הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגירעון קלורי והעלתי משקל. איך?

לינוי1993

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני מבולבת ומיואשת.
אתמול אכלתי 1080 קלוריות.
שקלתי כל דבר קטן, מדדתי.
ספרתי בעזרת אפליקציה.
שקלתי אפילו כפית קוטג'.

ועשיתי אימון. אירובי.
עשיתי חצי שעה אימון במכשיר מדרגות.

איך עליתי 600 גרם?
איך?
איך אכלתי 1080 קלוריות. עשיתי אימון.
בכל זאת עליתי.
וכן, בוודאות זה כל מה שאכלתי.
חישבתי בעזרת אפליקציה ושקלתי הכל.

אז איך עליתי?

עלית יותר מ10% ממשקל גופך ביומיים. ברור שזה נוזלים בעיקר אבל עדיין. זה המון. כנראה האוכל המרוקאי ממש טעים בחג השבועות. 😃
איך לעזאזל עולים 5-6 קילו נוזלים?
זה 5 ליטר מים, איפה זה נכנס בגוף?

תאבון בריא 🥷
גם לא אמרתי שכל ה 6 קילו זה נוזלים. אולי 2-3..
תיאבון בריא מאוד מאוד הייתי אומרת.
והאמת שהייתי בטוחה לגמרי שעליתי גם בלי שום קשר לנוזלים אבל אחרי כמה ימים התאזן מעצמו...לא יודעת. גם שותה המון המון מים במהלך היום. אולי זה עזר לאיזון

מתחת ל100 פחות או יותר נחשב דל פחמימה, אבל אל תשכחי שאת שוקלת 45-48? זה אחרת.
מאיזו בחינה אחרת? מבחינת סך הקלוריות?

תיאבון בריא מאוד מאוד הייתי אומרת.
והאמת שהייתי בטוחה לגמרי שעליתי גם בלי שום קשר לנוזלים אבל אחרי כמה ימים התאזן מעצמו...לא יודעת. גם שותה המון המון מים במהלך היום. אולי זה עזר לאיזון

מאיזו בחינה אחרת? מבחינת סך הקלוריות?

כמו שצריכת החלבון והשומן שלך נמוכים משמעותית מרוב האנשים (היעד כביכול) כך גם כמות הפחמימה ולכן להגיד ''דל פחמימה'' במספר מדויק לבן אדם ששוקל 112 קילו כמו mr.power ואת ששוקלת 48 כאילו אתם מאותו זן זו בדיחה. הסטנדרטים שלכם יהיו שונים מן הסתם. אומרים תכלס מתחת ל100-120 זה דל פחמימה אבל ה80 אצלך זה אחרת. אבל....מה שעובד. אבל אם את מרגישה שאת רוצה לעלות קצת על חשבון שומן / חלבון זה לא סוף העולם.

משקל הגוף שלך יחסית קטן משמע את צורכת כמות קל' קטנה יותר יחסית.
כן ברור לי.

כמו שצריכת החלבון והשומן שלך נמוכים משמעותית מרוב האנשים (היעד כביכול) כך גם כמות הפחמימה ולכן להגיד ''דל פחמימה'' במספר מדויק לבן אדם ששוקל 112 קילו כמו mr.power ואת ששוקלת 48 כאילו אתם מאותו זן זו בדיחה. הסטנדרטים שלכם יהיו שונים מן הסתם. אומרים תכלס מתחת ל100-120 זה דל פחמימה אבל ה80 אצלך זה אחרת. אבל....מה שעובד. אבל אם את מרגישה שאת רוצה לעלות קצת על חשבון שומן / חלבון זה לא סוף העולם.

אה ברור. לא עושה את זה בגלל משהו,עברנו את המיתוס של האסור פחמימות...
נטו חלבון ושומן יותר משביע אותי אז מעדיפה לצרוך יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית