הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון שרירי הPC

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
טוב אז לאחר שהגעתי לתוצאות טובות מאוד בלי משקל נראה לי שמציתי את ההתקדמות ללא משקל.

חשבתי להוסיף משקל בעזרת בקבוק מים וחוט/סרט. להוסיף בהדרגה עוד ועוד מים לבקבוק.

לעשות 3 סטים כפול 8 חזרות פעם ביום. האם זאת באמת כמות חזרות/סטים טובה לשריר הזה, או שעדיף משהו שונה? עדיף אימון פעם ביומיים או פעם ביום?

בגלל שמדובר על מעורבות של רקמות רכות לא הייתי מתעסק עם זה יותר מדי בלי הדרכה של פיזיותרפיסט עם התמחות בנושא

• פותח/ת השרשור
סליחה על הבורות, אבל מה זה PC?
אחד משרירי רצפת האגן

למה מוניטין שלילי, באמת ניסתי לכתוב את זה בצורה הכי מכבדת שאני יכול...
השריר של הזין, לדעתי מדובר פה בבדיחה
לא בדיחה ולא טרול....

בגלל שמדובר על מעורבות של רקמות רכות לא הייתי מתעסק עם זה יותר מדי בלי הדרכה של פיזיותרפיסט עם התמחות בנושא
הבנתי... ראיתי פשוט אנשים שמרימים משקלים הזויים עם השריר הזה. וזה לא בדיוק נושא שאפשר להגיע איתו סתם ככה לפיזיותרפיסט עם התמחות(אלא אם כן יש לך בעיה כלשהי)

ראיתי פשוט אנשים שמרימים משקלים הזויים עם השריר הזה
יכול להיות, לא מערער על זה. אבל קשה לי להאמין שהם עשו את זה בלי ידע מסויים בנושא או בעזרת מישהו עם ידע בנושא, וקשה לי להאמין שלא היו שום פציעות על הדרך. לא בידיוק איזור שאתה רוצה להיפצע בו.
גם השאלה המתבקשת היא למה.

וזה לא בדיוק נושא שאפשר להגיע איתו סתם ככה לפיזיותרפיסט עם התמחות
אני מניח שאתה יכול ללכת בצורה פרטית, אבל קח בחשבון שלא בהכרח כולם יקבלו אותך אם זה לא למטרות טיפוליות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית