אני לומד בפתוחה תואר במדמח , בפועל ייקח לי לסיים אותו חמש שנים (כרגע ממש בסוף), בתכלס הייתי יכול לסיים הרבה יותר מהר , פשוט התחלתי אותו תוך כדי צבא והיו סמסטרים שלא לקחתי אף קורס בגלל עומס מצד שני הגמישות בלימודים הייתה פלוס ענק, אני יכול להגיד שהרמה די סבבה ( לפי דעתי גבוהה ממכללות) ואתה לומד עצמאות בלמידה. הבעיה בתואר ( לא רק בפתוחה אלא בכל אוניברסיטה ) היא שהוא לא באמת מכשיר אותך לעבודה פרקטית , הוא כן נותן המון כלים, חשיבה בריאה, ועקרונות בסיסיים ששווה להכיר.. אבל בשביל להשתלב בשוק צריך גם ללכלך את הידיים ולקודד. את המעסיק יעניין הערך הפרודקטיבי שלך ופחות האם אתה יודע להוכיח משפט באינפי. לי באופן אישי זה הסתדר נהדר כי את הניסיון רכשתי בצבא.לסיים את הלימודים אני אסיים..אבל מה שמפחיד אותי זה אפשריות העסקה בסיום התואר,אם מישהו סיים תואר בניהול וכלכלה באוניברסיטת תל אביב יעדיפו לקחת אותו למשרה על פני אחד כמוני שיסיים לימודים באוניברסיטה הפתוחה?? זה מה שמלחיץ אותי..
מישהו פה מכיר מישהו שסיים לימודים באוניברסיטה הפתוחה ומצא משרה בתחום אותו למד??? בשורה התחתונה זה מה שמעניין אותי,אני לא רוצה לעשות תואר שנחשב לתואר "זול" ושלאחר סיום התואר לא יהיה לי שימוש בו
מעבר לזה אני אחד האנשים היותר חרוצים שיצא לכם להכיר..בגלל זה סיום התואר בזמן סביר זה לא מה שמדאיג אותי..
לא סגור מה המצב בכלכלה וניהול אבל אני חושב שבכל מקרה פרט לתואר אתה צריך לחתור לפרקטיקה ולמגע עם התחום בחיים האמיתיים כדי למנף את התואר..