א אורן פלד משתמש מתחיל 100 4 נק' מוניטין: -16 0 100 4 7/7/19 #1 אני חוזר היום להתאמן אחרי כמעט 3 שבועות שלא התאמנתי בגלל גב וחזה תפוס בצורה קיצונית שלא הייתיממסוגל לזוז.. עדיין טיפה כואב אבל לא רציני.. איך לעשות את האימון היום כדי לא לגרום שוב פעם למצב הזה?
אני חוזר היום להתאמן אחרי כמעט 3 שבועות שלא התאמנתי בגלל גב וחזה תפוס בצורה קיצונית שלא הייתיממסוגל לזוז.. עדיין טיפה כואב אבל לא רציני.. איך לעשות את האימון היום כדי לא לגרום שוב פעם למצב הזה?
א אורן פלד משתמש מתחיל 100 4 נק' מוניטין: -16 0 100 4 7/7/19 פותח/ת השרשור #3 לדעתי תנועה לא טובה בעבודה על הגב הרגשתי כאב והמשכתי את האימון עם הכאבים אחרי זה לא יכולתי לזוז Upvote 0 Downvote
P Pizza משתמש פעיל 430 94 נק' מוניטין: 218 0 430 94 7/7/19 #4 אם זה עבר ואתה מרגיש בסדר אז תחזור כרגיל. לך לרופא רק לראות שלא קרה שום דבר. אם זה סתם תפוס אז כנראה שהכל בסדר. Upvote 0 Downvote
אם זה עבר ואתה מרגיש בסדר אז תחזור כרגיל. לך לרופא רק לראות שלא קרה שום דבר. אם זה סתם תפוס אז כנראה שהכל בסדר.
א אורן פלד משתמש מתחיל 100 4 נק' מוניטין: -16 0 100 4 7/7/19 פותח/ת השרשור #5 עדיין מרגיש כאב אבל אולי 20 אחוז ממה שהיה.. אז לחזור לאותם משקלים אותו דבר או שכדאי הדרגה מסויימת? Upvote 0 Downvote
P Pizza משתמש פעיל 430 94 נק' מוניטין: 218 0 430 94 7/7/19 #6 אני במקומך הייתי מחכה שיעבור ואז עושה אימון קל ואחריו חוזר. אם אתה מחליט בכל זאת לחזור עכשיו אז קודם כל הייתי מתייעץ עם רופא. אם הכל טוב אז תעשה אימון קל ותראה איך אתה מרגיש. Upvote 0 Downvote
אני במקומך הייתי מחכה שיעבור ואז עושה אימון קל ואחריו חוזר. אם אתה מחליט בכל זאת לחזור עכשיו אז קודם כל הייתי מתייעץ עם רופא. אם הכל טוב אז תעשה אימון קל ותראה איך אתה מרגיש.