הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יכול להיות שמיציתי את SS?

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
אני כבר עובד 7 חודשים עם SS.
משקלים - סקוואט 122.5 ק"ג
דדליפט 135 ק"ג
בנצ' 90 ק"ג
פרס 60 ק"ג
פאוואר קלין 60 ק"ג

אלה כל המשקלים שהצלחתי לגמור בהם חמישיות.

בלחיצות אני בקושי מתקדם כבר, בנצ' כבר פעם שניה שאני עושה ריסט כי אני לא מצליח לסגור את הסט האחרון לחמישיה (רק 4 חזרות), פרס גם כרגע צריך לעשות שוב ריסט.
הסקוואט אבל הבעיה הכי גדולה. ה122.5 הרגיש קליל, כאילו הרגשתי שאני מסוגל לעשות אותו טוב, אבל מה אני לא מצליח להתאושש נגיד משישי לשני, ה125 כתש אותי, למרות שישנתי מספיק (אוכל טיפה בספק), היום אחרי יומיים אכלתי מלא, ישנתי איזה 9-10 שעות כל לילה. ה95 ק"ג הרגיש טיפה שואתי (מה לעזאזל?) הרגשתי שלא התאוששתי לגמרי מהאימון הקודם =/
דדליפט הדבר היחידי שאולי אני יכול להגיד עליו שנשארה לי בו התקדמות כי עצרתי לצורכי טכניקה.

עכשיו אני אומר לעצמי אם גם ככה אני מתקדם פעם בשבוע בסקוואט בגלל חוסר התאוששות, כבר 5X5 לא יהיה יותר טוב בשבילי גם בשביל התקדמות בלחיצות?

תודה לעוזרים ✌️

• פותח/ת השרשור
בפרס התקדמתי 2.5 מאז הריסט האחרון ושוב אני צריך ריסט.
בבנצ' אני ריסט שני על אותו משקל. בגלל זה אני אומר שנתקעתי חחחח

בפרס התקדמתי 2.5 מאז הריסט האחרון ושוב אני צריך ריסט.
בבנצ' אני ריסט שני על אותו משקל. בגלל זה אני אומר שנתקעתי חחחח

כמה קלוריות אתה אוכל?
אתה עולה במשקל באופן קבוע?
אתה ישן מספיק?

• פותח/ת השרשור
לא קבוע. אני אוכל קודם כל כל פעם שאני רעב.
בכללי אני שותה בין ליטר לליטר וחצי חלב ביום
3 ארוחות גדולות
ומה שמסביב (מארס, טוויקס, במבה חלווה, חומוס.. אני יודע מה לפעמים אני מנשנש..)
כרגע העליה במשקל טיפה דעכה למרות שחזרתי למסלול הנכון.. (ועם זאת שהמשקל עלה קלות לא התאוששתי בכלל)
ישן בין 8 ל10 שעות בלילה.

• פותח/ת השרשור
לא חחח אבל אני אוכל עד לגבול היכולת שלי, ומשתדל לפעמים טיפה מעבר.
ואמרתי בשבועיים האחרונים הייתי טיפה בעצירה במשקל גוף.. אבל אני חושב שחזרתי למסלול.

כמה אתה שוקל?

לגבי הסקוואט, לא הבנתי אם הגעת לכשל או שסתם זה מרגיש לך כבד?
הרבה פעמים קורה שהסט של החימום מרגיש כבד באופן לא רגיל אז הדבר הראשון שעולה לך לראש כשאתה מגיע למשקל עבודה זה "איך לעזאזל אני אמור עכשיו להרים את זה כשאת החימום בקושי עשיתי". אל תעצור עד שאתה לא נתקע באמת.

• פותח/ת השרשור
לטסימוס אני אשמח לשמוע יותר על איך היית משנה את הלחיצות.

וIron לפי שקילה עדכנית של היום 76.5 ק"ג.
זה ממש לא בקטע של החימום, זה עוד לפני שאני מגיע לאימון אני מרגיש עוד טיפה דומס ברגליים, שיחד עם הסטים של החימום רק מחמיר. זה לא שלא ניסיתי חחח
125 יום שני ניסיתי סט ראשון 3 חזרות וכשל, סט שני 2 חזרות וכשל (והחזרות האחרונות נראו ממש מכוערות) ולא יכלתי להמשיך לסט שלישי, הרגליים שלי אמרו לי תודה רבה לא יכולות יותר =/

אנשים פה לא יכולים לעזור לך פה באופן מדויק איזה תוכנית תתאים לך הכי טוב. הרבה תלוי באיך שאתה מרגיש. אם אתה פשוט לא מצליח להתאושש ולעלות כל אימון, למרות שאתה עושה את כל הדברים הסובבים כמו שצריך, אין מה לעשות, מבחינתך, מיצית. ישנם אנשים אחרים שהם שונים ממך בהרבה בחינות, שיכולים להתקדם יותר, וכאלה פחות.

חוק הברזל אומר שאתה לא מסיים את התכנית לפי שנתקעת 3 פעמים בסקוואט.

קודם כל תעלה עוד במשקל גוף, זה ישפר לך את הסקוואט והלחיצות בכל מקרה.

אני במקומך, אם אתה מרגיש ממש תקוע, עושה שבוע שלם קל, זה יתן לגוף ולעצבים קצת מנוחה, ומשם תמשיך מאיפה שעצרת, או אימון אחד אחורה, זה יכול מאוד לעזור, בעיקר אם אתה כבר הרבה זמן בתכנית.

בכל מקרה, הדבר שיזיז אותך קדימה בוודאות זה לאכול יותר.

אם אתה מרגיש שאתה צריך תוכנית עם עומס פחות גדול אז תעבור לתוכנית מתקדמת יותר. madcow\TM

• פותח/ת השרשור
חוק הברזל אומר שאתה לא מסיים את התכנית לפי שנתקעת 3 פעמים בסקוואט.

קודם כל תעלה עוד במשקל גוף, זה ישפר לך את הסקוואט והלחיצות בכל מקרה.

אני במקומך, אם אתה מרגיש ממש תקוע, עושה שבוע שלם קל, זה יתן לגוף ולעצבים קצת מנוחה, ומשם תמשיך מאיפה שעצרת, או אימון אחד אחורה, זה יכול מאוד לעזור, בעיקר אם אתה כבר הרבה זמן בתכנית.

בכל מקרה, הדבר שיזיז אותך קדימה בוודאות זה לאכול יותר.
חחחחח לפני שבועיים עשיתי שבוע קל וזה באמת היה די מעולה חזרתי אחרי זה מאושש מאוד 😆 אבל עכשיו יהיה חסר טעם אני מניח
נתקעתי 3 פעמים בסקוואט = 3 פעמים כשל על אותו משקל? או 3 ריסטים הכוונה?
כן אני בתהליכים של לאכול יותר.. טיפה קשה אבל אני באמת מנסה לבלוס מעבר ליכולת שלי חח

אני אתן לתוכנית עוד כמה שבועות של אכילה ושינה כמו שצריך, אם יסתדר, אז הכל טוב 😃

• פותח/ת השרשור
עוד לא הגעתי לריסט בסקוואט.. אני רוצה לראות אם יום שישי אני אצליח את ה125 אולי יש עוד מקום להתקדם 🥷

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית