הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקוואט בדיקת טכניקה

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
סט חמישי של אותו משקל..(5X5)

משקל סקוואט 110 (HB)
משקל גוף 96
גובה 183

אני די ירדתי נמוך, אני חושב שהזווית צילום קצת לא בעדי אבל נתן לכם לשפוט
בגלל שהמצלמה די נדפקה, יצא שיש פס סגול מתחת לברך, ככה שזה עזר לי לראות עומק..

אני חושב שלא הוצאתי ברכיים מספיק ויצא לי קצת בטויינק

אחרי בדיקה נוספת, זה קצת די נראה ששילבתי קצת בין 2 הסוגים 😵
כניראה שהלמידה לLB בילבלה אותי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המטרה של האיור הייתה להראות לך שהעומק לא תלוי רק בכפיפה של הברך. ובסדר, סינים שעושים סקוואט של 300 קילו זה לא נחשב 🙄

---------- התגובה התווספה ב 01:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:47 ----------

תסתכל בלוג שלי, אני יורד לאותו עומק בפרונט ובבק סקוואט.

השאלה שלי הייתה צריכה להיות האם אתה מכיר בן אדם שלא מסוגל לעשות היי באר יותר עמוק מהלאו באר שלו, כי זה תלוי בגמישות של האמסטרינג ומה לעשות כל אחד יחיד ומיוחד :120ag:

• פותח/ת השרשור
אז מה אתם אומרים, פעם הבאה נתאמן על הוצאת ברכיים יותר או שנישמור את זה ככה? (לקחתי לתושמת ליבי את עיניין הוצאת התחת)
בעצם אני חושב שבלי הוצאת ברכיים אז התחת לא יכול להיכנס נמוך, אז אני אאלץ להוציא ברכיים קצת בשביל הורדת תחת, לא?

• פותח/ת השרשור
watch

שנייה 46 לדוגמא

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז מה אתם אומרים, פעם הבאה נתאמן על הוצאת ברכיים יותר או שנישמור את זה ככה? (לקחתי לתושמת ליבי את עיניין הוצאת התחת)
בעצם אני חושב שבלי הוצאת ברכיים אז התחת לא יכול להיכנס נמוך, אז אני אאלץ להוציא ברכיים קצת בשביל הורדת תחת, לא?

אני לא חושב שאתה צריך לחשוב על זה כ''כ הרבה, פשוט תישאר מכווץ לאורך כל התנועה ותירד עד שתקבל באונס מהתאומים. רק תקפיד שהברכיים לא יקרסו פנימה, שיילכו לאן שנוח לך...

• פותח/ת השרשור
טוב אז עשיתי HB היום עם העצות שנתתם, ירדתי עמוק יותר זה כן אבל קיבלתי קצת כאבי גב כי אני חושב שלא החזקתי אותו מספיק.
היו לי גם קצת כאבי ברכיים כי נסחפתי עם המהירות..

ולטיסימוס צדקת, זה די הוציא אותי משיווי משקל אבל אני חושב שזה בגלל שזה ניסיון ראשון שלי לנסות באונס

העלתי ל120 אגב, הרגיש פחות או יותר אותו דבר

תשמע, אני מומחה גדול בלהרוס סקוואט היי באר, בעוד שרוב החבר'ה כאן כבר שכחו מה ההבדל בין באונס של לואו בר לבאונס של היי. תנסה לחשוב על לרדת למטה ולא אחורה (אבל תישאר על העקבים), ואל תחפש את הבאונס בזה שאתה נופל למטה מהר מדי כי זה עלול לגרום לך לגלוש קדימה בעלייה ואז תתחיל להרגיש את הברכיים.
אני בכל אופן חשבתי שהעומק המקורי היה לא רע בכלל.

• פותח/ת השרשור
כן הרגשתי קצת דחף קדימה האמת בעלייה..
אני גם חושב שאשמור על הצורה הנוכחית (כמו בסירטון) חוץ משינוי קטן של כיוון תחת
בעומק של הסירטון שברתי מקביל כמובן, אבל את עיניין של הוצאת התחת במקום הורדת התחת למטה רציתי לתקן.
עם תחת אחורה כמו שהיה בסירטון אני לא מאמין שאוכל להשיג באונס מורגש, לא?

נערך לאחרונה:
יכול להיות, ויכול להיות שהנעליים גם מגבילות אותך. בכל אופן תשחק עם זה קצת ותראה מה עדיף, תצלם כדי לראות אם העומק השתפר.

תנסה להתיישב יותר בין הרגליים; זה נראה כאילו הברכיים שלך נכנסות פנימה לפני שאתה מגיע למקביל ואז יש לך באט ווינק.
תרד עד לנקודה שבה אתה יכול לשמור עדיין על גב ישר לגמרי ותעלה (ותלמד להרגיש בדיוק מתי הגב שלך מתעגל) ולאט לאט זה ישתפר ותוכל לרדת עד הסוף.

• פותח/ת השרשור
הבנתי את הכיוון, אוקי, אתחיל לתרגל אחרי שהכאבי גב קצת יעברו, תודה.

זה אמור להיראות פחות או יותר כמו בשנייה 46 פה, נכון?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית