הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כללי ושיתוף

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
1)הסטרואיד האהוב עליכם?
מסטרון, בולדנון בבדיקה, רוב הסיכויים שיקח את הכתר

2)השריר הכי יפה לדעתכם?
האמות.אהבת חיי.נראה תמיד השריר הכי מפלצתי

3)השריר הכי מפותח אצלכם?
אצלי שריר החזה. הוא גם השריר שאני הכי נהנה לעבוד עליו

נערך לאחרונה:
😛
עכשיו ראיתי שלא מספיק יש לי אותו ראש כמו שלו (מבחינת חומרים) .. גם נתן לפרימו מקום ראשון כמוני בחומרים 😆🥰
אין על פרימובולן
שנייה .. אני אשים תמונה שלו בלי הכובע

🤣
אז מה אל תתבייש
עשית לו עוקב ואתה רואה כל סירטון שעולה
@Navira תגיד לו שאין לו מה להתבייש 🤭
להתבייש אין ממה מחזק, אבל אני לא הבנתי תתועלת שלו ראיתי בחיפוף את הסירטונים שלו וישר וחזרתי לרוסים שלי,
😛
עכשיו ראיתי שלא מספיק יש לי אותו ראש כמו שלו (מבחינת חומרים) .. גם נתן לפרימו מקום ראשון כמוני בחומרים 😆🥰
אין על פרימובולן
שנייה .. אני אשים תמונה שלו בלי הכובע
פרימו/מסטרון/טסטוסטרון. באמת אישית אני חושב שהם אידיאלים לחובבנים (מגדיר תעצמי כחובבן) לא התנסתי בפרימו אבל התנסתי במסטרון ומאוד אהבתי כן הוא לא נותן את אותו אפקט כמו נונדרלון או כמו אוראלים, אין כל כך מה להשוות אבל הוא בהחלט עושה עבודה טובה במינון די גבוה כל השימושים שלי איתו נכון לעכשיו היו רק בשביל להוריד נוזלים אחרי סייקל עםnpp והוא בהחלט "מחדד" ומקשיח תופעות לוואי מורגשות היו בודדות כמו קצב לב מעט גבוה במנוחה אבל משהו שחולף לעומת אוראלים שזה תופס אותי לכל היום (דיאנבול מעל 30מג)
השאלה עם פרימו מינון כמו 400מג לשבוע היה מספיק, שאלה שניה שלי אם כבר אז האם יש פרימו אנדרגראונד טוב (בלקן,אלפא פארמה,פארמהקום,ורטקס,סקירוקס,)או אך ורק רפואי? (עשיתי רק סקר שוק על 20 ויאלים הבנתי שלא רק שזה לא יספיק לי זה גם יצא חתיכת מחיר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית