הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי מומלץ לשתות גיינר

Eliranzzzz

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
מתי מומלץ לשתות גיינר ביום אימון וביום ללא אימון?
חשוב לציין שאני כן אוכל ארוחה גדולה חצי שעה / שעה לאחר אימון

תגיד , בשביל מה אתה מגיב דברים שלא קשורים לנושא? שאלה פשוטה לא ביקשתי אקסטרה
השאלה שלו לגיטימית, נראה שלא ברור לך מה המטרה של גיינר אם אתה שואל שאלה כזאת.
גיינר מיועד כהשלמת קלוריות כשאתה לא מצליח לצרוך אותן מאוכל, ככה שהתזמון לא רלוונטי בכלל

• פותח/ת השרשור
השאלה שלו לגיטימית, נראה שלא ברור לך מה המטרה של גיינר אם אתה שואל שאלה כזאת.
גיינר מיועד כהשלמת קלוריות כשאתה לא מצליח לצרוך אותן מאוכל, ככה שהתזמון לא רלוונטי בכלל
פשוט לא הבנתי מה הטעם בלהתחכם אם כבר הוא נכנס לאשכול והחליט לענות לי ..
וחשבתי שיש חשיבות לזמנים כמו מיד אחרי אימון או לפני השינה כדי שיתפרק לאט לאורך הלילה

פשוט לא הבנתי מה הטעם בלהתחכם אם כבר הוא נכנס לאשכול והחליט לענות לי ..
וחשבתי שיש חשיבות לזמנים כמו מיד אחרי אימון או לפני השינה כדי שיתפרק לאט לאורך הלילה
אין שום חשיבות.
כמובן שמומלץ לא להתאמן על קיבה ריקה לחלוטין או לא לאכול הרבה שעות אחרי אימון, אבל אין איזה תזמון מומלץ

@kotzer מרגיש צורך לעלות את זה..

ידוע לי שבניגוד למה שווינגייט ממשיכים ללמד, שלאינסולין יש השפעה על ספיגת החלבון בשריר לאחר אימון, יש דעה חד משמעית בפורום שהנושא כבר נחקר ונמצא שלא נכון.

עשיתי חיפושים בפורום ולא מצאתי טיעון ברור שמסביר מנגד מה שמלמדים עדיין.. אשמח לעזרה 😃

@kotzer מרגיש צורך לעלות את זה..

ידוע לי שבניגוד למה שווינגייט ממשיכים ללמד, שלאינסולין יש השפעה על ספיגת החלבון בשריר לאחר אימון, יש דעה חד משמעית בפורום שהנושא כבר נחקר ונמצא שלא נכון.

עשיתי חיפושים בפורום ולא מצאתי טיעון ברור שמסביר מנגד מה שמלמדים עדיין.. אשמח לעזרה 😃
זה לא בידיוק לא נכון, אינסולין כן משחק תפקיד בספיגת חלבון בשריר, אבל השאלה היא האם דרושות פחמימות בשביל התגובה האינסולינית הזאת, והתשובה היא לא, כי גם חלבון מעלה אינסולין

זה לא בידיוק לא נכון, אינסולין כן משחק תפקיד בספיגת חלבון בשריר, אבל השאלה היא האם דרושות פחמימות בשביל התגובה האינסולינית הזאת, והתשובה היא לא, כי גם חלבון מעלה אינסולין

לא רוצה להטריח מידי אבל יש לך מחקר על זה?
(שחלבון ללא פחמימה מעלה אינסולין)

עריכה: מצאתי רק מחקרים על שילוב של גלוקוז וחלבון יחד שמעידים על אינסולין גבוה יותר מגלוקוז לבד

Effect of Protein Ingestion on the Glucose and Insulin Response to a Standardized Oral Glucose Load

ועוד מחקר אחד שמראה שההשפעה של החלבון על הסוכר בדם הייתה מזערית, אך לא נגע באינסולין כל כך..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית