הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לאייפון וITUNES

P-a-n-1-c

משתמש משקיע
4,641
4
נק' מוניטין:
2,512
4,641
4
אפשר לפתוח [רק לפתוח] עוד משתמש בITUNES במחשב אחד ולהשתמש בחשבון הזה במחשב אחר? הרי יש את הקטע שאייפון מותאם רק למחשב אחד, השאלה היא האם אפשר לפתוח משתמש במחשב אחר [שיש בו כבר חשבון ואייפון מותאם] ואז להשתמש בחשבון החדש הזה במחשב אחר.

לפי דעתי כן, דעתכם?

תודה.

כן, אפשר. אם אתה משתמש בוינדוס תפתח את האייטיונס תוך כדי החזקת שיפט (נדמה לי), זה יפתח לך פרופיל חדש.

כן, עשיתי את זה כבר אבל ויש אבל גדול תוכנה או משחק שאתה מתקין ב X לא מסוכנרן ב Y, לכן צריך כל הזמן לעדכן את האייטונס אחד של השני

מת כר להחליף ת'אייפון בN97, אני אוטוטו שנתיים עם האייפון והוא קצת מציק..
אבל הנגן שלו בן זונה, זה כן

N97 לא טוב. או שתחליף לנקסוס, או שתחכה ל-DESIRE שהולך לצאת ממש בקרוב, או שתחכה לאייפון4.

• פותח/ת השרשור
כולה מכשיר טלפון... אני בכלל לקחתי את האייפון ה3G, פשוט כי היה מבצע טוב ולא בא לי להוציא מאות שקלים בחודש.

וואלה כזה גרוע ? דווקא יצא לי לחטט בו והוא היה נראה לי בסדר..על הנקסוס וDESIRE לא שמעתי, ניבדוק עלייהם..תודה על ההמלצות.

פאניק אם הוא יושב עלייך טוב אז למה לא, אני פשוט לא משתמש בו ממש חוץ מהיוטיוב והנגן.
לגבי האייפון 4, הוא תומך במשימות מרובות?

גם ה 3GS יהיה תומך במולטיטאסקינג, הם מוציאים עכשיו קושחה חדשה

כי תמיד תכונות בקושחה (=built in) טובות יותר מתוכנות שאתה צריך להתקין דרך פריצה. אתה זוכר שלא היה copy paste? הפתרונות היו יפים, אבל לא כמו מה שיצא עם הקושחה. חוץ מזה שה-backgrounder הזה אוכל את הסוללה כמו אנורקס שמחפש חלב אחרי אימון סקוואט כבד.

• פותח/ת השרשור
אפשר להשתמש ביוטיוב דרך הWI FI? זה לא יהיה במסגרת החבילה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית