עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מתכוון לgood morning? אם כן אז ממש לא כדאי. הטכניקה צריכה להיות הכי טובה שאתה יכול לכול אורך הסט.עד כמה זה גרוע אם בחזרה אחרונה 2 כשאני כבר עייף אני קודם כל מעלה את הגב קצת כאשר הוא מקביל לריצפה ואז מתרומם זקוף ולא ישר מההתחלה?
הטכניקה שלי לפי כל החוות דעת שהעליתי פה היא טובה הקטע רק כשאני כבר בקושי מצליח אני חייב לעלות עם הגב כמו גוד מורנינג כי אם לא אני כאילו לא אצליח להשלים את החזרהאם הבנתי אותך נכון.
הבעיה היא שהטכניקה של הברכיים שלך שגוי, וכנראה גם הזרועות, אם זה התוצאה שקיבלת, מנסיון.
היה לי את זה.הטכניקה שלי לפי כל החוות דעת שהעליתי פה היא טובה הקטע רק כשאני כבר בקושי מצליח אני חייב לעלות עם הגב כמו גוד מורנינג כי אם לא אני כאילו לא אצליח להשלים את החזרה
הטכניקה שלי לפי כל החוות דעת שהעליתי פה היא טובה הקטע רק כשאני כבר בקושי מצליח אני חייב לעלות עם הגב כמו גוד מורנינג כי אם לא אני כאילו לא אצליח להשלים את החזרה
זה אומר שבמהלך הסט הטכניקה נשברת..הטכניקה שלי לפי כל החוות דעת שהעליתי פה היא טובה הקטע רק כשאני כבר בקושי מצליח אני חייב לעלות עם הגב כמו גוד מורנינג כי אם לא אני כאילו לא אצליח להשלים את החזרה
ספציפית באימון הזה שזה אימון קונטרול 4 פאוס סקוואט הייתי תפוס בגלל שרצתי מלא יום לפני בגלל זה היה לי כזה קשה, שלושה ימים לפני נתתי 62.5 ל6 ופה זה היה 55 ל4 פאוסזה אומר שבמהלך הסט הטכניקה נשברת..
כמה חזרות אתה עושה בכל סט?
שתחזור לשפוף תעלה סרטון שבו רואים את הגוד מורנינג ואז נהיה יותר חכמים.ספציפית באימון הזה שזה אימון קונטרול 4 פאוס סקוואט הייתי תפוס בגלל שרצתי מלא יום לפני בגלל זה היה לי כזה קשה, שלושה ימים לפני נתתי 62.5 ל6 ופה זה היה 55 ל4 פאוס