הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות שומן בחיטוב

HenBiton

משתמש מתחיל
242
37
נק' מוניטין:
40
242
37
למה בחיטוב מומלץ(לפי האינטרנט) לצרוך 0.8 גרם שומן? איך הגיעו למספר הזה? אם אני אוכל בתפריט נניח גרם שומן זה פחות מומלץ?

כולסטרול מהדיאטה זה לא באמת בעיה אמיתית לכולסטרול בגוף, ההשפעה של כולסטרול חיצוני היא נמוכה מאוד.
אם יש לך כבר כולסטרול גבוה אז מומלץ לצרוך פחות, אבל כל עוד הוא תקין זה לא בעיה באמת

זה לא הכולסטרול שמסוכן זה כל הדלקות הכרוניות שיש בגוף מסוכן. נגיד יותר מידי אומגה שש עושה דלקות

זה לא הכולסטרול שמסוכן זה כל הדלקות הכרוניות שיש בגוף מסוכן. נגיד יותר מידי אומגה שש עושה דלקות
ולמה אתה מכוון בדלקות גוף כרוניות? אם אתה מתכוון לדלקת סיסטמטית זה משהו שלא ממש הוכח בבני אדם

כולסטרול מהדיאטה זה לא באמת בעיה אמיתית לכולסטרול בגוף, ההשפעה של כולסטרול חיצוני היא נמוכה מאוד.
אם יש לך כבר כולסטרול גבוה אז מומלץ לצרוך פחות, אבל כל עוד הוא תקין זה לא בעיה באמת
כמות כזאת של ביצים תקפיץ את הכולסטרול לשמים על כמה וכמה אם לאכול ככה כל יום

כמות כזאת של ביצים תקפיץ את הכולסטרול לשמים על כמה וכמה אם לאכול ככה כל יום
בכמויות כאלה באדם קטן אולי יעלה מעט, אבל אני רוצה לראות אותו מצליח לאכול 10 ביצים ביום.
צריך לזכור שצריך לקחת דברים בפרופורציה. אם 10 ביצים זה רוב התפריט שלך אז הבעיה פה היא שונה מהותית מאדם ש-10 ביצים לוקחות חלק הגיוני בתפריט מאוזן

בכמויות כאלה באדם קטן אולי יעלה מעט, אבל אני רוצה לראות אותו מצליח לאכול 10 ביצים ביום.
צריך לזכור שצריך לקחת דברים בפרופורציה. אם 10 ביצים זה רוב התפריט שלך אז הבעיה פה היא שונה מהותית מאדם ש-10 ביצים לוקחות חלק הגיוני בתפריט מאוזן

אם לעשות הבדלים בין בני אדם, כל דבר בהגזמה לא יהיה בריא. גם לשתות 3 ליטר חלב זה לא אידיאל לאורך זמן..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית