הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון 3ימים ברצף/ אימון 3ימים בשבוע?

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
שלום אני מתאמן במתכונת אימוני ab

ישלי אפשרות להתאמן 3 ימים ברצף וע"י כך להשלים ל4 אימונים בשבוע (באופן חד פעמי..)

או להתאמן רק 3פעמים בשבוע.

מבחינה פיסית אני מרגיש שאני מסוגל, אך אני לא רוצה להסתכן- יש בשלושה אימונים רצופים סיכון?

לא יקרה כלום אם תתאמן 3 ימים ברצף, וגם לא אם תתאמן 3 פעמים השבוע

אישית אני מתאמן 5 פעמים בשבוע (לא כולל אומנות לחימה) וכל האימונים מתבצעים ברצף ואז נח יומיים

לא אידאלי להתאמן שלושה ימים ברציפות.

(לצורך העניין לדוגמא, עלולים להיות שרירים סינרגיסטים בתרגילים מסוימים ועלולים להיות בעומס במשך שלושה ימים ברציפות.)

אתה צריך לפנות זמן להתאוששות.
עדיף לך לבצע fbw 3 פעמים בשבוע, עם ימי מנוחה בין לבין.

• פותח/ת השרשור

(לצורך העניין לדוגמא, עלולים להיות שרירים סינרגיסטים בתרגילים מסוימים ועלולים להיות בעומס במשך שלושה ימים ברציפות.)

אמרתי.. באופן חד פעמי מה עדיף?
בכל אופן התאמנתי אתמול.. היה חרא אימון

אני בAB גם ופעם אחת התאמנתי שלושה ימים רצוף (ראשון רגליים חזה יד אחורית ושלישי שוב רגליים חזה יד אחורית) וחוסר המנוחה היה מורגש מאד, ברוך השם.

אם זה חד פעמי אין שום בעיה בכלל.
אם מדובר על משהו קבוע, אז יש צורך להתאים את האימונים, שהיום באמצע יהיה יום התאוששות

לא ידעתי שאתה מתכוון לחד פעמי, בדיוק מה שקוצר רשם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית