הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קוביות במסה

Sahar_amiel

משתמש מתחיל
31
2
נק' מוניטין:
3
31
2
Icon
אם אני עכשיו כ13 אחוז שומן ויש לי קוביות נחמדות ואני מתחיל מסה נקייה בלי שטויות בכלל האם הקוביות האלה יעלמו או להפך יבלטו יותר?

אי אפשר לענות לך על זה מעבר לתאוריה.
ואתה מבלבל פה כמה דברים..

1.יכול להיות שתעלה בתהליך במסת השריר ותעלה ממש מעט בכמות השומן/אם בכלל, והשינוי יגרום לירידה באחוז השומן בגוף.

2.יכול להיות שתעלה גם באחוז השומן בזמן העליה במסה.

* אם השריר יקבל גירוי מספיק הוא ישאר, ואם תיהיה התקדמות בנפח, הגירוי יכול להוביל להיפרטרופיה
(למרות שהיכולת של השריר לגדול היא קטנה.)

* מה שלרוב משתנה ומשחק חלק ויזואלי משמעותי בתהליכים בשרירי הבטן, הוא שינויים בשכבת השומן שנמצאת מלפני השריר.

נערך לאחרונה:
אי אפשר לענות לך על זה מעבר לתאוריה.
ואתה מבלבל פה כמה דברים..

1.יכול להיות שתעלה בתהליך במסת השריר ותעלה ממש מעט בכמות השומן/אם בכלל, והשינוי יגרום לירידה באחוז השומן בגוף.

2.יכול להיות שתעלה גם באחוז השומן בזמן העליה במסה.

* אם השריר יקבל גירוי מספיק הוא ישאר, ואם תיהיה התקדמות בנפח, הגירוי יכול להוביל להיפרטרופיה
(למרות שהיכולת של השריר לגדול היא קטנה.)

* מה שלרוב משתנה ומשחק חלק ויזואלי משמעותי בתהליכים בשרירי הבטן, הוא שינויים בשכבת השומן שנמצאת מלפני השריר.
בנוגע ל1 זה משהו שאני רואה הרבה אומרים אבל זה פשוט לא יקרה בחיים מבחינה ריאלית כל עוד אתה עולה ביחס של שריר לשומן מתחת ליחס של השריר שומן בגוף, רק אם אתה 50 א.ש לתעלה ביחס של יותר מ2:1 שריר שומן תרד באחוזי שומן אבל בהנחה שאתה אפילו 20 א.ש ושוקל 100 גם אם תעלה קילו שריר ורק חצי קילו שומן שזה יחס מדהים ביותר תעלה באחוז שומן

אי אפשר לדעת איך בדיוק יראה. בגדול אבל, במסה בגלל השומן שתעלה ברמה מסוימת כנראה שהריבועים יבלטו פחות. זה לא שהם יעלמו, תחשוב על זה כאילו יש משהו (שומן) שמסתיר אותם קצת זמנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית