הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון , כדאי?

• פותח/ת השרשור Ln_726
  • פורסם בתאריך

Ln_726

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
16
56
16
אני התחלתי לחזור לשגרת אימונים אחרי 3 חודשים של הפוגה , והעניין זה שאני דיי רזה , לא באופן מוגזם ואנורקסי אבל לדעתי יש מה להוסיף(לצורך העניין אני שוקלת 54 וגובה 1.68) , ועכשיו העניין הוא שקשה לי לעלות במשקל (כתוצאה מגנטיקה ) , אני אוכלת כשבא לי קשה לי להכריח את עצמי לאכול יותר מ ימה שאני מסוגלת .
ועכשיו עלה הרעיון של אבקת חלבון כבר חשבתי על זה זמן מה , והעניין שזה שאני תמיד אעדיף לחסות על הצריכת חלבון יומית שאני זקוקה לה מאשר עכשיו לקחת חלבון , אבל מאחר ואני דיי עסוקה אני לא חושבת שאני אצליח לעשות זאת .
אז לאחר החפירה החצי מיותרת הזאת חח אשמח אם תמליצו לי על אבקה שיכולה להתאים לי ומה אתם חושבים בנושא , ואם זה בכלל כדאי לי ?

אני חושב שאם זה יקל עליך להגיע לכמות חלבון שאת צריכה ביום לכי על זה. למרות שאת לא צריכה הרבה וכמה חתיכות בשר יסגרו את הפינה אבל בסדר. כנסי ללינק בחתימה שלי אפשר להזמין מישם אבקות חלבון + מבצעים מטורפים

זה לא שזה לא יעזור, אבל אם משקל הוא הבעיה, אבקת חלבון לא תוסיף משמעותית, יש צורך גם ביותר קלוריות

• פותח/ת השרשור
כמובן שאני לוקחת בחשבון שאני חייבת להשתדל לאכול תפריט מסויים וכמות מסויימת אבל במקרים שאני מרגישה שאני לא מסוגלת, או שאני מפספסת ארוחות וזה קורה מתוך חוסר זמן .
לא אמרתי שחלבון זה משהו שישנה אותי מקצה לקצה כמובן שלא.

• פותח/ת השרשור
גיינר וחלבון זה אותו הדבר ? חחח סליחה על הבורות
נהדר תודה 😃
כמובן שאני לוקחת בחשבון שאני חייבת להשתדל לאכול תפריט מסויים וכמות מסויימת אבל במקרים שאני מרגישה שאני לא מסוגלת, או שאני מפספסת ארוחות וזה קורה מתוך חוסר זמן .
לא אמרתי שחלבון זה משהו שישנה אותי מקצה לקצה כמובן שלא.
נהדר תודה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית