הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרלטנים שמוכרים לפראיירים לוקשים

איזה תביעה בדיוק? זה מוצרים יד 2 כמו שאני מוכר טלפון או מחשב מה ההבדל
ההבדל שהיא מוכרת כמו ספקית, לא כמוצר משומש, והיא מוכרת כחלק מייעוץ דיאטני, ואולי גם מתחזה לרפואי.
יכול להיות שזה מאוד תחום אפור, אבל בהחלט יהיה לה עדיף להחזיר את הכסף מאשר להסתבך עם תביעה שעלולה לגמור אותה גם אם היא תצא זכאית, והיא יודעת את זה

גם יש לי איזה מישהו באינסטגרם שהתחיל לשווק עכשיו אלוורה כדבר שמוריד במשקל

גם יש לי איזה מישהו באינסטגרם שהתחיל לשווק עכשיו אלוורה כדבר שמוריד במשקל
זה עוד בקטנה, יש אנשים שמוכרים את המיצים שלהם כתרופות לסרטן ומציעים לאנשים שעוקבים אחריהם להפסיק עם הכימותרפיה ולקנות את המיצים שלהם במקום

זה עוד בקטנה, יש אנשים שמוכרים את המיצים שלהם כתרופות לסרטן ומציעים לאנשים שעוקבים אחריהם להפסיק עם הכימותרפיה ולקנות את המיצים שלהם במקום
זה סתם עיצבן אותי כי זה בחור שהיה איתי בוינגייט וכן יש לו מושג , סתם התבאסתי עליו

ואו מטורף, אנשים כאלה צריך לזרוק לכלא
חחח...
האנשים האלה מאוד מעניינים אם תקרא עליהם.
ד"ר קלי טיפל בסרטן האלים והסופני שלו (סרטן לבלב שהתפשט לאגן) בגיל 38, בלי כימותרפיה, ועם מיצים. אחרי 4 שנים נזרק לכלא לשנתיים אחרי שרשם את הספר One Answer to Cancer.
וחי עד גיל 78 נקי מסרטן.
jay cordich אבי המיצים, המכונה jay the juiceman טופל על ידי ד"ר נורמן וואקר לסרטן בגיל ה 20, ושתה רק מיף גזר ותפוחים למשך שנתיים שלמות (לא אכל מזון אחר), והוא נפטר לא מזמן בגיל 93. נורמן וואקר בעצמו חי עד גיל 99.
שרלוט גרשון הבת של מקס גרשון, ששניהם טיפלו בחולי סרטן עם מיצים. נפטרה לפני מספר חודשים בגיל 94 נראה לי.

אני לא בא להגיד מה בן אדם עם סרטן צריך לעשות, או מה הדרך הנכונה לטפל בשום מחלה.
אבל ממליץ לאנשים להעשיר את הידע שלהם על הדברים האלה, כי יש מצב שההדבר הזה בתכלס עובד.

למרות שהווקיפדיה ואתרים רבים מתעבים אותם, הם עשו דברים מרשימים שאי אפשר להתעלם מהם.
יש רשימה ארוכה של אנשים נוספים.

אישית פגשתי אנשים שנפטרו למרות הטיפולים הטבעיים שלהם, אבל גם את אלה שהתרפאו עם הדברים הטבעיים.

עכשיו חופשי תתקפו אותי.

חחח...
ד"ר קלי טיפל בסרטן האלים והסופני שלו (סרטן לבלב שהתפשט לאגן) בגיל 38, בלי כימותרפיה, ועם מיצים. אחרי 4 שנים נזרק לכלא לשנתיים אחרי שרשם את הספר One Answer to Cancer.
וחי עד גיל 78 נקי מסרטן.
jay cordich אבי המיצים, המכונה jay the juiceman טופל על ידי ד"ר נורמן וואקר לסרטן בגיל ה 20, ושתה רק מיף גזר ותפוחים למשך שנתיים שלמות (לא אכל מזון אחר), והוא נפטר לא מזמן בגיל 93. נורמן וואקר בעצמו חי עד גיל 99.
שרלוט גרשון הבת של מקס גרשון, ששניהם טיפלו בחולי סרטן עם מיצים. נפטרה לפני מספר חודשים בגיל 94 נראה לי.

אבל ממליץ לאנשים להעשיר את הידע שלהם על הדברים האלה, כי יש מצב שההדבר הזה בתכלס עובד.

למרות שהווקיפדיה ואתרים רבים מתעבים אותם, הם עשו דברים מרשימים שאי אפשר להתעלם מהם.

אישית פגשתי אנשים שנפטרו למרות הטיפולים הטבעיים שלהם, אבל גם את אלה שהתרפאו עם הדברים הטבעיים.

עכשיו חופשי תתקפו אותי.
הדברים האלה לא עובדים, נקודה.
יכול להיות שבאחוז קטן מאוד מהמקרים יש להם אפילו אפקט מסויים על הגוף, אבל ב-99% ומעלה מהמקרים זה פשוט לא עובד, ופשוט הורג אנשים, רק לא מזמן מישהו בארה"ב מתה בגלל שהיא זנחה את הכימוטרפיה והלכה על דיאטת מיצים.
היעילות של מיצים היא אפסית, האנשים שהבריאו בזכות הם מקרים לא מבוקרים, אנחנו לא יודעים להגיד ששאלה היו המיצים שעזרו להם להחלים, או אולי 1000 דברים אחרים שהם עשו.
לא רק שהשרלטנים שמוציאים את הרפש הזה הם קטלניים, גם הגישה של לאפשר להם להמשיך את העשיה שלהם כי אולי יש סיכוי קטן שלא באמת קיים שמה שהם אומרים יכול לעזור, היא קטלנית באותה מידה.
חיבוקים ונשיקות לא מרפאים סרטן, וגם לא מיצים

חחח...
וחי עד גיל 78 נקי מסרטן.

עכשיו חופשי תתקפו אותי.

אישית דמיינתי ילדים שיש להם מלא עוקבים, למשל באינסטה, מפרסמים לינק אפילייט רק בשביל שיקנו מהם משהו ויוכלו להרוויח כמה שקלים, אבל תכלס לא מבינים שום דבר לגבי בריאות למשל.

לגבי הסרטן נדמה לי בכל דיאטה שיש אנשים יגידו ויראו לך שאנשים הבריאו מסרטן רק בגלל שהם עקבו אחרי הדיאטה הזו או אחרת.

לגבי המיצים מה שאני לא אוהב, נגיד מיץ גזר כלשהו בגדול אתה סוחט מלא גזרים וכל מה שיוצא לך זה מיץ עם מלא סוכר. עכשיו אולי תגיד סבבה אבל ככה אתה מכניס מלא ויטמינים ומלא נוגדי חמצון ! זה שיש שמה (במיץ) אולי יחסית יותר נוטריינטים מגזר יחיד ולא סחוט (כמות שבדרך כלל מספקת) לא אומר שזה סבבה או בכלל חייב. נגיד ויטמינים מסיסים במים אם ישך מספיק השאר עובר לשתן מה שגורם לשתן שלך להיות יחסית יקר. אותו הדבר לגבי אנטיאוקסידנטים.

אם זה מיץ פירות כלשהו ל"ניקוי רעלים/כבד" אז נשמע לא הגיוני, למה במיץ כזה יהיה לך מלא פרוקטוז שיותר מידי ממנו מזיק לכבד.
אם אתה אוכל ירקות ופירות זה בהחלט מספיק ולא צריך לעשות מיצים.

שלא נדבר על הסיבים התזונתיים שנהרסים בזמן הסחיטה.

חיבוקים ונשיקות לא מרפאים סרטן, וגם לא מיצים
חיבוקים ונשיקות בהחלט יעזרו לעצור גידול David Servan-Schreiber - Wikipedia חי 20 שנה עם גידול במוח בזכות הגישה הפסיכולוגית שלו.
אין ספק שהחשיבה השלילית וטראומות מזיקים לחולי סרטן.
הוא לא בן אדם אלטרנטיבי בכלל, זה מה שהוא כתב
I got surgery and chemotherapy and radiotherapy, and that saved my life. There is no alternative to conventional treatment for cancer. Still, I do very firmly believe it would not have been enough. I know a lot of people who had the same tumor I had who are dead today. I think the things I did on the side played an extraordinarily important role.
David Servan-Schreiber on Cheating Death
אבל אי אפשר שלא לראות שיש קשר בין מצב נפשי.
יכול להיות שבאחוז קטן מאוד מהמקרים יש להם אפילו אפקט מסויים על הגוף, אבל ב-99% ומעלה מהמקרים זה פשוט לא עובד, ופשוט הורג אנשים, רק לא מזמן מישהו בארה"ב מתה בגלל שהיא זנחה את הכימוטרפיה והלכה על דיאטת מיצים.
לא מזמן סבתא של אישתי נפטרה מכימותרפיה, איזה מין טענה זה שטיפול לסרטן לא הצליח.
מדובר באנשים עם סיכוי חיים נמוך, זה שטיפול כשל, לא פוסל את היעילות שלו כשמדובר בסרטן.
מספיק שיש לזה 20% הצלחה כדי שיהיה שווה למישהו לשקול אפשרות כזאת.
אני לא רוצה לחשוב מה אני הייתי עושה חלילה אם הייתי במצב כזה, אבל אני יודע שלא הייתי ממהר לפסול טיפול אלטרנטיבי כשמדובר בסרטן, במיוחד אם מדובר בסוג הזה שהרפואה סופרת לך את הזמן שנשאר.
אישית דמיינתי ילדים שיש להם מלא עוקבים, למשל באינסטה, מפרסמים לינק אפילייט רק בשביל שיקנו מהם משהו ויוכלו להרוויח כמה שקלים, אבל תכלס לא מבינים שום דבר לגבי בריאות למשל.

לגבי הסרטן נדמה לי בכל דיאטה שיש אנשים יגידו ויראו לך שאנשים הבריאו מסרטן רק בגלל שהם עקבו אחרי הדיאטה הזו או אחרת.

לגבי המיצים מה שאני לא אוהב, נגיד מיץ גזר כלשהו בגדול אתה סוחט מלא גזרים וכל מה שיוצא לך זה מיץ עם מלא סוכר. עכשיו אולי תגיד סבבה אבל ככה אתה מכניס מלא ויטמינים ומלא נוגדי חמצון ! זה שיש שמה (במיץ) אולי יחסית יותר נוטריינטים מגזר יחיד ולא סחוט (כמות שבדרך כלל מספקת) לא אומר שזה סבבה או בכלל חייב. נגיד ויטמינים מסיסים במים אם ישך מספיק השאר עובר לשתן מה שגורם לשתן שלך להיות יחסית יקר. אותו הדבר לגבי אנטיאוקסידנטים.

אם זה מיץ פירות כלשהו ל"ניקוי רעלים/כבד" אז נשמע לא הגיוני, למה במיץ כזה יהיה לך מלא פרוקטוז שיותר מידי ממנו מזיק לכבד.
אם אתה אוכל ירקות ופירות זה בהחלט מספיק ולא צריך לעשות מיצים.

שלא נדבר על הסיבים התזונתיים שנהרסים בזמן הסחיטה.
התאוריה של המיצים לא מדברת רק על מיצים בלבד בדרך כלל, אלא גם על נטילת תוספי תזונה שונים, ולפעמים חוקנים ודברים שונים.
וזה ממש לא מבוסס על כמות גדולה יותר של וויטמינים במיץ. זה בעיקר מבוסס על אנזימים, פיטו כמיקאלים ומעט גם וויטמינים ומינרלים.

גם אם זה לא בשביל לרפאות סרטן, אני ממליץ לך להרחיב את הידע שלך על התחום, כי זה בהחלט תחום מעניין.

בכל אופן, בפורום כאן הרבה אנשים נוגחים חזק בכל תחום שנשמע קצת שונה מתפיסת חיים של צעירים מתאמנים.
אבל מצאתי הרבה תוכן במושגים כמו טאי צ'י של המאמן שלי הצדיק.
יין יאנג, כירופרקטיקה, עיסויים, מיצים, צמחים, שמנים ועוד.

התאוריה של המיצים לא מדברת רק על מיצים בלבד בדרך כלל, אלא גם על נטילת תוספי תזונה שונים, ולפעמים חוקנים ודברים שונים.
וזה ממש לא מבוסס על כמות גדולה יותר של וויטמינים במיץ. זה בעיקר מבוסס על אנזימים, פיטו כמיקאלים ומעט גם וויטמינים ומינרלים.

גם אם זה לא בשביל לרפאות סרטן, אני ממליץ לך להרחיב את הידע שלך על התחום, כי זה בהחלט תחום מעניין.

בכל אופן, בפורום כאן הרבה אנשים נוגחים חזק בכל תחום שנשמע קצת שונה מתפיסת חיים של צעירים מתאמנים.
אבל מצאתי הרבה תוכן במושגים כמו טאי צ'י של המאמן שלי הצדיק.
יין יאנג, כירופרקטיקה, עיסויים, מיצים, צמחים, שמנים ועוד.

תאמין לי קראתי מספיק פתוח לרעיונות חדשים, אבל לא התחברתי ואישית אני בכלל פליאולית, אני מספר לאנשים מה צריך לאכול בשביל להיות בריא חושבים אני מסתלבט עליהם חחחחח.

בכל מקרה ראיתי את הלוג שך מטורף !

חיבוקים ונשיקות בהחלט יעזרו לעצור גידול David Servan-Schreiber - Wikipedia חי 20 שנה עם גידול במוח בזכות הגישה הפסיכולוגית שלו.
אין ספק שהחשיבה השלילית וטראומות מזיקים לחולי סרטן.
הוא לא בן אדם אלטרנטיבי בכלל, זה מה שהוא כתב
I got surgery and chemotherapy and radiotherapy, and that saved my life. There is no alternative to conventional treatment for cancer. Still, I do very firmly believe it would not have been enough. I know a lot of people who had the same tumor I had who are dead today. I think the things I did on the side played an extraordinarily important role.
David Servan-Schreiber on Cheating Death
אבל אי אפשר שלא לראות שיש קשר בין מצב נפשי.
בהחלט המצב הנפשי משחק תפקיד משמעותי בהחלמת הפציינט, אבל השאלה האם אנחנו מתייחסים לזה כהדובדבן בקצפת, או כל העוגה, ודי ברור שהעוגה צריכה להיות טיפול רפואי

מספיק שיש לזה 20% הצלחה כדי שיהיה שווה למישהו לשקול אפשרות כזאת.
במקרים של מחלה מתקדמת 20% הצלחה זה המון, וגם זה מה שנותנת הרפואה המודרנית, אבל מיצים במקרה הטוב יש להם סיכוי של 1% הצלחה.
אני יודע על מי אני מהמר.

יצא לי לקרוא על כמה מקרים שאנשים מתו כי לא רצו לנסות טיפולים קונבנציונלים והתעקשו על טיפולים ״אלטרנטיבים״.

יצא לי לקרוא על כמה מקרים שאנשים מתו כי לא רצו לנסות טיפולים קונבנציונלים והתעקשו על טיפולים ״אלטרנטיבים״.
יצא לי לפגוש אנשים שהתעקשו על טיפול קונבנציונלי ומתו, וכן להיפך.
אני לא בא לשווק או להתנגד לשום טיפול.
אני בא להראות שאין טעם לפסול.

יצא לי לפגוש אנשים שהתעקשו על טיפול קונבנציונלי ומתו, וכן להיפך.
אני לא בא לשווק או להתנגד לשום טיפול.
אני בא להראות שאין טעם לפסול.
אבל זה לא טיעון, הטיפול הקונבנציונלי לא עובד ב-100% מהמקרים, זו שאלה של מה הוא טיפול לגיטימי ומה לא.
כשבא שרלטן ואומר שלכל סוגי הסרטן יש טיפול אחד, ובמקרה הוא מוכר את הטיפול הזה, ובמקרה הטיפול הזה הוא ההפך המוחלט מטיפול קונבנציונלי שכולם מפחדים ממנו, זה מבחיל
ואם אתם חושבים שאני מגזים, הנה דוגמא יפה מאוד:
Dan McDonald on Instagram: “In spite of all the negativity over the last couple of days, I have nothing but love for all of you. Every single one of you. There’s no…”

@kotzer
תגיד , מתייחסים לאימונותרפיה,טיפולים ביולוגים,תאי גזע וכו' כמשהו שיכול להיות תרופה לסרטן, ולא רק טיפול?

מה ההבדל בין תרופה לטיפול לפי ההגדרה שלך?
אני חושב שאתה מבין למה אני מתכוון,אני אנסה להסביר..

נניח טיפול לאיידס זה קוקטייל כדורים שמאפשר לחיות חיים רגילים

תרופה נניח,תהיה זריקה שתאפשר החלמה(למרות שאין,זה רק בשביל הדוגמה)
בקיצור, פתרון ולא שרשרת טיפולים מורכבת

אני חושב שאתה מבין למה אני מתכוון,אני אנסה להסביר..

נניח טיפול לאיידס זה קוקטייל כדורים שמאפשר לחיות חיים רגילים

תרופה נניח,תהיה זריקה שתאפשר החלמה(למרות שאין,זה רק בשביל הדוגמה)
בקיצור, פתרון ולא שרשרת טיפולים מורכבת
אין כזה דבר טיפול לסרטן בניגוד לתרופה, כל הטיפולים כנגד סרטן מחפשים להשמיד לחלוטין את המחלה, לפעמים הם מצליחים ולפעמים לא, אבל הטיפול מיעוד כפתרון לבעיה.
טיפולים ביולוגיים מיועדים להיות פתרון ממוקד יותר כנגד המחלה, עם פחות תופעות לוואי

הכוונה אם רואים במה שציינתי קודם משהו שיכול להיות פתרון הרבה יותר יעיל?

אתה חושב שבעתיד נתייחס לסרטן כמו שמתייחסים לשפעת או דלקת ריאות?

הכוונה אם רואים במה שציינתי קודם משהו שיכול להיות פתרון הרבה יותר יעיל?
יכול להיות שבעתיד, נכון לכרגע זה לא הפתרון הכי נגיד ובהכרח הכי יעיל.
זה גם תלוי בסוג הסרטן

אתה חושב שבעתיד נתייחס לסרטן כמו שמתייחסים לשפעת או דלקת ריאות?
אני לא מאמין, סרטן זו מחלה מורכבת מאוד.
צריך גם להבדיל בין גידול לסרטן. גידול זה מסה שיכולה להתפתח לסרטנית. לרוב הטיפולים לגידולים הם די יעילים. סרטן זה כבר מחלה בכל הגוף, או עם סיכוי להימצא בכל הגוף, וכל מחלה מפושטת היא מורכבת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית