הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה (מתאמן מתחיל)

מיונז

משתמש מתחיל
41
16
נק' מוניטין:
15
41
16
שלום לכולם אני מתאמן מתחיל ואני כל הזמן נתקל בפורומים שונים (כולל פה) באנשים שאומרים לי שאני חייב מסת שריר וכמה שיותר נקי הבעיה היא כזו, אני בדרכי למכון עכשיו ואיך שאני נכנס אני פשוט מתחיל אימונים חרטא כאלה לדעתי שלא תורמים לי בכלום ואין לי מושג איזה תכנית אימונים טובה יש למסה למתחילים, אומרים 5X5, SS, greyskull כל מיני שמות כאלה ואחרים אבל יש לי בעיה שאני מפחד לעשות דדליפט וסקוואטים לבד 1. אין לי מושג באיזה משקלים להתחיל
2. לא נראה לי שאני גמיש מספיק
3. איך אני יודע אם אני פוצע את עצמי או עושה טוב?

אתה לא מקרה מיוחד. כל מי שעושה דדליפט וסקאט היה פעם במצב שלך. תתחיל ממשקלים נמוכים או אפילו בלי משקל בכלל או מוט ריק. תנסה לרכוש את הטכניקה דרך סרטונים ביוטיוב, הערות של מאמנים ודבר נוסף מאוד יעיל לדעתי ששמתי לב שהרבה אנשים עושים כאן, זה מצלמים את עצמם עושים את התרגיל ואנשים נותנים להם חוות דעת על הטכניקה. הכי חשוב, תרגע ואל תמהר. אל תצפה מעצמך להרים מחר את משקל הגוף שלך בסקוואט ודדלפיט. תן לזה זמן והרבה.

יש דרך לפתור את הבעיות שלך די בקלות:
1. תלמד את אחת התוכניות שאמרת, אני התחלתי בss בזמנו אבל זאת לא הדרך היחידה, מה שכן הספר עצמו מאוד עזר.
גם אם לא תקרא את הספר(מומלץ) תוכל ללמוד ממקורות שמומלצים פה איך לעשות תרגילים כמו סקואט ודדליפט וכשתלמד איך לעשות תדע אם אתה מספיק גמיש (2.) ותדע להעריך את המצב שלך (מה סימנים רעים בנוגע לכאב, איזה טבעי וכו')

הכי חשוב שתתחיל לאט לאט ותיעזר פה בפורום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית