הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעלות עם הגב בהתחלה של סקוואט

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
עד כמה זה גרוע אם בחזרה אחרונה 2 כשאני כבר עייף אני קודם כל מעלה את הגב קצת כאשר הוא מקביל לריצפה ואז מתרומם זקוף ולא ישר מההתחלה?

עד כמה זה גרוע אם בחזרה אחרונה 2 כשאני כבר עייף אני קודם כל מעלה את הגב קצת כאשר הוא מקביל לריצפה ואז מתרומם זקוף ולא ישר מההתחלה?
אתה מתכוון לgood morning? אם כן אז ממש לא כדאי. הטכניקה צריכה להיות הכי טובה שאתה יכול לכול אורך הסט.

אם הבנתי אותך נכון.
הבעיה היא שהטכניקה של הברכיים שלך שגוי, וכנראה גם הזרועות, אם זה התוצאה שקיבלת, מנסיון.

• פותח/ת השרשור
אם הבנתי אותך נכון.
הבעיה היא שהטכניקה של הברכיים שלך שגוי, וכנראה גם הזרועות, אם זה התוצאה שקיבלת, מנסיון.
הטכניקה שלי לפי כל החוות דעת שהעליתי פה היא טובה הקטע רק כשאני כבר בקושי מצליח אני חייב לעלות עם הגב כמו גוד מורנינג כי אם לא אני כאילו לא אצליח להשלים את החזרה

הטכניקה שלי לפי כל החוות דעת שהעליתי פה היא טובה הקטע רק כשאני כבר בקושי מצליח אני חייב לעלות עם הגב כמו גוד מורנינג כי אם לא אני כאילו לא אצליח להשלים את החזרה
היה לי את זה.
אצלי זה היה שילוב של מוט נמוך מידי בגב, לא הרמתי מספיק מרפקים, ולא פתחתי מספיק ברכיים.
כשתיקנתי את זה, הבעיה נפתרה, ואני מרים משקל גבוה יותר.

אז אתה לא חזק מספיק בשביל אותו מספר חזרות, תעבוד בלי האגו - מה הטעם?

זה אומר שבמהלך הסט הטכניקה נשברת..
כמה חזרות אתה עושה בכל סט?

• פותח/ת השרשור
זה אומר שבמהלך הסט הטכניקה נשברת..
כמה חזרות אתה עושה בכל סט?
ספציפית באימון הזה שזה אימון קונטרול 4 פאוס סקוואט הייתי תפוס בגלל שרצתי מלא יום לפני בגלל זה היה לי כזה קשה, שלושה ימים לפני נתתי 62.5 ל6 ופה זה היה 55 ל4 פאוס

אם אתה עולה למעלה וניהיה יותר מקביל אל הקרקע, הקו האנכי בין המוט למרכז כף הרגל משתנה, מה שמוביל לירידה בכוח בעליה מהתחתית.

זה עלול לתקוע אותך, בעיקר אם זה יחמיר, ואם תעלה במשקלי עבודה.
תנסה להרים מעט את החזה למעלה לפני ביצוכ החזרה , ו"להתרכז רק בעבודה מהירך" זה ישמור לך על היפ דרייב נכון.
(נלקח מהספר של ריפטו)

49047354.jpg

התמונה היא קיצון, אבל מצרף שתבין את התיאור

ספציפית באימון הזה שזה אימון קונטרול 4 פאוס סקוואט הייתי תפוס בגלל שרצתי מלא יום לפני בגלל זה היה לי כזה קשה, שלושה ימים לפני נתתי 62.5 ל6 ופה זה היה 55 ל4 פאוס
שתחזור לשפוף תעלה סרטון שבו רואים את הגוד מורנינג ואז נהיה יותר חכמים.

כל תשובה שתהיה פה תהיה קצת חסרת תועלת בלי סרטון כדי להבין על מה מדובר בידיוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית