כולם עושים את זה חחהכי גרוע זה אתלטים שנכשלו בבדיקת סמים ומאשימים את התוספים שלקחו (קלי ברנטון בIPF).
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כולם עושים את זה חחהכי גרוע זה אתלטים שנכשלו בבדיקת סמים ומאשימים את התוספים שלקחו (קלי ברנטון בIPF).
"עחי סקוואט מפריש הורמוני גדילה"
זה לא נכון,זה לא שונה משום אימון אחר והרמות ההורמונאליות יושפעו מאוכל הרבה יותר מאשר אימונים.למיטב זיכרוני זה נכון, פשוט קצת וקצר טווח מדי להשפיע על משהו
זה לא נכון,זה לא שונה משום אימון אחר והרמות ההורמונאליות יושפעו מאוכל הרבה יותר מאשר אימונים.
שלא נדבר בכלל על סטייה טבעית במהלך היום
בגלל זה דיברתי על סקוואט.
יש איזה אמונה מיסתורית בחדרי כושר שסקוואט מפריש הורומונים.
זה לא שונה משום תרגיל מורכב אחר וממש לא הפרשה הורמונאלית מהותית[/QUOTE
איך אפשר לתת נפח נורמלי עם אותו משקל אם נחים רק דקה בין הסטים?! חבל שהם לא מפעילים טיפה תשכל ותהגיוןהמאמן אמר לי to flare the elbows
בבנץ׳ אחרת החזה לא עובד
אמרתי לו שזה יכול לגרום לפציעה הוא ענה שלא 😄
פעם נכנסתי עם מישהו לאותו מכשיר מפה לשם הוא רואה שעל כל 2-3 סטים שהוא עושה - אני נכנס, אז הוא שאל למה אמרתי לו אני נח 3-4 דק' בין סט לסט הוא היה בשוק ואמר שיותר מדקה מנוחה אני מבזבז תזמן... היה מבוגר אז לא התווכחתי איתו ושתקתי
זה מיתוס די מוכר העיניין של המנוחה ואני רואה את זה בעיקר אצל המבוגריםאיך אפשר לתת נפח נורמלי עם אותו משקל אם נחים רק דקה בין הסטים?! חבל שהם לא מפעילים טיפה תשכל ותהגיון
אני רואה שכבר היה דיון על זה. אבל זה לא לגמרי מיתוס."עחי סקוואט מפריש הורמוני גדילה"
פצצה, רוצה להביא לך מוניטין על זה, חבל שאי אפשר. אני אתן לך במקום אחר."אני לא שובר מקביל בסקוואט כי בחלק העמוק של הסקוואט התחת עובד ואני לא רוצה שיהיה לי תחת גדול."
"בחיים אל תעשה לואו באר כי זה 100 אחוז פריצת דיסק."
"ראיתי איך מישהו שגם עשה קשת בבנץ׳ פרץ דיסק באמצע האימון"
"צריך להפריד פחמימות וחלבונים כי אם לאכול אותם ביחד החלבון לא נספג או איזה הנפצה אחרת, לא זוכר כבר."
לשמוע טופאק משפר משקלי עבודה
באוניברסיטת ת"א היו אנשי "קופסאת טונה במקלחות" כי חייבים טונה מהר אפילו לפני המקלחת!!אנשים שפותחים שולחן של מסעדה עם קופסאות קוטג' אגוזים ובננות בחדר כושר כי חייבים חלבון ישר אחרי אימון