הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חושב שאני תקוע בחיטוב.

Johnny_i

משתמש פעיל
355
51
נק' מוניטין:
58
355
51
אני כבר ארבעה חודשים עם תפריט חיטוב מסודר וירדתי 15 קילוגרם.
אני בן 29, שוקל 76 כרגע על 183 גובה. אחוז שומן - אין לי מושג, הערכה גסה 20 אחוז.
בתחילת התהליך הייתי במשקל של 91 קילוגרם.

אני כן רואה שינוי בפרופורציות של הגוף וכן רואה שהבטן ירדה לי אבל זה מרגיש לי כאילו לא באמת יורדים לי אחוזי שומן מהבטן אלא יותר ממקומות אחרים.
אני לא אשקר לכם ולא את עצמי, ראשון עד חמישי אני פלס עם התפריט - אוכל כמו שצריך ממש לפי הספר, מכניס את כל כמויות החלבון/פחמימה/שומן שצריך לגוף, בסופשים אני מרשה לעצמי קצת יותר ופחות עוקב אבל עדיין - כל שבוע אני רואה ירידה של בין 0.5 ל - 1 קילוגרם.
אין לי איזו "ארוחת צ'יט" באמצע השבוע או משהו כזה חוץ מארוחת שישי בערב אם אפשר להגדיר את זה כצ'יט.

אני מאוד פעיל ביום-יום, מתאמן 3/4 פעמים בשבוע אימוני כוח ו4/5 פעמים בשבוע אירובי בעצימות גבוהה(ריצות ארוכות,אליפטיקל) ועובד בעבודה פיזית.

אני יודע שאני כולה ארבעה חודשים בתהליך וברור שאני לא אצפה עכשיו לבטן שטוחה וריבועים גם לא בעוד חצי שנה, אני רק רוצה חוות דעת מקצועית ש"תרגיע" אותי ותתן לי מוטיבציה להמשיך, תודה רבה ושבוע טוב.

לא הצלחתי להבין, אתה יורד באופן רציף במשקל והבעיה היא לא בירידה במשקל אלא באחוזי השומן באיזור הבטן?

• פותח/ת השרשור
לא הצלחתי להבין, אתה יורד באופן רציף במשקל והבעיה היא לא בירידה במשקל אלא באחוזי השומן באיזור הבטן?

כן הבעיה שלי היא יותר בנראות של הגוף שלי, יש לציין שרוב חיי אכלתי אוכל זבל, לא מסודר בשיט.
הבעיה העיקרית היא באחוזי השומן בבטן, גורם לי לחשוב שאני עושה משהו לא נכון.

כן הבעיה שלי היא יותר בנראות של הגוף שלי, יש לציין שרוב חיי אכלתי אוכל זבל, לא מסודר בשיט.

הבעיה היא שלקח לך שנים להגיע למצב הראשוני וחשבת שתוך 4 חודשים תראה כמו אל יווני( סתם)
תן לזה זמן ,תתאמן חזק , אל תשכח להעלות גם במסה בשביל נראות טובה יותר

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שלקח לך שנים להגיע למצב הראשוני וחשבת שתוך 4 חודשים תראה כמו אל יווני( סתם)
תן לזה זמן ,תתאמן חזק , אל תשכח להעלות גם במסה בשביל נראות טובה יותר

חח לא, אני יודע שיש לי עוד עבודה קשה, פשוט רוצה תשובה יותר מקצועית וחכמה, תודה רבה!

חח לא, אני יודע שיש לי עוד עבודה קשה, פשוט רוצה תשובה יותר מקצועית וחכמה, תודה רבה!

שמע כל עוד אתה אוכל מספיק חלבון מתאמן וממשיך לרדת אז אתה עושה חיטוב כראוי , אם אתה לא מרוצה אז או סבלנות לתהליך או להוסיף מסה, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
שמע כל עוד אתה אוכל מספיק חלבון מתאמן וממשיך לרדת אז אתה עושה חיטוב כראוי , אם אתה לא מרוצה אז או סבלנות לתהליך או להוסיף מסה, בהצלחה

סבלנות יש לי ובשפע, זאת לא הבעיה. אני אוכל כמו שצריך, מתאמן ומשתפר במשקלי העבודה.

סבלנות יש לי ובשפע, זאת לא הבעיה. אני אוכל כמו שצריך, מתאמן ומשתפר במשקלי העבודה.
אין פתרון קסם לירידה דווקא בבטן , פשוט להמשיך להיות בגרעון קלורי לשמור על חלבון גבוה ולהתאמן , אתה יכול להגדיל את הגרעון או להוסיף קצת אירובי אם אתה רוצה קצת לזרז עניינים

אם אתה יורד במשקל אתה יורד גם באחוזי שומן.
מה שאתה צריך כרגע זה סבלנות, השומן לא יורד באופן שווה בכל הגוף ויש מקומות שבהם לוקח לו יותר זמן לרדת.

שמע קודם כל שאפו על הירידה במשקל,
ירדת מאוד מהר יחסית במשקל.
לדעתי כדאי לך לשקול לחזור לנייטרלי לאיזה שבועיים בשביל להתייצב על המשקל החדש ובמידה ותרצה להמשיך חיטוב תמשיך אחר כך בגלל שירדת יותר מ10% מהמשקל בתקופת חיטוב אחת, @kotzer צודק או לא? לא זוכר איפה ראיתי אבל אני חושב שזאת הייתה ההמלצה לרדת עד 10% מהמשקל - להתייצב על המשקל החדש לשבוע שבועיים ולהמשיך במידה וצריך.
* חכה לתשובה של קוצר אני לא 100% לגבי זה.
עוד דבר שקח בחשבון, יכול להיות שהגוף שלך אוגר טיפה יותר שומן דווקא בבטן, אז בשביל שתראה שיפור משמעותי בבטן אתה צריך לרדת באמת עוד באחוזי שומן, למרות שלפי הגובה שלך והמשקל שהגעת אני לא רואה איפה יש לך עוד הרבה לרדת.
הייתי ממליץ לך להעלות תמונה ולפי זה לראות מה לעשות.
עוד דבר שיכול להיות - יש מצב שאין לך מספיק מסת שריר ובגלל זה אתה לא מרוצה מהמראה.
יכול להיות שכדאי לך בכלל להתחיל מסה, לצבור מסת שריר ובסוף המסה לעשות חיטוב וזה מה שיסדר לך את המראה.
בכל מקרה תחכה לתשובה של קוצר, ולדעתי תעלה תמונה גם לביקורת יכול להיות שאתה לא ממש אובייקטיבי כלפי עצמך

• פותח/ת השרשור
לדעתי כדאי לך לשקול לחזור לנייטרלי לאיזה שבועיים בשביל להתייצב על המשקל החדש ובמידה ותרצה להמשיך חיטוב תמשיך אחר כך בגלל שירדת יותר מ10% מהמשקל בתקופת חיטוב אחת, @kotzer צודק או לא? לא זוכר איפה ראיתי אבל אני חושב שזאת הייתה ההמלצה לרדת עד 10% מהמשקל - להתייצב על המשקל החדש לשבוע שבועיים ולהמשיך במידה וצריך.
עוד דבר שקח בחשבון, יכול להיות שהגוף שלך אוגר טיפה יותר שומן דווקא בבטן, אז בשביל שתראה שיפור משמעותי בבטן אתה צריך לרדת באמת עוד באחוזי שומן, למרות שלפי הגובה שלך והמשקל שהגעת אני לא רואה איפה יש לך עוד הרבה לרדת.
עוד דבר שיכול להיות - יש מצב שאין לך מספיק מסת שריר ובגלל זה אתה לא מרוצה מהמראה.
יכול להיות שכדאי לך בכלל להתחיל מסה, לצבור מסת שריר ובסוף המסה לעשות חיטוב וזה מה שיסדר לך את המראה.
בכל מקרה תחכה לתשובה של קוצר, ולדעתי תעלה תמונה גם לביקורת יכול להיות שאתה לא ממש אובייקטיבי כלפי עצמך

תודה על הפידבק.
צודק העלתי תמונה שתבינו קצת יותר, זאת הכי נורמלית שיצאה לי..

קבצים מצורפים

• IMG_20190623_142323.jpg
    IMG_20190623_142323.jpg
    KB 48.2 · צפיות: 102
הכל בסדר, כל עוד יורדים במשקל, מרגיש טוב - הכל מעולה.

בדר״כ הבטן (אצל גברים) זה המקום שאוגר הכי הרבה שומן ותמיד לוקח עוד זמן להוריד אותו...

סבלנות, קפדנות והבנה של עקרונות בסיסיים בתזונה ואימונים ואתה שם.

על זה אין לי הרבה מה להוסיף, חוץ מזה שהירידה במשקל בהחלט תשפר את המראה, אבל גם חשוב שתהיה מסת שריר מתחת, שזה משהו שלוקח יותר זמן, ודורש יותר סבלנות, אבל גם זה יגיע

• פותח/ת השרשור
הכל בסדר, כל עוד יורדים במשקל, מרגיש טוב - הכל מעולה.

בדר״כ הבטן (אצל גברים) זה המקום שאוגר הכי הרבה שומן ותמיד לוקח עוד זמן להוריד אותו...

סבלנות, קפדנות והבנה של עקרונות בסיסיים בתזונה ואימונים ואתה שם.

תודה!
על זה אין לי הרבה מה להוסיף, חוץ מזה שהירידה במשקל בהחלט תשפר את המראה, אבל גם חשוב שתהיה מסת שריר מתחת, שזה משהו שלוקח יותר זמן, ודורש יותר סבלנות, אבל גם זה יגיע

אשמח אם תתייחס לתמונה שהעלתי ותתן את חוות דעתך

תודה!

אשמח אם תתייחס לתמונה שהעלתי ותתן את חוות דעתך
לא נראה יותר מדי שומן, אבל גם לא יותר מדי שריר.
אתה יכול להמשיך עוד טיפה עם החיטוב, ואז לעבוד על פיתוח מסת שריר

• פותח/ת השרשור
בין
לא נראה יותר מדי שומן, אבל גם לא יותר מדי שריר.
אתה יכול להמשיך עוד טיפה עם החיטוב, ואז לעבוד על פיתוח מסת שריר

אז להגיע בערך סביבות משקל 70 - 73, לעשות תקופת ניטרלי שבועיים ולהתחיל מסה? זה מה שהבנתי מכל התשובות פה.

תגיד קוצר למה כל הזמן אומרים וגם אתה לעבור בהדרגה מחיטוב ומסה וההפך? מה יקרה אם אני ישר אעלה את הקלוריות מ1000 ל2000 או ההפך? אני יצאתי לתגלית לפני 3 שבועות ושם פשוט תוך יום מלאכול אלף אכלתי סביבות ה3000 למשך שבוע בתגלית ולא קרה כלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית