למוצר הזה כל מיני וריאציות ובחלק מהליין שלהם מכניסים דברים לא בריאים (לפחות בליין שיש בארץ, זה משהו שבליין שיש בiherb לא ראיתי האמת), בחלק אחר אין בעיותהוא גם רכיב כמעט אחרון, כך שבטח אין הרבה.
המוצר כשר?
פשוט אני סומך על האיכות המוצר, מבחינת שיש בו מה שרשום, ובאיכות טובה כשזה כשר.
אייהרב כתבו על זה גם כן.
יש בליין אפ של סמבוקול מינונים יותר גבוהים.Nature's Way, Sambucus Immune, Elderberry, Standardized, 30 Lozenges
אותו מוצר, 1.5 דולר יותר, אבל מינון כפול וגם כשר.
(מ 50 מ"ג ל 105 מ"ג).
היתרונות של כשר What Is Kosher Beauty?.
עם זה לא אתווכח. מה שטעים עדיף.את הסוכריות גומי האלה של סמבוקול לא ניסתי אבל הטבליות ללעיסה ממש ממש טעימות. הייתי מחכה כל יום למתי שאני אוכל אותם חח
שניהם זה בארי. גם שלך, זה אלדר בארי. לא הבנתי.במוצר שהבאת זה (berry) אני יודע שלדוגמא בsaw plamento אומרים להתרחק ממה שכתוב berry. אין לי מושג כל כך מה המשמעות
אלדרברי = סמבוקעם זה לא אתווכח. מה שטעים עדיף.
שניהם זה בארי. גם שלך, זה אלדר בארי. לא הבנתי.
למה?הכוונה ברשימת הרכיבים שרשום (berry) בסוגריים
אין לי מושג האמת.למה?
עכשיו אני ממש מבולבל.יכול להיות שזה ספציפי לדקל ננסי אבל בדקל ננסי אומרים שהרכיבים הפעילים מתים ולכן לא תהיה השפעה
יכול להיות שאני מוציא דברים מהקשרם ומבלבל דברים בעצמי, הידע שלי גם לא רב בנושא הזה.עכשיו אני ממש מבולבל.
אני מכיר מושג של צירופי מזון נכונים שמבוססת על רמת חומציות של מזונות.
אני גם מכיר מושג של צירופי צמחים עם צמחים אחרים ותרופות שונות שעלולים לשחק אחד עם השני, ולסכן לפעמים.
אבל הסיפור עם ה"בארי" בסוגריים, והדקל הננסי ממש בילבל אותי.
אולי תוכל לעשות לי טיפה סדר כדי שאוכל להרחיב את המושגים שלי?
תוכל לכוון אותי לאתר מסויים שאולי משם אתה אוסף את הידע הזה?