עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא,זה מייבש מדי.
אני טיפוס של בצק
לא נוגע בקולה
אבל תמשיך לנחש
משהו כזה ?החליט להתחיל לקחת סטרואידים. אחרי פעם אחת הוא הלך להתאמן והתנפח ממש, ברמה שהוא בא הביתה ואישתו לא זיהתה אותו בהתחלה.
בורקס פיצה או פטריות.חולה בורקסים.
מה לגבי האצבעות וניל? או שאני המוזרה היחידה שיכולה לאכול 12 ברצף
זהו שהמטרה שלי של הפוסט הייתה שישתפו דברים פחות טיפוסיים כמו ההזיות שכתבתי בהודעה הפותחת, או נגיד זה:בטוח שהיו כמה יותר מעניינים אבל הם כל כך טיפוסיים כבר שמי זוכר אותם?
ירקות מפריעים לפיתוח שרירים (אל תקפצו עלי).
אתה מתאמן טבעי? כאילו מתח ושכיבות סמיכה?
נזכרתי בעוד סיפור, בגיל 19-20 התאמנתי באיזה מכון קטן שהמאמן שם האמין שאין מצב להגיע לשום תוצאות אמיתיות בלי חומרים. הוא ראה אותי משקיע ולא מגיע לתוצאות במהירות שהוא היה רוצה (דווקא בכוח אני זוכר שהייתי עולה כל שבוע אבל מבחינת גוף ככה ככה), אז במקום להסביר לי איך לאכול בשביל המטרות שלי, כי חוץ מ"לאכול חלבון" לא ידעתי כלום, הדביל ניסה לשכנע אותי לסייקל. אותי הוא לא שיכנע אבל היה שם איזה שחיף אחד בלי שום רקע באימונים שאותו המטומטם כן שיכנע, הבחור התחיל סייקל (אני זוכר וינסטרול, אין לי מושג מה עוד), אחרי כמה שבועות הוא התחיל לאכול סרטים שיש לו רישרוש בלב והפסיק את הסייקלמשקולות רק מנפח, אימון משקל גוף מפתח כוח.
אנשים כאלה צריך להכניס לכלא בחיי. היה לי גם מקרה כזה אבל עם מתאמן שהיה פשוט הולך במכון ובלי שום בושה מנסה לשכנע נערים להשתמש ספציפית בדיבול.זהו שהמטרה שלי של הפוסט הייתה שישתפו דברים פחות טיפוסיים כמו ההזיות שכתבתי בהודעה הפותחת, או נגיד זה:
נזכרתי בעוד סיפור, בגיל 19-20 התאמנתי באיזה מכון קטן שהמאמן שם האמין שאין מצב להגיע לשום תוצאות אמיתיות בלי חומרים. הוא ראה אותי משקיע ולא מגיע לתוצאות במהירות שהוא היה רוצה (דווקא בכוח אני זוכר שהייתי עולה כל שבוע אבל מבחינת גוף ככה ככה), אז במקום להסביר לי איך לאכול בשביל המטרות שלי, כי חוץ מ"לאכול חלבון" לא ידעתי כלום, הדביל ניסה לשכנע אותי לסייקל. אותי הוא לא שיכנע אבל היה שם איזה שחיף אחד בלי שום רקע באימונים שאותו המטומטם כן שיכנע, הבחור התחיל סייקל (אני זוכר וינסטרול, אין לי מושג מה עוד), אחרי כמה שבועות הוא התחיל לאכול סרטים שיש לו רישרוש בלב והפסיק את הסייקל
זהו שהמטרה שלי של הפוסט הייתה שישתפו דברים פחות טיפוסיים כמו ההזיות שכתבתי בהודעה הפותחת, או נגיד זה:
נזכרתי בעוד סיפור, בגיל 19-20 התאמנתי באיזה מכון קטן שהמאמן שם האמין שאין מצב להגיע לשום תוצאות אמיתיות בלי חומרים. הוא ראה אותי משקיע ולא מגיע לתוצאות במהירות שהוא היה רוצה (דווקא בכוח אני זוכר שהייתי עולה כל שבוע אבל מבחינת גוף ככה ככה), אז במקום להסביר לי איך לאכול בשביל המטרות שלי, כי חוץ מ"לאכול חלבון" לא ידעתי כלום, הדביל ניסה לשכנע אותי לסייקל. אותי הוא לא שיכנע אבל היה שם איזה שחיף אחד בלי שום רקע באימונים שאותו המטומטם כן שיכנע, הבחור התחיל סייקל (אני זוכר וינסטרול, אין לי מושג מה עוד), אחרי כמה שבועות הוא התחיל לאכול סרטים שיש לו רישרוש בלב והפסיק את הסייקל
מצד אחד כיף לי להתאמן בבית מצד שני באסה, האנשים משעשעים לפעמים 😃אני באמת מנסה להיזכר עכשיו,מאמין שיקרו לי כמה דברים בשבוע הקרוב באימונים כמו תמיד.
לפעמים אני מתכונן לאימון ואז לא מתאמן. השריר כל כך מבולבל שאין לו ברירה אלא לגדול 😆ולבלבל את השריר
הוא דפוק על כל הראש, הוא היה בכלא כמה פעמים בלי קשר לזה, זה לא עזר לו:confused001:אנשים כאלה צריך להכניס לכלא בחיי.
🤣לפעמים אני מתכונן לאימון ואז לא מתאמן. השריר כל כך מבולבל שאין לו ברירה אלא לגדול 😆
לא שמעת על תעשה SS ותקבל גוף (או כוח(פחג גוף עליון)) LEGIT אחד המיתוסים היותר הזוייםניסיתי לחשוב על משהו לא יוצא לי כלום. נלך עם הקלאסי : אני עושה פרפר הפוך במכונה וניגשת אלי בחורה ושואלת אותי אם אני יכול להדגים לה איך עושים, אז אמרתי שתסתכל סט הבא. היא מסתכלת, מנסה בעצמה...ואז שואלת אותי ''על מה זה עובד?'' אני אומר לה כתף אחורית (נוגעת לי בכתף) ''פה?'' אני....כן. ''ויהיה לי כזה?'' לפני שאני מספיק לענות ''לא בא לי שרירים של גבר'' (LEGIT אין כלום) והלכה...
מסכן תחשוב כמה ארוחות יש לו ביוםנזכרתי בעוד : כשמדריך בא ואמר לי שאפשר לעכל רק 10 גרם חלבון בארוחה.
רוב האנשים לפחות בפורום, ומי שראיתי בארץ שעשה SS, עושים חתירה או מתח במקום פאוורקלין. כשמוסיפים גם צ'ין אפס ומקבילים אחרי כמה זמן כמו שמופיע בתכנית יוצא שיש כמעט כפול נפח לפלג גוף עליון מאשר פלג גוף תחתון.לא שמעת על תעשה SS ותקבל גוף (או כוח(פחג גוף עליון)) LEGIT אחד המיתוסים היותר הזויים
זה באמת מוגזם, שמעתי על 30 ועל 25 אבל 10 זה כבר הזיה חדשה 🤦♂️נזכרתי בעוד : כשמדריך בא ואמר לי שאפשר לעכל רק 10 גרם חלבון בארוחה.