הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיתוסים הזויים ששמעתם בחדר כושר

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
כמובן שיש את כל הרגילים - הרמת משקולות פוגעת בגדילה, אבקת חלבון זה לא בריא/חייב אבקת חלבון בדיוק 7.36 דקות אחרי האימון אחרת האימון חסר תועלת וכו' אבל פתאום נזכרתי בכמה מיתוסים ששמעתי אי שם לפני 2 עשורים כשנרשמתי לראשונה בתור ילד חסר מושג למכון, שגרמו לי להתעניין איזה דברים הזויים אנשים שמעו. מה ששמעתי אז:
1) חבר של חבר התחיל לשתות פרוטאינים (לא ידעתי שפרוטאין זה בעצם חלבון, כמו בטונה, בשר וכו'), התנפח יפה בעזרתם, אבל כשהיה לו כמה ימים שהוא לא יכל להתאמן אז ממש ראו שהשרירים הפכו למידלדל. כשהוא חזר להתאמן אז הם חזרו.
2) חבר של חבר של חבר (החבר שסיפר לי זה אותו אחד שסיפר לי את הסיפור הראשון) החליט להתחיל לקחת סטרואידים. אחרי פעם אחת הוא הלך להתאמן והתנפח ממש, ברמה שהוא בא הביתה ואישתו לא זיהתה אותו בהתחלה.

יאללה שתפו את שלכם.

יש איזה מדריך חפר לי לגבי הבנצ. עושה לי ״עחי, אם אתה לא מרגיש מתיחה בחזה אז השריר לא יגדל״. אכל לי תראש באותו היום עד שיצאתי עליו. בחיים לא הרגשתי שום מתיחה מיוחדת גם כשהייתי מגוון ומחזיק תמוט רחב יותר. שונא את השחיפים שכביכול מנסים לצאת חכמים..

1) "אני לא עושה את התרגיל הזה (דדליפט), אני לא רוצה להיות על כיסא גלגלים בגיל 40".
2) "שאני אקח את האבקות המנפחות האלו? אני רוצה להישאר טבעי" כמישהו ראה אותי שותה חלבון ושאל אותי איך הן והצעתי לו לטעום קצת משלי

וכל המיתוסים על הסקוואטים שכבר טחנו אותם כאן בפורום.

ניסיתי לחשוב על משהו לא יוצא לי כלום. נלך עם הקלאסי : אני עושה פרפר הפוך במכונה וניגשת אלי בחורה ושואלת אותי אם אני יכול להדגים לה איך עושים, אז אמרתי שתסתכל סט הבא. היא מסתכלת, מנסה בעצמה...ואז שואלת אותי ''על מה זה עובד?'' אני אומר לה כתף אחורית (נוגעת לי בכתף) ''פה?'' אני....כן. ''ויהיה לי כזה?'' לפני שאני מספיק לענות ''לא בא לי שרירים של גבר'' (LEGIT אין כלום) והלכה...

ניסיתי לחשוב על משהו לא יוצא לי כלום. נלך עם הקלאסי : אני עושה פרפר הפוך במכונה וניגשת אלי בחורה ושואלת אותי אם אני יכול להדגים לה איך עושים, אז אמרתי שתסתכל סט הבא. היא מסתכלת, מנסה בעצמה...ואז שואלת אותי ''על מה זה עובד?'' אני אומר לה כתף אחורית (נוגעת לי בכתף) ''פה?'' אני....כן. ''ויהיה לי כזה?'' לפני שאני מספיק לענות ''לא בא לי שרירים של גבר'' (LEGIT אין כלום) והלכה...
הייתה יכולה יותר פשוט לבקש מספר במקום כל ההצגה הזו 😉

"אני לא אוכל לחם כי אני עושה מסה נקייה"

"למה אתה עושה בעמידה? אתה שובר את הגב?"

"עוד קצת ותגיע לאחוז שומן שלי" - (יש לו אחוז שומן של גבינת נפוליאון)

נקבה : " החלטתי לא לעשות יותר סקוואטים כי אני לא רוצה רגליים נפוחות"

נזכרתי בעוד : כשמדריך בא ואמר לי שאפשר לעכל רק 10 גרם חלבון בארוחה.

ממש בתחילת הדרך שלי במכון הייתי הולכת עם חברות. וממש התלוננתי להן שכל השומן שלי נאגר בצדדים.
ואז מישהו בא אליי ואמר לי שאם אני רוצה להוריד את הצדדים לעשות תרגיל ספציפי(פינגווין)

כן.במשך איזה שבועיים הייתי עושה את התרגיל הזה כל יום.

סתם משהו מוזר שנתקלתי בו לפני יומיים,
אחד תפס שתי מכשירי pulldown בעיקרון עשה את אותו תרגיל על שתי מכשירים אחד אחרי השני, עשר או עשרים קילו.
כשסיים את הסט הרביעי כלומר ארבע במכשיר אחד ארבע בשני שאלתי אותו עוד כמה נישאר לך ? 10 סטים אולי יותר כלומר עשר בראשון עשר בשני (מוגזםםםם) ואז שאלתי אותו מה ההבדל בין התרגילים ? לא ידע מה לומר לי אז הוא ענה אתה יודע לקרוע את השריר !
אחרי שעה סיים חח מוגזםםםםם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית