הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יותר מידי מים?

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
יש לי יותר מידי שאלות על צריכה מוגזמת של דברים.
אבל האם יש צריכה של 4/5 ליטר של מים (האמת שיש ימים שאפילו יותר...) שום דבר שהוא מוגזם מידי הוא לא טוב. אבל מה בנוגע לכמות כזו? שותה המון תוך כדי ארוחות. בין לבין. משעמום. שחם לי וגם משביע. ובעיקר כי אני אוהבת. לא כי אני חושבת שיש איזו יתרונות בריאותיות בכמות כזו
(וכן.אני הולכת להתפנות המון במהלך היום.)

הנזקים זה כשמדובר על כמויות מים הזויות במיוחד, נגיד 8 ליטר ומעלה
אין פה כמות ספציפית זה אינדיבידואלי

דרך אגב גם לא לצרוך כמות גדולה בבת אחת, לחלק למנות קטנות במהלך היום.

אין פה כמות ספציפית זה אינדיבידואלי

דרך אגב גם לא לצרוך כמות גדולה בבת אחת, לחלק למנות קטנות במהלך היום.
אתה חושב על זה יותר מדי, זה מים סה"כ.
נכון שזה אינדיווידואלי, אבל עדיין מדובר על כמויות גדולות מאוד של מים, אולי לילד קטן 4-5 ליטר זה יותר מדי.
וגם כמה אתה כבר יכול לשתות בבת אחת שלא יגרום לך להקיא? גם ליטר לא יזיק לך, אבל בהצלחה לשתות ליטר בבת אחת

אתה חושב על זה יותר מדי, זה מים סה"כ.
נכון שזה אינדיווידואלי, אבל עדיין מדובר על כמויות גדולות מאוד של מים, אולי לילד קטן 4-5 ליטר זה יותר מדי.
וגם כמה אתה כבר יכול לשתות בבת אחת שלא יגרום לך להקיא? גם ליטר לא יזיק לך, אבל בהצלחה לשתות ליטר בבת אחת
5+ בשבילה יכול להיות בהחלט יותר מידי

ואתה רציני, חח? מה זה ליטר בבת אחת? אני אישית מאמין שאני יכול לשתות גם 3 ליטר בבת אחת בלי להקיא. יוצא לי בכל יום סטנדרטי לשתות יותר מליטר בבת אחת.

נערך לאחרונה:
5+ בשבילה יכול להיות בהחלט יותר מידי
אם היא שוקלת 30 קילו אז אולי כן, אם היא שוקלת 10-20 קילו יותר אז זה לא מדאיג במיוחד

ואתה רציני, חח? מה זה ליטר בבת אחת? אני אישית יכול לשתות גם 3 ליטר בבת אחת בלי להקיא
בהצלחה, קשה לי להאמין שבאמת תצליח.
עשית פעם מסדר מימיה בצבא? מדובר על 750 מ"ל בבת אחת ולא מעט מקיאים שם או לפחות מתקשים עם זה

אם היא שוקלת 30 קילו אז אולי כן, אם היא שוקלת 10-20 קילו יותר אז זה לא מדאיג במיוחד

בהצלחה, קשה לי להאמין שבאמת תצליח.
עשית פעם מסדר מימיה בצבא? מדובר על 750 מ"ל בבת אחת ולא מעט מקיאים שם או לפחות מתקשים עם זה
אני לא אעשה את זה, לא בא לי לקבל הרעלת מים. לגבי 750 מ"ל זה באמת בדיחה נו באמת.... לא יצא לך מעולם לשתות בקבוק של ליטר וחצי ברצף?
לדעתי יצא לי גם לשתות בקבוק של 2 ליטר ברצף. אני משתמש רק בבקבוקים של 2 ליטר ובתיק אני תמיד לוקח 2 של ליטר וחצי....
זה תלוי במשקל שלה, בכמה נתרן היא צורכת ובאופן כללי בגוף האינדיבידואלי שלה. היא יכולה לשתות את הכמויות האלה. רק שתפצל ותצרוך מספיק נתרן

נערך לאחרונה:
לא יצא לך מעולם לשתות בקבוק של ליטר וחצי ברצף?
לא ברצף, במקסימום בתוך טווח זמן קצר

זה תלוי במשקל שלה, בכמה נתרן היא צורכת ובאופן כללי בגוף האינדיבידואלי שלה. היא יכולה לשתות את הכמויות האלה. רק שתפצל ותצרוך מספיק נתרן
כמו שאמרתי זה תלוי במשקל, אבל לא בצורה כל כך דקדקנית

• פותח/ת השרשור
האמת שלא מוסיפה בכלל מלח לאוכל,אין לי אפילו בבית.
וזה מתחלק במהלך היום. שותה ליטר וחצי סביב כל ארוחה גדולה. ועוד בין לבין מחלקת. האמת שמרגישה ממש טוב עם זה. במיוחד שעוזר לי למתן את רמת הרעב.
חוץ מהקטע שהולכת להתפנות המון במהלך היום ובלילה אבל לא מפריע יותר מידי. זה לא משהו שגורם לי לכבדות או כאלה

האמת שלא מוסיפה בכלל מלח לאוכל,אין לי אפילו בבית.
וזה מתחלק במהלך היום. שותה ליטר וחצי סביב כל ארוחה גדולה. ועוד בין לבין מחלקת. האמת שמרגישה ממש טוב עם זה. במיוחד שעוזר לי למתן את רמת הרעב.
חוץ מהקטע שהולכת להתפנות המון במהלך היום ובלילה אבל לא מפריע יותר מידי. זה לא משהו שגורם לי לכבדות או כאלה
תוסיפי מעט מלח הימאלאיה למים, לפחות בתחילת היום, זה יחפה על איבוד הנתרן ואלקטרוליטים נוספים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית