הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה-אימון גב

בובו

משתמש מתחיל
284
79
נק' מוניטין:
123
284
79
היי חברס
אני מתאמן ab

ביום גב שלי אני עושה

מתח 4 סטים
חתירה מוט 4 סטים
וחתירה פרונטלית 3 סטים

עכשיו השאלה אם להמשיך להשאיר את המתח כתרגיל באימון או להחליף אותו עם תרגיל אחר ולעשות מתח סוף אימון.

אני כרגע בחיטוב (אין לי מטרה להגיע ל30 מתח או משהו כזה אם זו השאלה)

מתח זה אחד התרגילים הכי טובים לגב.
בטח שאתה יכול לעשות כל מני וריאציות של להתחיל עם תרגיל אחר ולהתקדם בו יותר, אבל אני לא רואה סיבה לוותר על מתח(או על פולי או לא משנה איזה תרגיל דומה אתה עושה)

• פותח/ת השרשור
מתח זה אחד התרגילים הכי טובים לגב.
בטח שאתה יכול לעשות כל מני וריאציות של להתחיל עם תרגיל אחר ולהתקדם בו יותר, אבל אני לא רואה סיבה לוותר על מתח(או על פולי או לא משנה איזה תרגיל דומה אתה עושה)
למה לוותר פשוט לעשות סוף אימון

בחיטוב חשוב פשוט שתעשה את התנועות תוך כדי זה שאתה מנסה לשמר את הכוח שלך בהן, מתח יכול אפילו להשתפר בגלל שאתה מאבד משקל גוף
מתח תרגיל טוב אבל אם אתה מרגיש שזה מתיש אותך אתה יכול לנסות להעביר לסוף האימון או להוריד סט או שניים פה או שם.
לגבי חזרות - אם אינך לא רוצה להגיע ל30 מתח, הגיוני, אתה יכול לנסות לבוסיף משקל ברגע שאתה עובר את טווח החזרות שאתה מעוניין בו

אני מבולבל למה אתה מתכוון כשאתה אומר להחליף את המתח אבל בו זמנית להוסיף אותו בסוף אימון.
אתה שואל אם להוסיף עוד תרגיל ולהעביר את המתח לסוף האימון? או רק אם להחליף את המתח?

• פותח/ת השרשור
אני מבולבל למה אתה מתכוון כשאתה אומר להחליף את המתח אבל בו זמנית להוסיף אותו בסוף אימון.
אתה שואל אם להוסיף עוד תרגיל ולהעביר את המתח לסוף האימון? או רק אם להחליף את המתח?
הכוונה שלי היא שכרגע מתח "תופס לי תרגיל" מתוך ה3 שאני עושה לגב השאלה אם להעביר אותו לסוף כמו שאני עושה עם התרגיך לשכמות ולתת לו פחות חשיבות ובתוך ה3 לשים תרגיל אחר במקומו או להשאיר אותו בתוך ה3 תרגילים

אתה שוב מבלבל.
אם יש לך 3 תרגילים ואתה מוסיף עוד תרגיל גב, יש לך 4 תרגילים עכשיו, גם אם המתח נחשב מבחינתך בסוף "ולא נחשב".
לשאלתך, לא. מתח תרגיל יעיל מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית