חוסר שוויון במקום עבודה

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
אהלן רציתי לדעת מה דעתכם על המצב,
אני עובד כמדריך, ובמקביל גם בקבלה של חדר הכושר, בראיון העבודה ציינתי שלא מתכוון לעבוד בקרים, באמת לא עבדתי , עד שנהיה ״חוסר״ באנשי צוות, קבע לי משמרת בוקר, כששאלתי עובד אחר אמר שהוא לא עובד בקרים, ממני התעלם לחלוטין וקבע לי בוקר למרות שלא הגשתי, פעמיים ! אחת מה משמרות מהם גם על סדנא/השתלמות מטעם הרשת, ככה שבזמן שאני עובד, הבחור השני שאין לו בכלל בקרים ילך לשמוע.מעבר לזה שיש חולצות קבועות בצבע סגול מגוחך, העובד השני גם לובש חולצה משלו בצבע שחור.. למה ? אולי 1.95 ו105 קילו על ממתקים מרתיע מישהו?
אןקיי בזמן שאני אמור לעבוד כמדריך ויכול להגדיל את כמות האנשים שאני מאמן או מעבר לכך לעשות את העבודה שלי, ה״מנהל מקצועי״ שם אותי בקבלה אמר לי לבוא לשבת, בזמן שהוא מקבל כסף מהמקום על כביכול שהוא עובד במשמרת ותוך כדי הלך לעשות 2 אימונים אישיים ... כן .. בבוקר ש״לא היה לו עובדים״ אני יושב בקבלה בשביל שהוא את האימונים שלו יוכל לעשות. מה עושים במצב כזה ? למי פונים ? מה זה החרא הזה ? ככה כל המדינה עובדת להצליח על חשבון מישהו אחר ?!

נערך לאחרונה:
הוא הבוס,זה חרא. תתמודד.
אם לא טוב לך תתפטר.

אין מה לעשות עם זה,זאת הסיבה שבחיים לא עובד יחד עם מנהל.
אני לא מוכן לעבוד שיש מנהל בעבודה.

וואלה רק אציין שמאז שגדלתי אני כן מקבל יחס יותר טוב בכל מקום

העולם הזה באמת חרא ולא הוגן

עם הזמן למדתי לנצל את זה לטובתי, ממליץ לך גם לנסות להבין איך לשפר את המצב שלך בסיטואציות מסוימת כדי שבסופו של דבר יהיה לך יותר טוב. אל תצפה שהעולם יהיה פייר, הוא לא יהיה, בשביל שיהיה לך טוב תצטרך לקחת את זה.

נערך לאחרונה:
ואל תתפטר בחיים, תמיד תשאף שיפטרו אותך....

מה אם אני מביא לך מצב שהworst case senario שלו הוא שיפטרו אותך והbest case senario הוא שתקבל מה שאתה רוצה?

כל פעם שהוא שם אותך בוקר תוציא סיק ותדפוק אותו. אם הוא שואל אותך מה קרה תגיד לו שאתה חולה, לא מרגיש טוב בלה בלה
נגמרו הסיקים? פשוט אל תבוא. אם הוא שואל אותך מה קרה תגיד לו שסיכמת שאתה עובד רק בערב ותתן איזה תירוץ לזה שאתה לא יכול לבוא שמה שיוצא מהתירוץ הזה שאתה באמת לא יכול ולא שאתה לא בא בכלל שאתה לא רוצה. לא טוב לו? יום טוב לו. שיפטר אותך. (אבל אל תגיד את זה באופן ישיר).
אם אתה רואה שאתה כבר לקראת הסוף תחפש עבודה חדשה כשאתה עדין בישנה.

מה אם אני מביא לך מצב שהworst case senario שלו הוא שיפטרו אותך והbest case senario הוא שתקבל מה שאתה רוצה?

כל פעם שהוא שם אותך בוקר תוציא סיק ותדפוק אותו. אם הוא שואל אותך מה קרה תגיד לו שאתה חולה, לא מרגיש טוב בלה בלה
נגמרו הסיקים? פשוט אל תבוא. אם הוא שואל אותך מה קרה תגיד לו שסיכמת שאתה עובד רק בערב ותתן איזה תירוץ לזה שאתה לא יכול לבוא שמה שיוצא מהתירוץ הזה שאתה באמת לא יכול ולא שאתה לא בא בכלל שאתה לא רוצה. לא טוב לו? יום טוב לו. שיפטר אותך. (אבל אל תגיד את זה באופן ישיר).

אלא אם כתוב בחוזה שהוא יעבוד אך ורק בערבים,אין לו זכות כעובד להציב עובדות שכאלו.
ברגע שנגמרי ימי המחלה,אם לא יתייצב למשמרות בוקר ויפוטר,אני לא חושב שיגיעו לו פיצויים(גם יראה שלילי בקורות חיים אם אי פעם יצרו קשר עם מעסיקים קודמים).

אני בגישה אחרת , לא טוב לך תקום ותלך... אל תחכה שזה יגיע לפיצוצים.
אם אתה לא עובד שם יותר משנה בכל מקרה אתה לא זכאי לפיצויים.

בנוסף יש תמיד ביקוש למדרכי חדר כושר עד כמה שידוע לי... לפחות באיזור המגורים שלי.

אלא אם כתוב בחוזה שהוא יעבוד אך ורק בערבים,אין לו זכות כעובד להציב עובדות שכאלו.
ברגע שנגמרי ימי המחלה,אם לא יתייצב למשמרות בוקר ויפוטר,אני לא חושב שיגיעו לו פיצויים(גם יראה שלילי בקורות חיים אם אי פעם יצרו קשר עם מעסיקים קודמים).
ממתי בעבודות כאלה יוצרים קשר עם מעסיקים קודמים? במקסימום שישים טלפון של חבר
חוץ מחוזה כתוב יש דבר כזה גם חוזה בעל פה אם זה אי פעם יגיע לבין דין במחלוקת על פיצויים

אל תעשה את זה, במידה ותרצה או תצטרך לתבוע אותו זה רק ידפוק אותך.
במידה ויש הרעה משמעותית בתנאי העבודה, כמו שהבוס מפריע לך להרוויח כסף ומחייב אותך לעשות עבודה שהיא לא שלך, אתה יכול להתפטר ולתבוע ממנו פיצויים על בסיס זה שהתפטרת כי לא הייתה לך ברירה

אל תעשה את זה, במידה ותרצה או תצטרך לתבוע אותו זה רק ידפוק אותך.
במידה ויש הרעה משמעותית בתנאי העבודה, כמו שהבוס מפריע לך להרוויח כסף ומחייב אותך לעשות עבודה שהיא לא שלך, אתה יכול להתפטר ולתבוע ממנו פיצויים על בסיס זה שהתפטרת כי לא הייתה לך ברירה
זה לא פוגע בשום דבר... אף אחד לא יכול לבוא בטענות כלפי סיק..... הסיכוי שהוא יצטרך לתבוע את מקום העבודה(עם סיכויי הצלחה במשפט ששווה את הטרחה לעומת אופציות אחרות) קטן מאוד.

הבוס לא מפריע לו לעשות כסף, הבוס אומר לו להיות בקבלה, הוא לא יכול לבוא בתלונות לדבר כזה מבחינה משפטית. זה לא הרעה בתנאי עבודה, לא משהו שבית משפט יתייחס אליו בכל אופן.
להתחיל להיות הצד שתובע שהקייס כל כך חלש זה דבר מייגע שסיכוי טוב שלא יצא לו שום דבר מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית