הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר ל 5/3/1

lior20067

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
שלום לכולם,
התאמנתי עכשיו כמה חודשים עם 5X5 והתקדמתי מאוד, רוצה לעבור עכשיו ל5/3/1. בגלל שאני סטודנט ויהיה לי בעייתי להתאמן 4 פעמים בשבוע, אני רוצה לעשות 5/3/1 שלוש פעמים בשבוע, קראתי בכמה אתרים שזה אפשרי. יש לי כמה שאלות בנוגע לתכנית והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי :

1. אם בחרתי בתרגילי העזר ב-BBB, האם משלבים תרגיל אחד או יותר ?
2. מה קורה אם מפספסים אימון ?
3. עם איזה משקל מתחילים ?
4. במשך כמה זמן מבצעים את התכנית ?
5. האם אפשר לבצע את התכנית בחיטוב ?

תודה רבה לעונים!

התאמנתי עכשיו כמה חודשים עם 5X5 והתקדמתי מאוד, רוצה לעבור עכשיו ל5/3/1
531 זה לא ממש השלב הבא אחרי 5X5, בגלל שאתה עדיין יכול להתקדם משמעותית יותר מהר, אבל בתור סטודנט אולי היא תתאים לך

לרוב משלבים גרסת BBB של התרגילים המרכזיים ועוד לפחות תרגיל נוסף

לא קרס העולם, אפשר לדלג הלאה או לשלב אותו באימון הבא אם יש לך זמן

אתה מחשב את המקסימום שלך, ולוקח 90% ממנו

כמה שאתה רוצה, אני ביצעתי את התוכנית שנה וחצי

כן, למרות שכנראה לא הייתי עושה את גרסת ה-BBB

• פותח/ת השרשור
531 זה לא ממש השלב הבא אחרי 5X5, בגלל שאתה עדיין יכול להתקדם משמעותית יותר מהר, אבל בתור סטודנט אולי היא תתאים לך

לרוב משלבים גרסת BBB של התרגילים המרכזיים ועוד לפחות תרגיל נוסף

לא קרס העולם, אפשר לדלג הלאה או לשלב אותו באימון הבא אם יש לך זמן

אתה מחשב את המקסימום שלך, ולוקח 90% ממנו

כמה שאתה רוצה, אני ביצעתי את התוכנית שנה וחצי

כן, למרות שכנראה לא הייתי עושה את גרסת ה-BBB

תודה רבה על התשובה המפורטת !

1. למה לא לבצע את גרסת הBBB בחיטוב ? ביצעתי את ה5X5 בחיטוב והרגשתי שנחלשתי בתרגילים כמו מתח וכו'.
2. בתכנית של 3 אימונים בשבוע, פשוט עושים שני תרגילים באותו יום ?
3. סתם מעניין אותי - מה ההבדלים בין שתי התוכניוץ( 5X5 ו-5/3/1) למי היית מייעץ לעשות איזה תכנית ?

תודה רבה וחג שמח!

1. למה לא לבצע את גרסת הBBB בחיטוב ? ביצעתי את ה5X5 בחיטוב והרגשתי שנחלשתי בתרגילים כמו מתח וכו'.
כי יש בה יותר מדי נפח לחיטוב אם עבדת עד עכשיו ב-5X5

2. בתכנית של 3 אימונים בשבוע, פשוט עושים שני תרגילים באותו יום ?
עקרונית כן. אני ממליץ לעשות את יום סקוואט, יום בנצ' ופרס, ויום דדליפט

3. סתם מעניין אותי - מה ההבדלים בין שתי התוכניוץ( 5X5 ו-5/3/1) למי היית מייעץ לעשות איזה תכנית ?
מה דומה בהם? הן 2 תוכניות שונות לחלוטין מהיסוד. שיטת העבודה שונה, שיטת ההתקדמות שונה, התדירות, עצימות ממוצעת ופיתוח יכולות שונים לחלוטין.
5X5 היא תוכנית לפיתוח כוח בסיסית שעובדת על התקדמות שבועית (או אפילו מאימון לאימון), ולוקחת בחשבון שאתה יכול להתקדם מהר לא משנה מה.
531 היא תוכנית עם התקדמות חודשית במקסימלים, אבל מחפשת שיפורים מסויימים משבוע לשבוע, עובדת בעיקר על שיטת עצימות.
5X5 הייתי ממליץ למתאמן מתחיל, בלי יותר מדי שיקולים מעבר לזה. 531 אני ממליץ למישהו שיש לו כבר ניסיון מסויים ולא יכול יותר להתקדם עם תוכניות בסיסיות מאוד כמו 5X5, ובמידה אם הוא לחוץ בזמן או שהלו"ז שלו בעייתי לאימונים

כי יש בה יותר מדי נפח לחיטוב אם עבדת עד עכשיו ב-5X5

עקרונית כן. אני ממליץ לעשות את יום סקוואט, יום בנצ' ופרס, ויום דדליפט

מה דומה בהם? הן 2 תוכניות שונות לחלוטין מהיסוד. שיטת העבודה שונה, שיטת ההתקדמות שונה, התדירות, עצימות ממוצעת ופיתוח יכולות שונים לחלוטין.
5X5 היא תוכנית לפיתוח כוח בסיסית שעובדת על התקדמות שבועית (או אפילו מאימון לאימון), ולוקחת בחשבון שאתה יכול להתקדם מהר לא משנה מה.
531 היא תוכנית עם התקדמות חודשית במקסימלים, אבל מחפשת שיפורים מסויימים משבוע לשבוע, עובדת בעיקר על שיטת עצימות.
5X5 הייתי ממליץ למתאמן מתחיל, בלי יותר מדי שיקולים מעבר לזה. 531 אני ממליץ למישהו שיש לו כבר ניסיון מסויים ולא יכול יותר להתקדם עם תוכניות בסיסיות מאוד כמו 5X5, ובמידה אם הוא לחוץ בזמן או שהלו"ז שלו בעייתי לאימונים
לדעתך 5*5 יותר טובה מהלינארית של קנדיטו למתאמן מתחיל-בינוני?

לדעתך 5*5 יותר טובה מהלינארית של קנדיטו למתאמן מתחיל-בינוני?
תלוי, אם הטכניקה שלך טובה מאוד אז כן, אבל בגלל שלרוב מי שניגש לתוכנית האלה הטכניקה שלו לא משהו, עדיף זו של קנדיטו

תלוי, אם הטכניקה שלך טובה מאוד אז כן, אבל בגלל שלרוב מי שניגש לתוכנית האלה הטכניקה שלו לא משהו, עדיף זו של קנדיטו
ועל סמך הסרטונים פה של טכניקה שאני מעלה וראית אתה ממליץ לי בכל זאת על קנדיטו? יש אפשרות אז אולי לעבור ל5X5 אחריה?

שלום לכולם,
התאמנתי עכשיו כמה חודשים עם 5X5 והתקדמתי מאוד, רוצה לעבור עכשיו ל5/3/1. בגלל שאני סטודנט ויהיה לי בעייתי להתאמן 4 פעמים בשבוע, אני רוצה לעשות 5/3/1 שלוש פעמים בשבוע, קראתי בכמה אתרים שזה אפשרי. יש לי כמה שאלות בנוגע לתכנית והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי :

תודה רבה לעונים!
1. אחד לBBB
2. כלום
3. מה משקלי העבטדה הנוכחיים?
4. כל החיים
5. כן

ועל סמך הסרטונים פה של טכניקה שאני מעלה וראית אתה ממליץ לי בכל זאת על קנדיטו? יש אפשרות אז אולי לעבור ל5X5 אחריה?
תצטרך להפנות אותי לסרטון טכניקה שלך, אני לא זוכר במדויק מי עושה מה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית