הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השומן הרווי מכה שנית

שיט. טוב, אני לא חושב שאני אגיע היום לאימון, אני אצטרך להתחיל לדאוג לסידורי לוויה והצוואה וכל זה.

איך אתם מסבירים את העובדה שהמחקרים הללו, שחלקם ידוע כבולשיט, חוקרים אלפי אנשים, ומגיעים למסקנות, ובכל זאת נחשבים שטותיים?

זה מה שאני שואל- יש לך הסבר הגיוני לזה?
הרי רוב הדעות כאן מתבססות על מחקרים, ואם נהיה כנים- YNET מתבססים על מחקר.
מה שונה המחקר שלהם מהמחקר שאתה מביא כאן כטיעון שמצדיק אותך?

לא כל המחקרים נולדו שווים. יש מחקרים טובים ויש מחקרים פחות טובים. בנוסף, יש פרשנות למחקרים שהיא שונה מחוקר לחוקר.
אין ברירה, צריך להתעמק בדברים האלה כדי לגבש דיעה מושכלת. או לסמוך על הדיעה של מישהו אחר. אתה רק צריך להחליט על מי לסמוך.

לא כל המחקרים נולדו שווים. יש מחקרים טובים ויש מחקרים פחות טובים. בנוסף, יש פרשנות למחקרים שהיא שונה מחוקר לחוקר.
אין ברירה, צריך להתעמק בדברים האלה כדי לגבש דיעה מושכלת. או לסמוך על הדיעה של מישהו אחר. אתה רק צריך להחליט על מי לסמוך.
אז רגע אחי, אתה אומר שהמחקרים לא קומוניסטים?

זה מה שאני שואל- יש לך הסבר הגיוני לזה?
הרי רוב הדעות כאן מתבססות על מחקרים, ואם נהיה כנים- YNET מתבססים על מחקר.
מה שונה המחקר שלהם מהמחקר שאתה מביא כאן כטיעון שמצדיק אותך?

YNET+דרכים למשוך קהל= $

לא באמת אכפת להם מה הם שמים שם, לכן לרוב תמצא דברים אדיוטים

שטויות של תיכון.​
מוזר אבל אני לא זוכר אף אחד אצלנו בשכבה עורך מחקר מדעי. אלא אם המחששה מאחורי האולם ספורט הייתה כנס רופאים צעירים. למרות שאף אחד שם לא אמר לי שסקוואטים זה רע. כנראה זה בא מאוחר יותר בקריירה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית