הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיתוסים הזויים ששמעתם בחדר כושר

החליט להתחיל לקחת סטרואידים. אחרי פעם אחת הוא הלך להתאמן והתנפח ממש, ברמה שהוא בא הביתה ואישתו לא זיהתה אותו בהתחלה.
משהו כזה ?
giphy.gif

חולה בורקסים.
בורקס פיצה או פטריות.
אבל הארוכים האלה שמגולגלים,הענקים

פרס בעמידה שובר את הגב,סקוואט עמוק מסכן את הברכיים,חייב 30 שעות אירובי וסופרסטים בחיטוב,כל הדברים הטיפוסיים.
בטוח שהיו כמה יותר מעניינים אבל הם כל כך טיפוסיים כבר שמי זוכר אותם?

פעם אחרי שעשיתי סקוואט יחסית כבד , מישהו אמר לי שזה ישבור לי את הגב וצריכים לעבוד על שיווי משקל ולכן צריכים לעשות סקוואט עם משקל (ברגל) על בוסו( ואמר לי שהוא בשיא עשה עם 100 קילו , כל פעם שאני רואה אותו במכון אני שמח שהוא עדיין בחיים

משקולות רק מנפח, אימון משקל גוף מפתח כוח.

אתה טבעי? כאילו בלי אבקת חלבון?

אתה מתאמן טבעי? כאילו מתח ושכיבות סמיכה?

רצועות ברכיים, זה כשכואב לך בברכיים.

חגורה שומרת על הגב.

ירקות מפריעים לפיתוח שרירים (אל תקפצו עלי).

• פותח/ת השרשור
בטוח שהיו כמה יותר מעניינים אבל הם כל כך טיפוסיים כבר שמי זוכר אותם?
זהו שהמטרה שלי של הפוסט הייתה שישתפו דברים פחות טיפוסיים כמו ההזיות שכתבתי בהודעה הפותחת, או נגיד זה:
ירקות מפריעים לפיתוח שרירים (אל תקפצו עלי).
אתה מתאמן טבעי? כאילו מתח ושכיבות סמיכה?
משקולות רק מנפח, אימון משקל גוף מפתח כוח.
נזכרתי בעוד סיפור, בגיל 19-20 התאמנתי באיזה מכון קטן שהמאמן שם האמין שאין מצב להגיע לשום תוצאות אמיתיות בלי חומרים. הוא ראה אותי משקיע ולא מגיע לתוצאות במהירות שהוא היה רוצה (דווקא בכוח אני זוכר שהייתי עולה כל שבוע אבל מבחינת גוף ככה ככה), אז במקום להסביר לי איך לאכול בשביל המטרות שלי, כי חוץ מ"לאכול חלבון" לא ידעתי כלום, הדביל ניסה לשכנע אותי לסייקל. אותי הוא לא שיכנע אבל היה שם איזה שחיף אחד בלי שום רקע באימונים שאותו המטומטם כן שיכנע, הבחור התחיל סייקל (אני זוכר וינסטרול, אין לי מושג מה עוד), אחרי כמה שבועות הוא התחיל לאכול סרטים שיש לו רישרוש בלב והפסיק את הסייקל

זהו שהמטרה שלי של הפוסט הייתה שישתפו דברים פחות טיפוסיים כמו ההזיות שכתבתי בהודעה הפותחת, או נגיד זה:

נזכרתי בעוד סיפור, בגיל 19-20 התאמנתי באיזה מכון קטן שהמאמן שם האמין שאין מצב להגיע לשום תוצאות אמיתיות בלי חומרים. הוא ראה אותי משקיע ולא מגיע לתוצאות במהירות שהוא היה רוצה (דווקא בכוח אני זוכר שהייתי עולה כל שבוע אבל מבחינת גוף ככה ככה), אז במקום להסביר לי איך לאכול בשביל המטרות שלי, כי חוץ מ"לאכול חלבון" לא ידעתי כלום, הדביל ניסה לשכנע אותי לסייקל. אותי הוא לא שיכנע אבל היה שם איזה שחיף אחד בלי שום רקע באימונים שאותו המטומטם כן שיכנע, הבחור התחיל סייקל (אני זוכר וינסטרול, אין לי מושג מה עוד), אחרי כמה שבועות הוא התחיל לאכול סרטים שיש לו רישרוש בלב והפסיק את הסייקל
אנשים כאלה צריך להכניס לכלא בחיי. היה לי גם מקרה כזה אבל עם מתאמן שהיה פשוט הולך במכון ובלי שום בושה מנסה לשכנע נערים להשתמש ספציפית בדיבול.

אני באמת מנסה להיזכר עכשיו,מאמין שיקרו לי כמה דברים בשבוע הקרוב באימונים כמו תמיד.
הבנתי את הכוונה,אני מתכוון לכך שהם פשוט נהיו כבר ממש נפוצים,סגנון המתאמן שעושה 4 תרגילים שונים ברצף(סופרמגהסט) כדי לשרוף שומן ולבלבל את השריר. לבנות אסור לגעת במשקולות כי זה ינפח,ההקשתה תפצע אותך בבנץ,ההקשתה תפצע אותך בפרס וכו'.
המוצלחים בדרך כלל מתרכזים ב"אתה חייב להרגיש את הכיווץ של הסיבים בשריר,תנשום ותעשה את התנועה במשך 12.74 שניות לחזרה"

• פותח/ת השרשור
אני באמת מנסה להיזכר עכשיו,מאמין שיקרו לי כמה דברים בשבוע הקרוב באימונים כמו תמיד.
מצד אחד כיף לי להתאמן בבית מצד שני באסה, האנשים משעשעים לפעמים 😃
ולבלבל את השריר
לפעמים אני מתכונן לאימון ואז לא מתאמן. השריר כל כך מבולבל שאין לו ברירה אלא לגדול 😆
אנשים כאלה צריך להכניס לכלא בחיי.
הוא דפוק על כל הראש, הוא היה בכלא כמה פעמים בלי קשר לזה, זה לא עזר לו:confused001:

ניסיתי לחשוב על משהו לא יוצא לי כלום. נלך עם הקלאסי : אני עושה פרפר הפוך במכונה וניגשת אלי בחורה ושואלת אותי אם אני יכול להדגים לה איך עושים, אז אמרתי שתסתכל סט הבא. היא מסתכלת, מנסה בעצמה...ואז שואלת אותי ''על מה זה עובד?'' אני אומר לה כתף אחורית (נוגעת לי בכתף) ''פה?'' אני....כן. ''ויהיה לי כזה?'' לפני שאני מספיק לענות ''לא בא לי שרירים של גבר'' (LEGIT אין כלום) והלכה...
לא שמעת על תעשה SS ותקבל גוף (או כוח(פחג גוף עליון)) LEGIT אחד המיתוסים היותר הזויים
נזכרתי בעוד : כשמדריך בא ואמר לי שאפשר לעכל רק 10 גרם חלבון בארוחה.
מסכן תחשוב כמה ארוחות יש לו ביום

הכי גרוע זה אתלטים שנכשלו בבדיקת סמים ומאשימים את התוספים שלקחו (קלי ברנטון בIPF).

• פותח/ת השרשור
לא שמעת על תעשה SS ותקבל גוף (או כוח(פחג גוף עליון)) LEGIT אחד המיתוסים היותר הזויים
רוב האנשים לפחות בפורום, ומי שראיתי בארץ שעשה SS, עושים חתירה או מתח במקום פאוורקלין. כשמוסיפים גם צ'ין אפס ומקבילים אחרי כמה זמן כמו שמופיע בתכנית יוצא שיש כמעט כפול נפח לפלג גוף עליון מאשר פלג גוף תחתון.
לא מיתוס ולא הזוי, גוף מן הסתם תלוי בתזונה אבל פלג גוף עליון גודל ומתחזק יופי.
נזכרתי בעוד : כשמדריך בא ואמר לי שאפשר לעכל רק 10 גרם חלבון בארוחה.
זה באמת מוגזם, שמעתי על 30 ועל 25 אבל 10 זה כבר הזיה חדשה 🤦‍♂️
כלומר אפילו את השייק של אפקת ניפוח צריך לשתות ב 2-3 נגלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית