לינארית 3 פעמים בשבוע

Big man

משתמש מתחיל
30
3
נק' מוניטין:
3
30
3
שלום לכולם,
אני בן 17 עוד מעט מסיים חיטוב על 67 קילו מטר 80. אני מגיע לאחוז שומן שהוא (נראלי) די נמוך ככה שזה לא שיש לי עד כדי כך מעט שריר כמו שזה נשמע מהנתונים שלי.
משקלים:
בנץ 70 ל6
סקוואט 80 ל5
מתח נראלי שבערך 15-20 משקל גוף כרגע אני עושה 4 סטים של פולי ל7 עם 80
אני עושה ab ל4 פעמים בשבוע.
המטרה שלי זה בעיקר בילדינג אבל כן מעניין אותי להתקדם במשקלי עבודה ולהגיע למשקלים קצת יותר גבוהים.
אני רוצה במסה (שאמורה להיו מאוד נקייה וארוכה שכן הכוונה שלי פחות או יותר לא לעשות חיטוב יותר בחיים) תוכנית ל3 פעמים בשבוע כדי שאוכל לשלב את זה עם ריצה 3 פעמים בשבוע.
רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על הלינארית של קנדיטו (ההיפרטרופיה וכוח) למצב שלי, לא אכפת לי שהתקדמות שאמורה להיות משבוע לשבוע תהיה כל שבועיים כי אני באמת רוצה לעשות מסה מאוד איטית ומבוקרת ואולי לא לאכול מספיק בשביל להתקדם כל שבוע.
התכנון שלי הוא לחתוך אימון רגליים אחד ככה שיהיה לי רק אחד בשבוע (כן רגליים פחות מעניינות אותי ונראלי הגיוני לתת להם פחות נפח כל עוד אני לא מזניח לגמרי)
סליחה על החפירה ואשמח לשמוע דעתכם אם זה יכול להתאים לי או הצעה לתוכנית אחרת (אני מעדיף משהו כתוב מראש חינמי בסגנון הזה) שמתאים ל3 פעמים בשבוע

נשמע בסדר... גם לינארית של ביל סטאר וגם טקסס הן אופציות.
למרות שיכול מאוד להיות שבמצב שלך אפשר להתקדם יותר מהר מפעם בשבועיים וכנראה גם יותר מהר מפעם בשבוע.

אלו לא תכנית בשבילך.
קח לך תכנית מהפורטל של 3 אימונים בשבוע A1 A2.
תתקדם בקצב שלך ותוסיף אימוני ריצה בימים שאתה רוצה.
זה ישרת את המטרות שלך בצורה יותר טובה מתכנית לינארית כלשהי ובטח יותר מטקסס.

נראה לי שזה רעיון לא רע לעשות כמו שאתה אומר.
אגב מעניין אותי, מתי אתה מתכוון לרוץ? אחרי האימון כוח או בימים נפרדים? כמה רץ?

• פותח/ת השרשור
נשמע בסדר... גם לינארית של ביל סטאר וגם טקסס הן אופציות.
למרות שיכול מאוד להיות שבמצב שלך אפשר להתקדם יותר מהר מפעם בשבועיים וכנראה גם יותר מהר מפעם בשבוע.
לא שמעתי על הלינארית של ביל סטאר, היא מתאימה לשלוש פעמים בשבוע?
ואם אני אצליח להתקדם פעם בשבוע ברור שאתקדם פעם בשבוע (לזה התוכנית בנויה גם
נראה לי שזה רעיון לא רע לעשות כמו שאתה אומר.
אגב מעניין אותי, מתי אתה מתכוון לרוץ? אחרי האימון כוח או בימים נפרדים? כמה רץ?
אני מתכוון לרוץ בימים נפרדים ככה שיהיה 3 אימוני ריצה 3 משקולת ויום אחד מנוחה, כרגע אני רץ 7 קילומטר במהירות 10.5 קמש. אני רוצה לעלות ל10 קילומטר ולהגיע למצב שזה יחסית קל לי ולהישאר על 10 קילומטר בשעה

לא שמעתי על הלינארית של ביל סטאר, היא מתאימה לשלוש פעמים בשבוע?
התכנית היא 3 פעמים בשבוע אבל לדעתי יהיה לך נורא קשה לשלב ריצות בכמות כזאת איתה.
טקסס לא הייתי שוקל בכלל

• פותח/ת השרשור
התכנית היא 3 פעמים בשבוע אבל לדעתי יהיה לך נורא קשה לשלב ריצות בכמות כזאת איתה.
טקסס לא הייתי שוקל בכלל
כן בגלל זה לא חשבתי על טקסס, אתה חושב שהכמות הזאת של ריצות יכולה לפגוע לי בהתאוששות ברמה שתפגע בהתקדמות שלי?ה
זה לא ממש מטרה שלי רק לאחרונה החלטתי שאני רוצה קצת יותר כושר אירובי שאני יוכל גם לדחוף יותר אוכל 😃
אלו לא תכנית בשבילך.
קח לך תכנית מהפורטל של 3 אימונים בשבוע A1 A2.
תתקדם בקצב שלך ותוסיף אימוני ריצה בימים שאתה רוצה.
זה ישרת את המטרות שלך בצורה יותר טובה מתכנית לינארית כלשהי ובטח יותר מטקסס.
אפשר הסבר?
אני רוצה לעשות את הגירסת היפרטרופיה וכוח שהמטרה העיקרית שלי זה היפרטרופיה ובחרתי בתוכנית הזאת כי היא יחסית לא עמוסה מדי ואפשר לעשות אותה 3 פעמים בשבוע.
העדפתי לא לקחת תוכנית מהפורטל כי רציתי תוכנית עם התקדמות מובנת בתוך התוכנית

נערך לאחרונה:
בשילוב של ריצה עם הלינארית . עדיף לדעתי לבצע רק 2 אימוני כוח שבועיים ואז לבצע כל שבוע את אימון 1 ו 2.
תיקח יומיים מנוחה בין אימוני הכוח ואז תוכל לבדוק מה נוח לך יותר לרוץ יום אחרי אימון כוח או יום לפני אימון כוח.

אתה חושב שהכמות הזאת של ריצות יכולה לפגוע לי בהתאוששות ברמה שתפגע בהתקדמות שלי?
ספציפית ברגליים, בהתאוששות שלהן, אבל כמו שאמרת עם אימון רגליים אחד בשבוע נראה לי אפשר להסתדר
בשילוב של ריצה עם הלינארית . עדיף לדעתי לבצע רק 2 אימוני כוח שבועיים ואז לבצע כל שבוע את אימון 1 ו 2.
אבל הוא התכוון ללינארית של קנדיטו, לא MAD COW

כן בגלל זה לא חשבתי על טקסס, אתה חושב שהכמות הזאת של ריצות יכולה לפגוע לי בהתאוששות ברמה שתפגע בהתקדמות שלי?ה
זה לא ממש מטרה שלי רק לאחרונה החלטתי שאני רוצה קצת יותר כושר אירובי שאני יוכל גם לדחוף יותר אוכל 😃

אפשר הסבר?
אני רוצה לעשות את הגירסת היפרטרופיה וכוח שהמטרה העיקרית שלי זה היפרטרופיה ובחרתי בתוכנית הזאת כי היא יחסית לא עמוסה מדי ואפשר לעשות אותה 3 פעמים בשבוע.
העדפתי לא לקחת תוכנית מהפורטל כי רציתי תוכנית עם התקדמות מובנת בתוך התוכנית
אמרת בפירוש שהמטרה העיקרית שלך היא היפרטרופיה, תוסיף לזה את אימוני הריצה ואתה סתם תפגע לעצמך בהתקדמות.
לדעתי תכנית מהפורטל גם תניב תוצאות טובות יותר בפיתוח הגוף וגם לא תזיק יותר מדי לאימוני הריצה.
להוריד אימון אחד מהלינארית זה אומר לא לעשות את הלינארית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית