הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יכול להיות שמיציתי את SS?

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
אני כבר עובד 7 חודשים עם SS.
משקלים - סקוואט 122.5 ק"ג
דדליפט 135 ק"ג
בנצ' 90 ק"ג
פרס 60 ק"ג
פאוואר קלין 60 ק"ג

אלה כל המשקלים שהצלחתי לגמור בהם חמישיות.

בלחיצות אני בקושי מתקדם כבר, בנצ' כבר פעם שניה שאני עושה ריסט כי אני לא מצליח לסגור את הסט האחרון לחמישיה (רק 4 חזרות), פרס גם כרגע צריך לעשות שוב ריסט.
הסקוואט אבל הבעיה הכי גדולה. ה122.5 הרגיש קליל, כאילו הרגשתי שאני מסוגל לעשות אותו טוב, אבל מה אני לא מצליח להתאושש נגיד משישי לשני, ה125 כתש אותי, למרות שישנתי מספיק (אוכל טיפה בספק), היום אחרי יומיים אכלתי מלא, ישנתי איזה 9-10 שעות כל לילה. ה95 ק"ג הרגיש טיפה שואתי (מה לעזאזל?) הרגשתי שלא התאוששתי לגמרי מהאימון הקודם =/
דדליפט הדבר היחידי שאולי אני יכול להגיד עליו שנשארה לי בו התקדמות כי עצרתי לצורכי טכניקה.

עכשיו אני אומר לעצמי אם גם ככה אני מתקדם פעם בשבוע בסקוואט בגלל חוסר התאוששות, כבר 5X5 לא יהיה יותר טוב בשבילי גם בשביל התקדמות בלחיצות?

תודה לעוזרים ✌️

בחור תתעודד הייתי תקוע כמעט חודש על 100, קפצתי באימון טוב אחד ל-110. הייתי תקוע 3 שבועות+ על 120, ביום שישי האחרון קפצתי ב-10 קילו ל-130.

הפרס תקוע כרגיל וגם החזה איטי ביותר אבל זה תמיד אך ורק בגלל התזונה והשינה ופספוס האימונים בגלל הלימודים.

תאסוף את עצמך ותמשיך אל תוותר, המשקלים שלך עדיין נמוכים. בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
DMDaniel מעולם לא טענתי שסיימתי את ההתקדמות הליניארית שלי, פשוט תהיתי אולי יהיה יותר חכם לעבור מליניארית של אימון לאימון, לליניארית של משבוע לשבוע.

בכל אופן כן, כנראה שאוכל זה הדבר היחידי שחסר פה חחחח

אני עדיין חושב שאפשר להחליף תוכנית בלחיצות. אני כרגע עושה אימון אחד בנץ' 5*5, אימון שני פרס 5*3, אימון שלישי בנץ' 5*1. התחלתי רק השבוע, אבל עושה רושם שזה עוזר, הפרס אתמול פשוט עף. בסקוואט אפשר להחליף לאימון כבד-קל-כבד ולדחוף את הדדליפט הכבד באימון הקל.

• פותח/ת השרשור
כן לטסימוס במתכונת של הסקוואט כבד-קל-כבד אני כבר עובד.

ובמתכונת של הלחיצות אתה מדבר על
5*5 פירמידה
5*3 אקרוס?
ולעלות במשקל כשאני עושה את ה5*1?

אני מדבר על אקרוס בהכל, 5*5 ו-5*3.
העליה במשקל בכל אימון, בהתאם לאימון (כל אימון 2.5 קילו או 1.25~).
לדוגמה:

שבוע ראשון:
בנץ' 80 קילו 5*5
פרס 60 קילו 5*3
בנץ' 90 קילו 5*1

שבוע שני:
בנץ' 82.5 קילו 5*5
פרס 62.5 קילו 5*3
בנץ' 92.5 קילו 5*1

זה בכל אופן מה שאני מתכוון לעשות בשבועות הקרובים, אני צריך קצת יותר נפח בלחיצות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית