עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע הגיוניעניין של תהליכי סטריליזציה שסוג החלב עובר, כנראה הם עוברים סטריליזציה יותר רצינית
לא ממש.נשמע הגיוני
משהו נוסף שעלה לי לראש, יכול להיות שהחלב הרגיל מחזיק יותר זמן בתכלס, אבל מייצרים כל כך הרבה ממנו ונוצר מצב שהחדשים מחכים במחסנים או משהו בסגנון וכל פעם על המדף יש את ההכי ישנים? (כדי לא לזרוק כמויות אסטרונומיות)
יטבתה פרוזה הכל תלוי בתהליך הפיסטור של החלב ובחומרים שמוסיפים לו.
חלב טרי עובר פיסטור רגיל ואינו מכיל תוספי מזון נוספים ולכן התוקף שלו קצר.
חלב מועשר מעבר לתוספת החלבון מכיל המון חומרים נוספים כמו מווסתי חומציות וכו'.
דבר נוסף, ככל שתהליך הפיסטור של החלב משמעותי יותר ככה ערך החלב נפגע, במצב כזה כשמדובר בחלב מועשר ניתן לפצות על כך ולהוסיף את הערכים שנפגעו בצורה מלאכותית.
אני לא יודע על איזה מוצר מדובר, אך רוב הסיכויים שהחלב שאתה מדבר עליו עבר תהליך פיסטור בטמפרטורה גבוהה יותר וכן הוסיפו לו חומרים נוספים שיעזרו להאריך את התוקף שלו.
תנובה go
למה אתה מתכוון ערך החלב נפגע? מה נפגע בו בידיוק?ככל שתהליך הפיסטור של החלב משמעותי יותר ככה ערך החלב נפגע
למה אתה מתכוון ערך החלב נפגע? מה נפגע בו בידיוק?
פגיעה מינימלית ביותר, במיוחד עם פסטור על. זה לא משמעותי בגדולישנה פגיעה בפרופיל חומצות השומן
גם פה, אין כמעט דנטורציה, וגם אם כן, חלבון זה חלבון, זה לא משנה. כדי להרוס את חומצות האמינו אתה תצטרך הרבה יותר מכמה שניות בטמפרטורה חמהתהליך דנטורציה של חלבון מי הגבינה שבחלב תוך פגיעה בחומצות האמינו החשובות
גם כאן, מינימלי מאודהרס של ויטמינים ומינרלים (חומצה פולית, ניאצין, ביוטין ויטמיני A,B,D)
איזה מרכיבים יש בחלב שמסייעים בספיגה שלו?פגיעה בחלק מרכיבי החלב המסייעים לספיגת המינרלים
זה לא התפקיד של לקטופורין, גוגל בהחלט מספיק כדי להסביר מה התפקיד שלוכמו למשל פגיעה משמעותית בלקטופרין, תרכובת המסייעת למינרלים כמו ברזל להיספג בגוף.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שכאילו מתאימים את החלב go למתאמנים ורוצים מעט שומן.דרך אגב למה עושים אותם דלי שומן? הgo זה אחד אחוז.
היטבתה פרו היה 2%, עכשיו הוציאו ליין חדש והורידו את זה ל1.5% בבקבוקים האחרונים שקניתי, מגמה מדאיגה...הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שכאילו מתאימים את החלב go למתאמנים ורוצים מעט שומן.
לא יודע למה ומה הקשר אבל זה דעתי לגביהם
חומר המוצא בכל סוגי היוגורט הוא חלב UHT, אבל אם באמת יש הבדל משמעותי בחיי המדף בין יוגורט "רגיל" לבין "מועשר" הוא יכול להיות בגלל נקיון משופר בקוים המועשרים כי הם חדשים יותר, ו/או מנוקים בצורה יעילה יותר (ואז רמת האספטיות שלהם גבוהה יותר).יטבתה פרו
תנובה go