הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך COMPETITIVE EATERS לא משמינים?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
בזמן האחרון יצא לי לראות הרבה סרטונים של כאלה שמעלים ליוטיוב את עצמם אוכלים כמויות עצומות של מזון 10K-20K לארוחה ומעלים בתדירות של פעם פעמיים בשבוע, עכשיו הגיוני שאם לא משמינים רק אם הם צמים כל השבוע ועושים מלא אירובי אבל הם מראים גם ימים שהם אוכלים רגיל וזה נראה כמו יום של אכילה די רגילה אז איך זה הגיוני שהם לא משמינים? לא אפשרי לעשות כזה הרבה אירובי כדי לשרוף את כל זה כל שבוע

🤮

הוא אמר שאחרי שדוחפים 20 אלף ק׳, אפשר לחיות בלי אוכל 4 חודשים 😲

זה הזוי. לא מבין איך לעזאזל הם לא משמינים?!
לא אחרי שדוחפים 20K קלוריות, אלא באופן תאורטי לאכול אותם לאט לאורך תקופה של 4 חודשים

בהתחשב בזה שאפשר לשרוד חודשיים+ בלי מזון בכלל הטענה הזאת נשמעת הגיונית אבל לא הייתי מייחס לזה יותר מידי חשיבות

אני גם לא מבין איך הם לא משמינים, זה פשוט מוזר.... ויש פה משהו שאנחנו כנראה לא יודעים. אולי אוכלים פעם בכמה ימים ושורפים הרבה קלוריות

צודק טעות שלי. בכל מקרה, כנראה זה מה שהם עושים. או שהם אוכלים ממש מעט או שצמים כמה ימים לפני התחרות.

יכול להיות שהם ביומיום בולסים ירקות עם מאזן קלורי אפסי/שלילי ושותים הרבה מים. בצורה הזאת הם יכולים לאמן את הקיבה להחזיק הרבה נפח מבלי לקבל קלוריות ואז מידי פעם הם מכניסים מלא קלוריות מתחרויות/אימון דמה

לא בטוח שזה מה שקורה בפועל, סתם תאוריה

זה לא גורם לנזק כלשהו לאיברים הפנימיים? לקיבה? אני כשאכלתי הרבה מעבר לכמות שמשביעה אותי הרגשתי לא טוב והיו לי כאבי בטן.

זה לא גורם לנזק כלשהו לאיברים הפנימיים? לקיבה? אני כשאכלתי הרבה מעבר לכמות שמשביעה אותי הרגשתי לא טוב והיו לי כאבי בטן.

אם עכשיו תנסה לרוץ מרתון בלי הכנה סביר להניח שאתה תתמוטט, בסופו של דבר יש להם את ההכנות שלהם..

יכול להיות שהם ביומיום בולסים ירקות עם מאזן קלורי אפסי/שלילי ושותים הרבה מים. בצורה הזאת הם יכולים לאמן את הקיבה להחזיק הרבה נפח מבלי לקבל קלוריות ואז מידי פעם הם מכניסים מלא קלוריות מתחרויות/אימון דמה

לא בטוח שזה מה שקורה בפועל, סתם תאוריה

זה נכון, הם לא צמים או משהו כזה כי הם חייבים לאמן את הקיבה ובכלל הטקטיקה לפני תחרות היא לאכול באותו יום כמות סבירה -קצת נמוכה ויום לפני לאכול ארוחה ענקית (שבשביל לא להשמין אוכלים ירקות)
זה מתוך אתר שמלמד איך להתמודד בתחרויות אכילה
Lower Calorie Stomach Training Foods - FoodChallenges

הם לא אוכלים ככה ברגיל, זה לא הנאה.
כמו שנאמר, ה״אימונים״ מתבצעים ע״י אכילה של מזון מאוד דל בקלוריות עם הרבה נפח.

גם אצלהם, סך קלורי לאורך זמן (שבועי / חודשי וכו׳) זה מה שקובע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית