הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה הדוקה החגורה צריכה להיות?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
בזמן האחרון אני חושב שאני מהדק את החגורה יותר מידי... לרמה של אם אני אוכל קצת יותר מידי קרוב לאימון אני יכול להקיא מהלחץ שהיא מפעילה על הבטן...

עד כמה היא צריכה להיות הדוקה?

תהדק ברמה שיהיה נוח, לא צריך להילחם בכל הכוח כדי לסגור עוד חור, אתה יכול גם להשאיר מרווח של אצבע בין האבזם לבטן, ככל שתתקדם ותיהיה מנוסה יותר תוכל להדק/להשתמש בחגורה יותר מהודקת

בנוגע לאוכל, תיתן יותר זמן לאוכל להתעכל ביום שאתה מתחיל בתרגיל שמצריך חגורה, במידה ואכלת ארוחה גדולה מידי

• פותח/ת השרשור
לא צריך להגזים בהידוק אבל חגורה לא אמורה להיות נוחה.
תהדק ברמה שיהיה נוח, לא צריך להילחם בכל הכוח כדי לסגור עוד חור, אתה יכול גם להשאיר מרווח של אצבע בין האבזם לבטן, ככל שתתקדם ותיהיה מנוסה יותר תוכל להדק/להשתמש בחגורה יותר מהודקת

בנוגע לאוכל, תיתן יותר זמן לאוכל להתעכל ביום שאתה מתחיל בתרגיל שמצריך חגורה, במידה ואכלת ארוחה גדולה מידי

הבעיה שלי היא שהחור שעליו אני סוגר הדוק מידי לדעתי ולעומת זאת חור אחד מתחת ואני מרגיש שהחגורה לא מפעילה מספק לחץ‍♂️

בעבר הייתי סוגר את החגורה הכי הדוק שהייתי יכול. מאז הבנתי את העקרונות של ברייסינג, ספציפית שאתה צריך להפעיל לחץ כנגד החגורה, כלומר להרחיב את חלל הבטן שיתנגד לחגורה. אם החגורה הדוקה 100% - אי אפשר פרקטית לעשות את זה.

מכיר את זה. זה קרה לי כשעליתי טיפה במשקל, לא יכולתי למצוא את החור המתאים. או שזה קטן מידי, או גדול מידי.
דבר ראשון, זה עוזר לא לאכול לפני אימון.
דבר שני תנסה חולצות עבות יותר או דקות יותר.
אני לבשתי שני חולצות, ואז שמתי את זה על חור רחב יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית