הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על קריאטין

ZakenKun

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
אהלן , אני רוצה לקחת קריאטין ורציתי לשאול איך הכי מומלץ לצרוך אותו? ושמעתי שצריך חודש כן חודש לא האם זה נכון? והבנתי גם שזה פוגע בשינה ושאסור לשתות משקאות קפה וכדומה .
ואני גם לוקח bcaa של חברת אקסטנד . עכשיו השאלה שלי גם אם אני יכול לקחת גם את הקריאטין וגם את הbcaa בו זמנית ? להוסיף לשייקר מנת קריאטין ומנת bcaa ולערבב ביחד .
תודה .

אהלן , אני רוצה לקחת קריאטין ורציתי לשאול איך הכי מומלץ לצרוך אותו? ושמעתי שצריך חודש כן חודש לא האם זה נכון? והבנתי גם שזה פוגע בשינה ושאסור לשתות משקאות קפה וכדומה .
5 גרם ביום בלי הפסקה ואתה מסודר, לא צריך לחשוב על זה יותר מדי.
קריאטין יכול להיות לו אפקט מעורר קל, אז לפני השינה לא הכי מומלץ. קפה וקפאין זה די ברור למה לא מומלץ לפני השינה.

ואני גם לוקח bcaa של חברת אקסטנד . עכשיו השאלה שלי גם אם אני יכול לקחת גם את הקריאטין וגם את הbcaa בו זמנית ? להוסיף לשייקר מנת קריאטין ומנת bcaa ולערבב ביחד .
אין לך למה לצרוך BCAA. אם צריכת החלבון שלך טובה (1.6-2.2 גרם חלבון לקילו משקל גוף) BCAA לא יעשו שום דבר, ואם צריכה החלבון שלך לא טובה אז BCAA יעזרו מעט, אבל הרבה פחות מיותר חלבון בתזונה

• פותח/ת השרשור
5 גרם ביום בלי הפסקה ואתה מסודר, לא צריך לחשוב על זה יותר מדי.
קריאטין יכול להיות לו אפקט מעורר קל, אז לפני השינה לא הכי מומלץ. קפה וקפאין זה די ברור למה לא מומלץ לפני השינה.

אין לך למה לצרוך BCAA. אם צריכת החלבון שלך טובה (1.6-2.2 גרם חלבון לקילו משקל גוף) BCAA לא יעשו שום דבר, ואם צריכה החלבון שלך לא טובה אז BCAA יעזרו מעט, אבל הרבה פחות מיותר חלבון בתזונה

צריכת החלבון שלי לא הכי מדוייקת כי אני בצבא ולכן אני לוקח את הbcaa. אבל אני יכול לערבב את הקריאטין והאמינו ביחד בשייקר אחד ? או שעדיף לקחת אותם בנפרד .

צריכת החלבון שלי לא הכי מדוייקת כי אני בצבא ולכן אני לוקח את הbcaa.
אז משמעותית עדיף לך לקחת אבקת חלבון.
פלסטר על רגל כרותה בהחלט יעשה יותר מכלום, אבל הייתי מעדיף חבישה רצינית

אבל אני יכול לערבב את הקריאטין והאמינו ביחד בשייקר אחד ? או שעדיף לקחת אותם בנפרד .
אין שום בעיה עם זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית