עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התאמנתי בעבר בתוכניות כוח כמו SS, הגעתי בערך לסקוואט ודדלפיט 110KG ל5 חזרות, בנץ' 70KG...האמת נראה קצת עמוס מידי בהנחה שאתה עושה אותה 4 פעמים בשבוע...
אבל יעזור לדעת מה משקלי העבודה שלך ומה התכנית / תכניות שהתאמנת בהם לאחרונה.
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרםהתאמנתי בעבר בתוכניות כוח כמו SS, הגעתי בערך לסקוואט ודדלפיט 110KG ל5 חזרות, בנץ' 70KG...
במה התוכנית הנוכחית עמוסה? תוכל להגיד לי איפה אפשר להוריד עומס?
הכתפיים כרגע עומדים על 7 סטים.. לכמה סטים להוריד לדעתך?נפח מוגזם לכתפים, ועוד שזה באותו יום עם חזה.
סקואט כבד ודדליפט כבד אני לא יודע אם זה אפשרי בכלל באותו יום, יתקנו אותי אם אני טועה ויש כאלה שכן עושים.
אין סיבה לאימון בטן כל יום
לגבי האינקליין, למה זה בעצם בעיה?הנפח לכתפיים הזיה. אני גם בחיים לא אבין איך לעזאזל אפשר לעשות אינקליין עם משקל נורמלי אחרי בנצ. אל תשכח גם שכתפייפ עובדות באימון גב ככה שלא תספיק להתאושש בכלל לקראת אימון b.
הכתפיים כרגע עומדים על 7 סטים.. לכמה סטים להוריד לדעתך?
לגבי האינקליין, למה זה בעצם בעיה?
ולגבי הכתפיים, גם סטים לדעתך צריך להוריד?
תודה.
מעיף את האינקליין לגמרי ולא שם משהו אחר במקום?אני אישית לא מצליח לתת אינקליין עם משקל נורמלי אחרי בנצ בגלל שהכתפיים והיד האחורית כבר גמורות. הייתי מעיף את הפרס עם המשקולות וגם את האינקליין ומשאיר רק פרס עם מוט ובנצ (אבל זה אני).
מעיף את האינקליין לגמרי ולא שם משהו אחר במקום?
סתם בשביל להוסיף עוד נפח לחזה..למה לעשות גם פרס עם דמבלים אם יש פרס במוט?
סתם בשביל להוסיף עוד נפח לחזה..
אהה לא הבנתי אותך, תייגת את התגובה שלי על האינקליין..מה הקשר אחי? רשום אוברהאד פרס עם דאמבלים ואוברהאד פרס עם מוט. מי בנה לך את התוכנית?
אתה יכול פשוט להוסיף עוד סטים בבנצ.
משהו שאף פעם לא הבנתי לגבי התוכניות אימונים שמפורסמת באתר קילוגרם.. הרבה בפורומים אומרים לקחת משם דוגמא, למרות שבפועל לא ממליצים עליהם.תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם
יש לך פה תכניות AB לדוגמה שאני חושב שעדיף שתיקח משם, ואם אתה מאוד רוצה על התבנית שלך הייתי מוריד בערך סט מכל תרגיל.. חוץ מיד קידמית ובטן שנראה סביר.
אמנם יש נפח מכובד אבל תסתכל על בחירת התרגילים.אהה לא הבנתי אותך, תייגת את התגובה שלי על האינקליין..
לגבי האוברהד פרס, מסכים איתך שזה אותו תרגיל רק זה עם מוט וזה עם משקולות.. אז אתה אומר להעיף את המשקולות ולהשאיר 5 סטים לכתפיים?
לגבי תרגילי החזה, אתה ממליץ להוריד את האינקליין לגמרי ולעשות 7 סטים לחזה?
תודה
משהו שאף פעם לא הבנתי לגבי התוכניות אימונים שמפורסמת באתר קילוגרם.. הרבה בפורומים אומרים לקחת משם דוגמא, למרות שבפועל לא ממליצים עליהם.
את התוכנית שלי בניתי פחות או יותר ממה שיש שם, וגם שם נותנים נפח מוגזם לכתפיים(7 סטים):
זה התוכנית שרשום באתר לAB ארבע פעמים בשבוע.. זה אימון A:
צפה בקובץ המצורף 48870