הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כבר חודש בחיטוב

• פותח/ת השרשור Aoxo
  • פורסם בתאריך

Aoxo

משתמש מתחיל
195
32
נק' מוניטין:
25
195
32
פלג גים הרצליה
כבר 35 ימים בחיטוב , סובל מכל רגע - יש לי סוג של דכאון קליני וזה פשוט נהיה חמור יותר פי 3 מאז שהתחלתי את החיטוב , מניח שזה השינויים ההורמונאלים והדל פחמימה
אבל יש תוצאות אז מצד שני גם מרוצה
ירדתי בנתיים 4.5קילו , (כמובן שחלק מהם נוזלים)

מתכנן לחזור למסה עוד 15 ימים.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-07-07-21-51-00.png
    Screenshot_2019-07-07-21-51-00.png
    KB 248.9 · צפיות: 316
נערך לאחרונה:
אתה יכול להוריד מעט בשומן וחלבון ולעלות בפחמימה, אין שום סיבה שתהיה על דל פחמימה

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להוריד מעט בשומן וחלבון ולעלות בפחמימה, אין שום סיבה שתהיה על דל פחמימה
אני מעדיף לסיים עם החיטוב הזה כמה שיותר מהר , אני בגרעון קלורי של בערך 600-800קל ליום , ושומר על סביבות ה180-200 גרם חלבון ליום
באמת לא נשאר הרבה מקום לפחמימה , אבל בלי קשר לפחמימה לא יודע פשוט החיטוב הזה הגביר לי את הדכאון והעייפות ברמות מטורפות אני מרגיש כלכך loose לעולם עם מבט ריק בעייניים ואדיש להכל ופשוט עייף , הייתי ככה בצבא שיחררו אותי ישר על פרופיל 21 , שינויי מערכת אנדוקרינית אני מניח?
התחלתי גם לקחת את התוסף אשווגנדה כי אני זוכר שכתבתה שזה כן יכול להשפיע על המצב רוח ואני מרגיש האמת שזה כן קצת עוזר (מעניין אם פלצבו או באצת מעלה טסט ומצב רוח)

א. נשמע שכדאי שתשנה את התפריט על מנת לראות שהוא הגורם שמחמיר את המצב הנפשי.
ב. אם זה ממשיך, כדאי לפנות לטיפול אצל איש מקצוע.
ג. לא צריך גירעון כזה גבוה בדיוק בגלל דברים כאלה. יש אנשים שזה לא משפיע עליהם ככה ויש כאלה שיותר רגישים. אז תרד יותר לאט אבל לא תסבול ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית