הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לחוות דעת לגבי תוכנית חיטוב נוכחית

yuvalv64

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן חברים,
קצת פרטים טכניים, גובה 1.71 משקל 68, מתאמן 4 אימוני כח בשבוע ושעה הליכה ביום.
אני בתוכנית חיטוב כבר חודשיים, בחודש הראשון הלכתי כל יום 2,000 קלוריות עם 8,000 צעדים, אחרי חודש ירדתי בקושי קילו אחד וירידה של 2 ס״מ בבטן תחתונה ועוד 1 ס״מ בבטן עליונה החלטתי על לשפר יותר את התהליך ועברתי ל 1900 קלוריות יומיות ו 10,000 צעדים כל יום, כרגע ירדתי עוד קילו ובלי שיפור משמעותי בהיקפים.
מקפיד על לפחות 170 גרם חלבון כל יום, הכל מדווח באפליקציה ככה שבוודאות אני עושה 1900 קלוריות כל יום.
אני עושה חיטוב כי יש לי בעיקר שומן בבטן שאני רוצה להוריד קודם לפני חיטוב (סוג של סקיני פאט). הבעיה שלי היא שאני מרגיש התוצאות הם מאוד איטיות ובקושי רואה שינוי ואין לי מושג מה אני מפספס, כי גירעון קלורי יש בוודאות וגם הארוחות כל היום די ״נקיות״ חזה עוף, אורז, ביצים, ומשתדל כל תרגיל לסיים בכשל.
אשמח לשמוע את דעתכם מה עוד חסר או שהכל טוב ואני פשוט צריך להיות יותר סבלני

תראה לפי הנתונים אם כרגע אתה במצב שיש לך שומן במשקל שלך שמפריע לך לעין, כנראה שהרבה מסת שריר אין עלייך
אני גם הייתי בנקודה הזו, אל תצפה לרדת ולהיות חטוב עם הגוף שרצית כי אין לך מספיק מסת שריר

מה שכן, פשוט תסיים את התהליך - תקבע לעצמך מטרה, רד ל65 נניח ומשם תתחיל מסה נקייה ככל שאפשר.
כנראה שלאחר כמה חודשים ב70 קילו של מסה נקייה הגוף שלך יראה אפילו יותר טוב מאיך שהוא היה נראה ב65 כי דברים יתאזנו(תוסיף קצת שומן אבל הרבה שריר).
אני הייתי בנקודה הזו לכן אני אומר לך, אני 1.78 ששקל 69 והיה לי עוד מלא שומן בבטן התחתונה, חטבתי לנקודה של 66 ראיתי שאני סתם שחיף מסריח ושלא יעזור לי להמשיך לחטב, עשיתי מסה נקייה מאוד וב72 קילו הגוף שלי נראה אפילו יותר חטוב ממה שהיה, כרגע אני 80 קילו אז האפקט קצת ירד אבל חיטוב הבא אני אגיע לאותו אחוז שומן שהייתי עליו ב66 קילו רק על 75(זו השאיפה לפחות 😃)

ושוב אל תקח אותי כעצה כי אני לא מתיימר להיות אחד שמבין אלא נטו כתחביב, אבל הנקודה שלך מזכירה לי את עצמי לפני שנה אז היה חשוב לי להגיב

• פותח/ת השרשור
תראה לפי הנתונים אם כרגע אתה במצב שיש לך שומן במשקל שלך שמפריע לך לעין, כנראה שהרבה מסת שריר אין עלייך
אני גם הייתי בנקודה הזו, אל תצפה לרדת ולהיות חטוב עם הגוף שרצית כי אין לך מספיק מסת שריר

מה שכן, פשוט תסיים את התהליך - תקבע לעצמך מטרה, רד ל65 נניח ומשם תתחיל מסה נקייה ככל שאפשר.
כנראה שלאחר כמה חודשים ב70 קילו של מסה נקייה הגוף שלך יראה אפילו יותר טוב מאיך שהוא היה נראה ב65 כי דברים יתאזנו(תוסיף קצת שומן אבל הרבה שריר).
אני הייתי בנקודה הזו לכן אני אומר לך, אני 1.78 ששקל 69 והיה לי עוד מלא שומן בבטן התחתונה, חטבתי לנקודה של 66 ראיתי שאני סתם שחיף מסריח ושלא יעזור לי להמשיך לחטב, עשיתי מסה נקייה מאוד וב72 קילו הגוף שלי נראה אפילו יותר חטוב ממה שהיה, כרגע אני 80 קילו אז האפקט קצת ירד אבל חיטוב הבא אני אגיע לאותו אחוז שומן שהייתי עליו ב66 קילו רק על 75(זו השאיפה לפחות 😃)

ושוב אל תקח אותי כעצה כי אני לא מתיימר להיות אחד שמבין אלא נטו כתחביב, אבל הנקודה שלך מזכירה לי את עצמי לפני שנה אז היה חשוב לי להגיב
קודם כל תודה על התגובה, טוב לדעת על אנשים שעשו תהליך דומה שלי והצליח להם בסוף. גם לך תהליך החיטוב לקח זמן והיה ארוך יחסית? הבנתי בגלל שיש לי שומן רק בבטן וזה שומן עיקש וסך הכל משקל הגוף שלי לא גבוה אז לוקח זמן לראות תוצאות…

קודם כל תודה על התגובה, טוב לדעת על אנשים שעשו תהליך דומה שלי והצליח להם בסוף. גם לך תהליך החיטוב לקח זמן והיה ארוך יחסית? הבנתי בגלל שיש לי שומן רק בבטן וזה שומן עיקש וסך הכל משקל הגוף שלי לא גבוה אז לוקח זמן לראות תוצאות…
כן. התחלתי נורא שמן, 100 קילו
תוך כדי שילוב של אימוני כוח צברתי אחלה מסת שריר אבל תמיד חשוב שכמה שאהיה פחות במשקל ככה אראה יותר טוב, בפועל שאין הרבה מסת שריר כמה שהמשקל יהיה יותר נמוך ככה תראה יותר גרוע למען האמת.
מכיר את השחיפים הדקים האלה שעדיין יש להם ציצים בולטים כאלה וכפלים בבטן? אז זו הנקודה.

כן הייתי ממליץ לך אישית אם השומן ממש מפריע לך וזה סוג של תסביך במוח בשבילך לנקות אותו עד מצב שאתה "שחיף" - זה מה שאני עשיתי למרות שהרבה אחרים אמרו לי לא, אבל בסופו של דבר זה היה הדרך בשבילי.
התחלתי מסה נקייה ומחודש לחודש רק ראיתי שינויים לטובה בגוף, וגם שפרתי את מערכת היחסים שלי עם אוכל 😃

אם אתה שואל אותי, אל תגיע למצב שאתה שחיף מדי. פשוט תקבע לעצמך מטרה לסיום החיטוב - ותתחיל מסה לא משנה מה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית