איך COMPETITIVE EATERS לא משמינים?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
בזמן האחרון יצא לי לראות הרבה סרטונים של כאלה שמעלים ליוטיוב את עצמם אוכלים כמויות עצומות של מזון 10K-20K לארוחה ומעלים בתדירות של פעם פעמיים בשבוע, עכשיו הגיוני שאם לא משמינים רק אם הם צמים כל השבוע ועושים מלא אירובי אבל הם מראים גם ימים שהם אוכלים רגיל וזה נראה כמו יום של אכילה די רגילה אז איך זה הגיוני שהם לא משמינים? לא אפשרי לעשות כזה הרבה אירובי כדי לשרוף את כל זה כל שבוע

אם תוריד bmr,ואת האנרגיה שמבזבזים על לעכל את כל הקלוריות האלה,יוצא בסוף שהם בפלוס יחסית קטן.

מי שאוכל 10 אלף ליום,שורף בערך 2000-3000 רק על לעכל את כל מה שאכל.
נשאר לך 7-8 אלף,תוריד bmr של 2000-3000.
ותוריד פעילות אירובית.

בסוף, היום הזה נגמר בפלוס של 3000 בערך

• פותח/ת השרשור
אם תוריד bmr,ואת האנרגיה שמבזבזים על לעכל את כל הקלוריות האלה,יוצא בסוף שהם בפלוס יחסית קטן.

ותוריד פעילות אירובית.

שזה עדיין פלוס מטורף

ותוריד פעילות אירובית.

?????????????????????????????????????????????????

יחסית לאכילה של 10,000 ביום, לסיים ב3000 זה קטן
זה שווה ערך לצום של יום אחד,ולא שבוע כמו שפותח הפוסט רשם
תלוי במשקל של אותו האדם. אם בן אדם ששוקל 80 נניח על 185 מכניס כמות קלוריות כזה, עדיין הוא יהיה על פלוס ענקי. ל מבין איך לעזאזל דוחפים כמות מטורפץ כזאת של אוכל.

• פותח/ת השרשור

ותוריד פעילות אירובית.

בעצם אז גם אתה אומר פה שיותר קל בתכלס להרזות מאשר להשמין? כי אם אני למשל ביום מסויים אוכל בפלוס של 2000 ולמחרת אני ב-2000 אני ארזה ולא אהיה על ניטרלי כי ב+2000 500 מתוכם הלכו לעיכול האוכל ואז זה בתכלס רק +1500?

תלוי בצריכת חלבון גם,
יותר קשה לעכל חלבון מפחמימה ושורפים על זה קצת יותר קלוריות. אם רוב התזונה שלך תהיה חלבונים אז ייתכן שיהיה הבדל של מאות קלוריות

• פותח/ת השרשור
תלוי בצריכת חלבון גם,
יותר קשה לעכל חלבון מפחמימה ושורפים על זה קצת יותר קלוריות. אם רוב התזונה שלך תהיה חלבונים אז ייתכן שיהיה הבדל של מאות קלוריות
אני יודע שפחמימה ושומן זה 10% שזה גם משמעותי בכמויות גדולות

אני מאמין שהם לא אוכלים בכמויות כאלה כל יום, וכנראה גם לא כל שבוע או כל חודש, הם בטח מכינים את עצמם בשיטות עם פחות קלוריות, ובשאר הזמן נמצאים בגירעון קלורי

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שהם לא אוכלים בכמויות כאלה כל יום, וכנראה גם לא כל שבוע או כל חודש, הם בטח מכינים את עצמם בשיטות עם פחות קלוריות, ובשאר הזמן נמצאים בגירעון קלורי
הם חד משמעית אוכלים ככה פעם ואפילו פעמיים בשבוע בהרבה מקרים, אני רואה אותם ביוטיוב כל שבוע 1-2 סרטונים

הם חד משמעית אוכלים ככה פעם ואפילו פעמיים בשבוע בהרבה מקרים, אני רואה אותם ביוטיוב כל שבוע 1-2 סרטונים
אז כנראה בשאר הזמן הם נמצאים בגירעון גדול ועוסקים בהרבה ספורט.
אני גם לא אתפלא אם הם לוקחים שורפי שומן לא חוקיים

הם מקיאים את זה כשמסיימים לצלם

הייתי צופה בעבר, אם אני לא טועה Randy Santel אמר שהוא לא מקיא סימן שיש דרכים נוספות. עזוב את זה שאני מתקשה לראות אותו
או את Matt stonie מקיאים רבע מזה בלי להקיא דם על הדרך. בדרך כלל האנשים בטופ במצב גופני טוב יותר מהממוצע מבחינת אירובי / משקל תקין.
אני לא יודע בדיוק מה הם עושים, אבל אני יודע בוודאות שיש אנשים בטופ שלא מקיאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית